Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:14 | april 20, 2013

Mot Cypern

God underbar lördag min vän. Wow, vilken dag. Redan tidigt imorse var det varmt ute, eller i alla fall inte kallt 🙂
Känns som att det är en riktig ta-fram-utemöblerna-dag.
William är iväg på fotbollsmatch idag och jag och flickorna har precis ätit frukost. Snart ska vi ut i solen.
Vida är dock i en jobbig ålder för att vara ute, tycker jag. Vet liksom inte vart jag ska göra av henne. Hon kan ju inte gå och kryper hon runt på marken lär hon äta upp varenda sten. Tror jag ska köpa en gåstol så kan hon dra sig runt här ute på gatan utan problem eller stenar i magen 🙂
Igår kom mina supersnygga vår- och sommarskor. Love at first sight.

Perfekt väder för dessa idag.


Circle of Trust heter märket och jag har beställt mina från Modesto. Där finns de i flera olika stilar. På Styleicon hittar du även alla återförsäljare.
Snygga va? Lite roligare än Converse som alla har.
Igårkväll var det tjejkväll. Jag Vida och Liv låg i sängen och tittade på Let´s Dance efter att ha ätit tacos. Så fort de sommnat så monterade jag färdigt min hylla. När William kom hem från skoldiscot så undrade han vad jag höll på med. Monterade, slet, bar och möblerade om. Höll på till sent in på natten. Lagom till att jag skulle lägga mig så började Vida hålla låda. Suck.

Vida fick vara med på ett hörn när Emilia och Liv lekte. De skulle ut och resa och packade ner allt möjligt i en väska.


Nu drar vi till Cypern, ropade Liv.


Vad gör du idag? Har du lika fint väder?
All Kärlek ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Mot Cypern”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag undrar vart man kan få tag i det fina barnfåtöljerna? Tack för en mysig blogg o ha en härlig lördag! Kram Kicki

  Svara
 • De kommer från ett företag som dessvärre inte finns längre 🙁
  Lillylin heter märket. Kanske finns de online?
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah 🙂
  Har mejlat er om barnvagnarna du bloggade om. Undrade bara om ni hör av er i vilket fall? (Det är ju först till kvarn så jag tänkte om jag kanske mejlat för sent) Önskar er en fin lördag!! här i värnamo skiner solen 😀 Kram

  Svara
 • I skåne är det strålande sol. Jag kunde gå hem i linne efter träningen! Najs najs! Ha en fin lördag!

  Svara
 • Hej fina du.
  Åh vad jag kom ihåg den åldern på barnen,tyckte också att det var en riktigt jobbig ålder!Jag har tvillingar & gick helst inte ut den tiden alls,för man han inte med båda 2,alltid någon med något i mun 😉
  Kram

  Svara
 • Likt Liv har vi också packat. Vi ska dock inte till Cypern, men väl till Stockholm och kolla på THE Bieb! 🙂
  Fast hade jag fått välja hade jag allt åkt till Ayia Napa. Men vad gör man inte för sina barn säg…:)

  Svara
 • Åh, läckra skor 🙂 . Ha en skön söndag finaste Hannah! ♥

  Svara