Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:24 | maj 1, 2013

Äta-ute-premiär

Vilken vårdag det har varit. Nästa vecka såg jag att det skulle bli ännu varmare. Något som gör mig glad 🙂
Jag välkomnar sommaren med öppna armar.
Vad har du planer för sommaren?
Jag vill bara vara hemma och kommer vara det också. Ska göra några småutflykter som att fara upp till pappa i Älvdalen och svärmor i Båstad, men annars bara njuta av hemmets trygga vrå. Älskar vårt hem, särskilt på sommaren. Vi har ett riktigt sommarhus.
Vill bjuda hem vänner, grilla, dricka vin och umgås massor i sommar.
Idag har pojkarna varit ute med kompisar hela dagen och jag och Peter har fixat i trädgården.


Liv tog sig en tupplur ute i den friska vårluften.


Idag var det premiär för att äta ute på altanen. Vi grillade och satt ute och åt i solen.

Kyckling och halloumi med sallad och kall fetaostsås.


Såsen är så lätta att göra. Ta bara turkisk yoghurt, pressa i vitlök, smula ner fetaost, lite olivolja och salt och peppar. Bäst till grillat.
Var rädd om dig.
Godnatt ❤


15 kommentarer15 kommentarer om “Äta-ute-premiär”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så underbart härligt det såg ut att ta sig en tupplur i den som liv gjorde 🙂 söta vida är grymt lik sin storasyster!! Kram .

  Svara
 • Åh, var har ni köpt den underbara ”soffan”?

  Svara
 • Jag brukar aldrig göra något speciellt på sommaren, eftersom jag bor i ett sommarparadis. Bor i Stenungsund men kommer från Tjörn (mina föräldrar bor kvar), så jag åker mest däremellan. Har dessutom de flesta av mina vänner i området.
  ”Soffan” som Liv ligger och sover i ser så skön ut. Hade gärna haft en sådan på altanen att sova middag i på sommaren 🙂
  Ha en fortsatt fin kväll och sov gott när det är dags!

  Svara
 • Härligt 🙂 Sol i Skåne också! Har suttit ute i solen och fikat idag. Mys!

  Svara
 • Testa att hacka i lite färsk chili eller en liten sked med sambal! Supergott när det är lite ’sting’!
  Stor kram!

  Svara
 • Jag brukar också säga att mitt hus är ett sommarhus. Det känns att det är den årstiden som man använder huset på rätt sätt. Jag vill också tillbringa ganska mycket tid hemma under semestern. Var har ni köpt soffan som Liv sover i. Den var urläcker!

  Svara
 • Hej,
  Den kommer från TGI Furniture.
  /Kram

  Svara
 • Godmorgon Fina Hannah. trivs oxå bra hemm somamrtiden. Men börjar sommaren med 1 vecka på Rhodos , hälsa på vänner.
  Blir någon vecka i Hälsningland oxå hos min gudmor annars bara njuta här hemma.
  Varit ute o gått nu o blir en underbart fin dag här, ska ta en glass i stan med vänninan. kram till dig o de dina.

  Svara
 • Jag LÄNGTAR till sommaren! Jag har jobbat konstant sen den 2/1 2012 så i sommar ska jag vara hemma 6 veckor med barnen! Det ska bli så skönt!
  Det är underbart att äta ute!!

  Svara
 • Denna sommaren blir det aktuellt med att sälja 1 hus i Spanien, 1 hus i Sverige. Samt få tillträde till det nya huset här nere. Som ska totalrenoveras. Det blir projekt, packning/transport, 2 bröllop och en konsert som även ska hinnas med. och 3 veckors internatskola för flickorna….Tur vi har sommar tills oktober:-) Kram jess
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com

  Svara
 • När ska man få reda på varför du och Maggan är ovänner?

  Svara
 • Så länge inte jag och Magdalena oroar oss behöver inte du göra det heller 🙂 Hur konstigt det än låter så är vi två olika personer som lever olika liv med olika umgängen. Om jag skulle vara ovän med någon i mitt arbete, privatliv eller i någon annan form så ser jag inte riktigt heller att jag har någon rapportskyldighet på min blogg.
  Kram

  Svara
 • Rekommenderar att ha i timjan i såsen! Supergott!

  Svara
 • Älskar soffan som Liv sover i! Hade mer än gärna haft en sån ståendes här hemma på altanen 🙂
  Vi ska åka till Ystad en vecka i sommar, har hyrt en stuga 150 m från havet 🙂 Ska passa på att besöka Tosselilla när vi ändå är så nära också. Har du varit där?

  Svara
 • Älskar också att vara hemma på sommaren. Om det blir sommar. Kännas som de gångna två somrarna har varit väldigt mycket väntande på sommar och sol. När dessutom vår store son (17 år) spelar fotboll och bara har uppehåll 2 veckor i oktober och mitt i sommaren, tja då har man inget val. Vi far till Florida och vårt hyrda hus där i 5 veckor i sommar. Har tillbringat en sommar i det stora landet i väst tidigare (fotbollsVM med rundresa 1994) annars har vi alltid åkt i april. Kram Mia

  Svara