Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:06 | april 30, 2013

Valborgsfirande

Hej min vän. Glad Valborg!
Vi ska äta middag och fira Valborg på 32 Rum och Kök.
Hela familjen är redo för en trevlig kväll.

20130430-170947.jpg
Vad gör du ikväll?
All Kärlek ❤


15 kommentarer15 kommentarer om “Valborgsfirande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det låter trevligt och 32 rum och kök som alltid verkar ha så god mat 🙂 Vi har faktiskt inget inplanerat (än), kanske åker och tittar på en brasa ikväll 🙂
  Ha en fin kväll tillsammans med familjen <3
  Kram kram

  Svara
 • Vad fin du är! 🙂 Jag blir hemma med min dotter på ett år. Hon lägger sig kl 7 så. Jag har laddat med godis och subway. Sambon ska grilla med några kompisar och kommer hem sent. Hur gör ni med Vida? Hon har ett väldigt fint namn! Min dotter heter Liv i mellannamn också!

  Svara
 • här blir det lugnt order om stillhet för min del tyvärr efter en tråkig grej som hände i helgen
  du är lika vacker som alltid Hannah

  Svara
 • Har lagt min bebis för ca en timme sen, och hunnit äta gott. Så inga vilda planer här inte, men det är ok. Glad Valborg!

  Svara
 • Jag blir ensam hemma, ev kommer en vän förbi. Sambon är ute med grabb gänget, ganska skönt tycker jag 🙂 Är gravid i sjätte månaden och känner mig bara trött och lätt illamående så här blir det soffläge och en bra film 🙂 Önskar dig och din fina familj en underbar kväll 🙂

  Svara
 • Hannah! När träffas du och Magdalena? Ser aldrig på era bloggar att ni ses? Och vart har din mamma tagit vägen? Hon va ju me så mycket i bloggen förr? KraM

  Svara
 • Nä, vi ses inte så ofta. Livets vägar är väl lite så. Min mamma kommer hem till oss i eftermiddag, så inga konstigheter. Jag är vuxen, gift och har egen familj med fyra barn. Hinner knappt träffa vänner 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har myskväll hemma med man och bebis 🙂
  Vad fin du är! Vart har du köpt den fina koftan?
  Trevlig kväll!

  Svara
 • Har städat i trädgården idag så skönt och få iordning 🙂 imorgon städar jag inne och gör uppfarten fin. Det e väldigt produktivt att vara utan man och barn :-)! Men saknar dem oxå så klart.. Hoppas kvällen varit bra. Kram

  Svara
 • Men kära du..du ser nästan sjukligt mager ut på dessa bilder…var rädd om dig..du är en otroligt vacker kvinna..när det är 5 Kg plus..du e en underbar kvinna att följa
  ..en del av min vardag nu :-):-)

  Svara
 • Då är det nog bara en ”smalspegel” 🙂 Är långt ifrån sjukligt smal… Mer lursmal 😉
  Kram

  Svara
 • Vad fin du är, Hannah!

  Svara
 • Du är alltid lika fin! Undrar om du måste tänka på vad du äter eller kan du äta vad du vill och ändå alltid vara så smal och fin???
  Undrar var du har köpt den fina svartvita skjortan/blusen?
  Läser din blogg i stort sett varje dag. Den är jättebra!

  Svara
 • Tack snälla! Äter allt men undviker att äta bröd och pasta varje dag. Håller inte på med någon diet utan får nog tacka mor och far för att jag kan frossa och inte tänka så värst mycket på vad jag äter.
  Blusen har jag köpt på H&M.
  Stor kram

  Svara
 • Är det snittar med vattenmelon? Samlar tips till en buffe tillställning:)
  Kram Mellton.com

  Svara