Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:04 | april 24, 2013

Steg för steg

Hej min vän. Nu är vi snart på väg mot Skåne och vår tjejkväll. Imorse hann jag dock med att njuta i solen. Satt i lä på altanen och åt mina Finncrsip med avocado. Kunde sitta utan jacka. Så skönt.
Min bränna från Thailand är sedan länge ett minne blott och snart ska man gå med bara ben och armar. Mina armar är blåvita. Tycker inte om att toksola. Först och främst för att det är skadligt och sedan får jag så hemska fläckar i pannan. Ser ut som ett atlas 🙂
Så vad gör jag då? Jo, smörjer in mig med brun-utan-sol.
I samarbete med Dove Summer Glow ska jag tipsa dig om hur du får bästa BUS-effekten.
För att få en jämn fin färg är det viktigt att först peela/skrubba området på kroppen där du vill få färg. Till ansiktet använde jag en mild peelingkräm och armarna skrubbade jag med min skrubbhandske. Bort med alla döda hudceller.

Dove Summer Glow och skrubbhandske.


Jag tog ett tunt lager av min fuktkräm innan jag smörjde ansiktet för att det ska bli så jämt och fint som möjligt.
Med hjälp av en handduk gnuggar jag lätt på ögonbrynen så det inte fastnar färg där. Tvättar sedan mina händer mycket noga med tvål. Vill ju inte ha bruna handflator 🙂
Har smort mig två kvällar i rad för att bygga upp en fin färg.

Den doftar blommigt och gott och ger ingen unken BUS-lukt alls. Bra prisklass också. Köpte min på ICA Maxi för 45 kronor.

Innan jag påbörjade min jag-ska-bli-brun-process 🙂

Idag, efter att ha använt Dove två gånger.

Före.


Efter.


Den finns för två olika hudtoner. Ljusare och mörkare. Är perfekt till hela kroppen.
Tycker absolut du ska välja BUS framför solen. Var rädd om dig och din hud.
All Kärlek ❤
 


23 kommentarer23 kommentarer om “Steg för steg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Synd att jag inte snappade upp att ni skulle till Skåne tidigare, hade kunnat skick med ett paket till kvinnohemmet. Men men skickar det med post istället. Kör försiktigt och ha en härlig kväll!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag vill offentligt be om ursäkt för ett ogenomtänkt inlägg jag skrivit,då jag kommenterade en artikel om Dig i Aftonbladet.Det var aldrig avsiktligt meningen att skada Dig på något sätt eller att Du skulle känna det som ett påhopp.Jag har tagit bort kommentaren och även i Aftonbladet skrivit en ursäkt.Än en gång,förlåt!
  Med vänlig hälsning Marika

  Svara
 • Hej! Jag är en BUS-expert!

  Svara
 • Hej! Jag är en BUS-expert! Har använt de flesta märken och gillar också Dove. Men minst lika viktigt som att den ska vara snygg så måste den försvinna snyggt också. Vissa har en tendens att se ut som ”sprickor” och mattas inte bara av. Återkom gärna i frågan! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Använder du den till ansiktet oxså?
  Linda

  Svara
 • En fråga bara, färgar den inte av sig på lakan och handdukar? Tack för en trevlig inspirerande blogg.

  Svara
 • Jag tycker de är skit svårt att få till en fin jämn färg.. men ska absolut prova denna, tack för tipset!
  ses imorgon 🙂 kram

  Svara
 • Icke värst! Jag använder samma Dove nästan dagligen och den ger inte hälften så mycket färg på mig. I ansiktet vågar jag inte ta dock, men armar och händer kör jag.

  Svara
 • Vad olika man kan tycka. Vi prata just om BUS-produkter på jobbet och var eniga om att lukten efter just Dove är hemsk.

  Svara
 • Tack för tipsen Hannah. Absolut dags att ta fram” brun utan”. Dove är absolut det bästa och mest prisvärda alternativt. Och ja, det doftar faktiskt gott!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för en mkt fin o trevlig läsning! Läser dagligen;)
  Tycker du inte det e svårt o få en jämn färg?
  Nu har du ju lite färg kvar från Thailand men om man e helt vinterblek
  och smörjer ansiktet, blir det inte väldigt stor skillnad på färgen i ansiktet o på halsen då?
  Hoppas du får de bra i Skåne!
  Kram Emma från Skåne.

  Svara
 • Jag har tidigare använt en lotion med lite bus i från dove. Det tyckte jag var bra för man blev bara lite lite brunare, tyckte det var lagom. Kram

  Svara
 • Jag har också denna hemma som jag kör med på våren och även på sommaren för att fylla på där solen inte kommit åt lika mycket (shorts och linne-bränna). Gillar den eftersom den blir gradvis mörkare och inte allt på en gång. Tyvärr börjar den lukta efter ett tag, men brukar smörja mig på kvällen, vänta med att lägga mig tills den torkat in ordentligt så färgar den inte. Har inte kört den till ansiktet dock, där använder jag Lancome Flash Bronzer gel.

  Svara
 • Hej Hannah! Jättefint resultat, inte för att jag tycker du behöver alla produkter du är så fabians snygg som du är! Jag följer både din och Magdalenas blogg troget varje dag och undrar hur er kontakt är idag? Ni skriver så sällan om varandra:/ kram Elin

  Svara
 • Hej fina Hannah!! Bra tips ska köpa den, har du kvar din get air tan? Jag köpte en men inte använt den överdrivet mycket, är denna bättre eller? Gillar din blogg och tycker du är så vacker och inspirerande 🙂 kram Sandra

  Svara
 • Den har jag använt länge men den ljusare varianten. Har hittat en från Åhlens egna märke som reagerar fortare så man inte behöver upprepa så ofta 🙂 Den doftare godare än Dove 😀 Och den innehåller lite shimmer 😛

  Svara
 • Jag är nyfiken på vad du tycker om BUS lotion i jämförelse med spraytanning? Tack för en inspirerande blogg!

  Svara
 • Hej! Nu verkar ju du vara nöjd med den brun utan sol som du använder men bara måste tipsa om den jag har. Dyr så använder den bara till ansiktet men den är helt fantastisk. Luktar inte och istället för kräm är det en gel som bara glider in i huden och man behöver inte vara så himlans orolig för att det ska bli ränder eller fastna i ögonbrynen mm. Det är Lancomes ”Flash bronzer gel”. Helt suverän! Prova!
  http://www.kicks.se/lancme/flash-bronzer-gel-visage-p5284
  Kram/Ulrika

  Svara
 • Visst har de uppgraderat den från tidigare ”versionen”? Jag använde den för några år sen men tyckte att den lukta illa efter en stund. Och kombinationen med att ha smörjt sig vid armhålan och svettas var inte go 😉 Men nu när jag är gravid så ska jag nog köpa hem en flaska och smörja in mig. Så tråkigt att vara tjock och blek 😉
  Önskar dig en fin helg söta!

  Svara
 • Ja, deras förra luktade verkligen skit. Blä! Den här är mkt bättre.
  Puss

  Svara
 • Wow, har nu köpt hem sover brun utan sol lotion. En undran bara- när du smörjer in ansiktet, tar du under hakan med och halsen då?

  Svara
 • Ja! Det måste du göra. Då blir det bäst. Ta gärna på dekolletaget också.
  Lycka till!
  Kram

  Svara
 • Hej! hur länge håller färgen och hur ska man duscha ”läst att man blir blek efter om det är sant” 🙂

  Svara