Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:56 | april 23, 2013

Trädkramare

Hej min vän. Utanför förskolan växer det två vackra träd, riktiga kärleksträd ❤

20130423-185842.jpg
Det ena trädets gren runt det andra gör att det ser ut som om de kramas och ska ge varandra en puss 🙂


11 kommentarer11 kommentarer om “Trädkramare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag vet att du har flera fina muggar från Pip. Jag var på väg att köpa några idag. De är så otroligt fina. Men…. så säger expiditen att man inte kan diska dem i diskamskinen pga gulddekorerna. Måste bara fråga dig om du alltid diskar dina för hand eller om du kör dem i diskmaskinen.
  Tack för en varm och härlig blogg.
  Kram Marie

  Svara
 • Hej,
  Jag har inga från PiP utan från GreenGate… Och de diskar jag alltid i maskin. Men PiP är bra fina trots att du måste handdiska dem 🙂
  Stor kram

  Svara
 • Oj, jag var så säker på att det var PiP-muggar. Tack för ditt svar. Jag ska kolla in GreenGate innan jag bestämmer mig 🙂
  Marie

  Svara
 • Det var en grekisk ö jag var på, har tyvärr tappat vilken av dem det var, där det växte massor av olivträd som var växte ihop. Då berättade en kvinna att myten kring dem var att det var kärlekspar som efter sin död blev sammanväxta träd så att det fortsatte att vara tillsammans.
  Så alltid när jag ser två träd som växer samman så tänker jag på kärlek.

  Svara
 • Fint 🙂 Älskar sådana tankar och myter ❤

  Svara
 • Svara
 • Det gör det verkligen, så fint!

  Svara
 • Hejsan Hannah,
  Jag måste tyvärr avboka mig från träffen här i Helsingborg i morgon, vart vill Du jag gör det någonstans, räcker det här?
  Sååå trist, hade verkligen sett fram emot detta!!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Förlåt om jag verkar tjatig (skäms smiley). Jag skrev ett gästboksinlägg för några inlägg sen och undrade om det fanns möjlighet att få två platser till tjejträffen i Helsingborg. Tänkte om man kunde få plats ifall någon avbokade. Se att det faktiskt är någon som avbokar sin plats här i din gästbok. Finns det någon möjlighet att jag skulle få de platserna? 🙂
  Vore jättetacksam, har följt din blogg i flera år och hade så gärna velat vara med på ett sånt här event och då en chans att träffa dig. 🙂
  Med vänliga hälsningar
  Elin 🙂

  Svara
 • Vi har fått två återbud! Ni är så välkomna 🙂
  Elin + vän
  Puss

  Svara