Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:44 | april 25, 2013

Instapics

Hej min vän. Är allt väl?
Vi kom fram till Båstad vid åtta igårkväll. Bjöds på god middag och sedan somnade vi alla gott.
Nu är vi åter i bilen på väg mot Malmö och sedan Helsingborg.
Flickorna är kvar hos farmor och ska mysa med henne och Ubbe idag.
Pojkarna var i Globen igår på Justin Beiber. Måste erkänna att jag är en aningens avundsjuk på att de fick se honom men ännu mer på att de fick träffa honom. Förstå deras lycka 🙂 Kramas och fotas med Justin är inte illa.
Ska ringa William och Mio så fort de slutar skolan. Vill höra ALLT!
Här kommer lite bilder från mitt Instagra

20130425-095005.jpg

20130425-095026.jpg
And so I did 🙂

20130425-095057.jpg
Från biopremiären av Iron Man 3. Foto: posh24.se.

20130425-095145.jpg
Somliga går med trasiga skor… andra med trasiga byxor.

20130425-095239.jpg
Minnen ❤ Vida en dag gammal. Ser ut som hon knäppt sina händer och tackar för livet.

20130425-095350.jpg
Systrakärlek.
Har en fullspäckad dag framför mig. Först möte i Malmö sedan till Helsingborg för att packa 200 goodiebags och fixa inför kvällens tjejkväll 🙂
Var rädd om dig.
All Kärlek ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “Instapics”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna!! Jättesnygga skor… märke?! Antagligen lite för höga klackar för mig personligen, har blivit så lat på senare år när det gäller höga klackar. Kram

  Svara
 • Köpt på Zara. Lite ont fick jag allt i fötterna efter att ha stått och gått i flera timmar 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej Hanna! Jag skulle bli jätteglad om du berättade var du köpt skorna. Jag letar efter EXAKT sådana. Snyggaste skorna jag sett på länge. Please, var är dom ifrån? Vill så görna köpa dom pronto så jag kan vara snygg på min födelsedag som är snart:).

  Svara
 • Tack. De har jag köpt på Zara för 599 kr.
  Hoppas du får tag i dem du också.
  Kram
  /H

  Svara
 • Hej! Jag undrar om du har hittat en lösning på mustagen Gerard som brukar dyka upp när du har solat. Jag har nämligen samma problem och vet ej vad jag ska göra eftersom solskydsfaktor 50 inte hjälper. Vore tacksam för hjälp.
  Älskar förresten din blogg och dig!

  Svara
 • Fina Malin, tack ❤
  Nä, dessvärre hjälper inte spf 50. Har alltid det ändå. Min Gerard har bara försvunnit. Vet inte hur men tack och lov slipper jag den svarta mustaschen. Har dock fått ännu värre fläckar i pannan. Ser ut din ett Atlas.
  Tänkte faktiskt kolla om man kan göra kemisk peeling eller laser till hösten. Avskyr att vara så fläckig.
  Stor kram
  /H

  Svara