Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:25 | maj 7, 2013

Spegel, spegel…

… äntligen på väggen är!

Det tog bara si så där fyra veckor innan spegeln kom upp på väggen. Imorse tog jag fram min verktygslåda och fixade det.
Åh, vad jag har saknat en spegel i hallen. Brukade ställa mig på toalettstolen och titta i badrumsspegeln för att få en något så när helbild 🙂

Hängde även upp några bilder. En till ram ska upp med en bild på min fotoskygge man.


Tänkte att jag skulle ha en större vas på golvet men det får jag nog vänta med. Vida skulle inte låta den vara i fred en sekund. Allt hon inte ska fara och rota i där är hon. Leksakerna, i överflöd, struntar hon fullkomligt i. Ett tips till dig som ska få ditt första barn. Köp inga leksaker 🙂


Nu ska jag träna! Måste säga att jag imponerar på mig själv. Trots att jag har ont i varenda liten muskel så tänker jag köra på. Ingen vila här inte.
Efter ett svettigt pass ska jag ta en snabbdusch och fara in til stan för ett viktigt möte.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤


15 kommentarer15 kommentarer om “Spegel, spegel…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah,
  jag heter Josephine och jobbar med ett projekt för produktionsbolaget Jarowskij. Vi söker nyblivna förstabarnsföräldrar eller de som väntar sitt första barn till ett program som ska handla om just detta, den första tiden som småbarnsförälder eller som gravid.
  Jag skriver till dig och undrar om du har lust att nämna oss i något av dina inlägg eller om du har någon i din närhet som skulle kunna passa för den här typen av program?
  Jag är supertacksam för all hjälp jag kan få och önskar dig en kanonfin dag i solen.
  Ha det gott/ Josephine

  Svara
 • Imponeras varje dag av hur stark och duktig du är Hannah 🙂 Bra jobbat med spegeln och tavlorna, kanonfint!

  Svara
 • Åhh! Jag är så fruktansvärt trött på alla bloggare som ska skriva om när dom tränar varje dag. Man blir låg och nedstämd och känner som en press att man själv måste träna för att passa in. Jag trivdes sååå bra här inne där det inte var något snack om den saken, men nu vet jag inte längre. Snälla snälla Hannah, håll det för dig själv! Kraam från en som har haft problem med kost och motion och blir påmind på bloggar och instagram mest hela tiden

  Svara
 • Trist att du känner så. Det är tråkigt att inte skriva om sådant som jag själv är stolt över. jag känner mig verkligen stolt som tagit tag i träningen. Ska jag vara ärlig så har jag har också retat mig på bilder på Instagram och bloggar på vältränade kroppar och tjat om träning, MEN bara för att jag själv varit så lat. Så istället för att störa mig så vände jag det till motivation. Du kanske inte vill läsa min blogg för att jag tränar men jag kanske ger fyra andra drivet att börja träna. Till skillnad från träningsbloggar så är jag en vanlig mamma som tränar för att få må bra inte för att visa hud och en, ännu inte, tight rumpa 🙂
  Det är trots allt något som är bra för oss.
  Jag blir lätt nedstämd, men inte lika låg och deppig när jag tränar och motionerar. Mycket därför jag gör det. Men jag kommer aldrig bli en fanatisk träningsgalning som knaprar morötter och rå torsk. Nej, här är allt som vanligt bara liiiite träning.
  Stor kram och hoppas du står ut med mig ändå.
  /H

  Svara
 • Spegel spegel på väggen där säg vem som vackrast i landet är: Hannah så klart

  Svara
 • Hur kommer det sig att du fortfarande har Matplatsen blogg på er webbplats? Viktoria har ju tydligt deklarerat att recepten kommer att flytta med henne till Matplatsen. Det har med upphovsrätten att göra, borde du känna till.

  Svara
 • Hennes blogg ligger kvar på hennes begäran för att hennes läsare som inte är inne varje dag ska få en chans att hitta dit. Hennes blogg kommer stängas ner men inte än. Så oroa du dig inte för upphovsrätt. Vi gör detta för Victorias skull. Finner det intressant hur man skriver en sådan här kommentar när allt fungerar perfekt mellan FEMME och Matplatsen.

  Svara
 • Duktig du är som tränar! Heja heja!
  Ja, och leksaker behöver man verkligen inte köpa till dom små.. Bara slöseri med pengar ju 🙂 Har själv en snart 1-åring hemma och allt annat är ju jätte kul förutom leksakerna..

  Svara
 • ville bara säga att jag älskar att läsa din blogg, du verkar vara en fantastisk person 🙂 blir så glad varje gång jag kikar in.
  stor kram <3

  Svara
 • Blev supersnyggt. Och fotografierna/ramarna. Fick själv lite idéer till nya kojan:-) kram Jess
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Att utvecka ett tålamod

  Svara
 • Hur gör du med Vida när du tränar? Jag vill träna men hinner aldrig, har du med henne på gymmet? Tror inte min baby skulle nöja dig med att vara still!
  Men vill sååå värna träna!!

  Svara
 • Vilka fina jeans, är det Anine Bing?

  Svara
 • Nope. Inte den här gången 🙂
  Det är ett par baggy Please-jeans i färgen White trash.
  Kram

  Svara
 • Hannah, var kommer spegeln från?? Så snygg ju!!
  Väggen blir ju superfin! Bra jobbat!!

  Svara
 • Den har jag köpt på IKEA. Tack snälla 🙂
  Kram

  Svara