Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:51 | april 22, 2013

Premiär

God morgon min vän. Ja, då var det måndag igen. Helgerna går alltid alldeles för fort.
Igår hade Mio fotbollsmatch och sedan hade vi grillpremiär för att fira vinsten och för att det det var den första riktigt varma dagen. På Coop fanns det inte ett enda hamburgerbröd kvar så vi var uppenbarligen många som anammade grillningen :

20130422-075614.jpg
Önskar dig en fin dag.
Var rädd om dig.
All Kärlek ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “Premiär”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Håller med helgen går för fort. Men vilken underbar helg vi har haft. Solen har varit framme hela helgen. Vi har varit ute hela helgen. Har fixat i ordning våra ute möbler och oljat inom dom. Barnen har hoppat studsmatta. Ha en bra dag. Kram.

  Svara
 • Jag blir så illa berörd när jag läser kommentarerna du fick på din blogg. Jag fattar inte varför de är inne och ens läser din blogg när de har sådant hat. Jag gillar dig jättemycket. Du verkar vara en sån varm person med mycket kärlek. Fantastiskt fina barn har du också. Stå på dig, du är bäst! Kram till dig.

  Svara
 • Hej Hannah! Vilket fantastiskt inlägg du skrev igår! Jag har följt din blogg i ett halvår ungefär, och jag älskar den! Jag är ett år yngre än du, och 1998-99 var jag otroligt avundsjuk på dig och din syster. Jag var ung och osäker och tyckte ni var så ouppnåeligt vackra (det är ni fortfarande). Sommaren -99 var jag på en av era spelningar på CC House i Lund, och då var det så trångt och dålig luft att jag svimmade och blev utburen av två vakter. Efter en liten stund kom Magdalena ut och frågade hur det var med mig, och sen fick jag sitta hos er en stund i nåt litet personalrum. Jag pratade mest med Magdalena, men jag fick en helt annan bild av er än den jag sett i media. Ni var så varma och vänliga och det var ju omöjligt att inte tycka om er :-). När jag läser din blogg nuförtiden så blir jag alltid glad. Du är en inspiration för mig. Varma kramar /Emi

  Svara
 • Vilken fin bild. Vad kul att Mios lag vann matchen.
  Kram

  Svara
 • Gott med grillat, det är något av det absolut godaste med sommaren 🙂

  Svara