Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:13 | april 25, 2013

H&M och Beyonce

Är du ett lika stort H&M-fan som mig?
De samarbetar ju alltid med någon superkändis. Nu är vackra Beyonce deras ansikte utåt. Hon är t.o.m. gjort en specialskriven låt och video till kollektionen som kommer ut i maj.


Hur snygg är inte videon och för att inte tala om Beyonce?!


15 kommentarer15 kommentarer om “H&M och Beyonce”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag för min del har bojkottat H&M sedan jag såg på ”Uppdrag granskning”. Det är skamligt att ett företag med miljardvinster betalar svältlöner till sina sömmerskor!

  Svara
 • Hej vet inte om du kommer ihåg mig,sågs på väla och jag glömde min kasse på h&m,du sa att jag skulle komma på tjejkvällen i Helsingborg.Hade sett fram emot det.Vad händer ligger på lasarett efter en misslyckad galloperation.Har snart legat 2 veckor snart.Är så himla ledsen,ha en super kväll min vän.Tänker på er.Kram

  Svara
 • Hej kära Ingela,
  Usch vad tråkigt att du legat på sjukhus. Saknade dig där men hoppas du blir frisk snabbt och kommer på en annan tjejkväll.
  Stor kram och krya på dig

  Svara
 • Instämmer med Viveka!

  Svara
 • Hej igen..undrar och hoppas att ni kan ha en tjej kväll i Örebro ….Hoppas Hoppas =)

  Svara
 • Det vore en bra stad att ha tjejkvällen i. Ska kolla 🙂
  Kram

  Svara
 • Åh, jag missade tjejkvällen! Hade anmält mig och var redo för att åka men min lilla kärlek som har haft feber i några dagar har nu fått prickar och små blåsor på tungan.. Troligtvis scharlakansfeber 🙁 hade inte hjärta att lämna henne ikväll när hon var så ledsen :/ sååå trist!! Men jag antar att det kommer fler chanser i framtiden att få träffa er.
  Hoppas ni har haft en supertrevlig kväll tjejer!
  Kramar

  Svara
 • Jag har börjat gilla HM mer och mer . Jag tycker dom har både snygga och prisvärda kläder. Hoppas ni får riktigt trevligt på Bloggfesten ikväll ❤

  Svara
 • Ingela : Hoppas att du snart blir frisk och kry igen . Jag blev själv op 2011. Min op. Gick inte heller som förväntat 🙁

  Svara
 • Tack för en helt underbar kväll i Helsingborg!! Ni livar upp mitt liv på ett speciellt sätt…alla ni goa här inne….Bär med mig detta minnet …och skall kolla Peter´s sida ang Barnhemmet…Tack Hanna Kram

  Svara
 • Började följa din blogg när ni var i Thailand. Kom på vad jag gillar med den. Kanske inte så mycket vad du skriver om utan det lugn du lyckas förmedla. Inget stress och massa frustation över ditten och datten.
  Tack fina för det du förmedlar. Hoppas fler får samma känsla som jag.

  Svara
 • Tack, det glädjer mig att höra 🙂
  Stor kram

  Svara
 • Snyggt, trevligt att de dessutom ,äntligen, använder sig av en kvinna med kvinnokropp och kurvor. Ingen smal liten pinne 😉
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  En sån jävla utskällning

  Svara
 • Hej finaste Hannah!
  Jag har inte varit inne på bloggen på någon vecka eller två och satt nu och läste ikapp mig. Jag läste precis ditt inlägg om näthat och jag blir så oerhört illa till mods.
  Vad är det för fel på de människor som sitter och skriver så mycket hemskt om andra människor. Det är så jävla elakt och respektlöst och jag kan verkligen inte förstå hur man kan kränka och mobba andra människor. Hoppas du inte tar åt dig och tror att dessa kommentarer överhuvudtaget har med dig att göra, hur du är som människa eller mamma.
  Jag borde lida med de människor som uppenbarligen har så låg självkänsla att de måste kränka andra för att må bra själva men jag kan inte göra det. Vi måste alla stå upp för våra medmänniskor och på nått sätt utplåna det näthat som finns. Det får inte bli så att dessa människor får segra.
  Skickar många, många kramar till dig och din fina familj!

  Svara
 • Nej, jag tycker HM är fruktansvärt. Jag är glad att jag inte är sömmerska i Kambodja och behöver överleva på tre kronor om dagen… Men visst kläderna är ju fina…

  Svara