Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:59 | maj 11, 2013

Grisigt

God kväll min vän. Ligger i sängen och ska se en skräckis på datorn. Alla sover så jag passar på. Lär väl bli livrädd och väcka hela huset och den är för läskig 🙂
Idag har vi grisat något fruktansvärt. Nina, Tony och deras lilla Milo kom hit och hälsade på. De hade med sig bullar, munkar och kakor. Vi satt ute och fikade och pratade.

20130511-234316.jpg 20130511-234403.jpg 20130511-234429.jpg

20130511-234443.jpg
Orkade inte laga middag idag så det fick bli hämtmat från Sibylla. Kebabtallrik, kebabrulle, pizza, korv och hamburgare.
Alltså vi är verkligen familjen Slusk.
Kolla bara in den här bilden. Vi har gäster och så här dukas det fram 🙂

20130511-234717.jpg
Skönt med vänner som liksom tar en för den man är. Att inte behöva göra sig till eller tokstäda innan man får besök är som det ska vara, tycker jag.
Sibylla, myskläder och genuina vänner. En perfekt mix 🙂

20130511-235816.jpg
Tony och Niiinis.
Nu åker vuxenblöjan på.
Stor kram ❤


9 kommentarer9 kommentarer om “Grisigt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej. Vad modig du är som klarar av att se skräckfilm ensam. Vad såg du? Tack för en fin och mysig blogg som jag kikar in på dagligen. Kram från Ebba.

  Svara
 • Men det är väl just därför det är ens vänner? För att man inte behöver göra sig till hela tiden! Det är så skönt att man känner att man kan vara sig själv med sina vänner till 100 procent. Vilken glädje! Skulle dock aldrig våga kolla på en skräckfilm helt själv… huvva! Modigt av dig Hanna, hoppas bara du lyckas sova gott sedan och får en underbart bra start på dagen imorgon. Kram från Julia

  Svara
 • Man behöver verkligen bara vara onyttig i bland.
  Både i går och i dag har vi varit det me hihih
  ha en fortsatt fin helg kram

  Svara
 • Ha ha ha. . Vad befriande att se. 🙂

  Svara
 • Visst är det skönt med vänner som man kan ha det så med?! Att man inte alltid måste tokstäda för att de ska komma hem till en. Jag önskar det vore mer så 🙂

  Svara
 • Man skall kunna ha grisdagar utan att bry sig om vad andra tycker/tänker eller ha dåligt samvete för det, skönt att ha vänner med samma inställning 🙂 Dessutom tycker ju vänner om en för den man är, inte för hur vilken ”ordning och reda” man har runt omkring sig, det är något som JAG verkligen skulle behöva tänka på som gärna vill ha extra fint hemma när jag skall få besök 🙂 Vad mysigt ni såg ut att ha ute på altanen i finvädret med gofikat, en härlig dag!
  Hoppas filmen var okej! 🙂
  Kramar och ha en fin söndag!

  Svara
 • Jag tycker det ser avslappnat och mysigt ut . Tummen upp Hannah❤

  Svara
 • Man måste ha sånna dagar också, annars blir livet alldeles för tråkigt!! 😉
  Men på tisdag blir det ett besök på gymmet igen för min del 🙂
  Kram!

  Svara
 • hej Hannah 🙂
  trots att vi inte känner varandra så klänns du som en tjej som jag verkligen skulle vilja ha som väninna 🙂 Genuin och trevlig 🙂 tack för din öppenhjärtlighet i din blogg. följder den men är den ”tysta” sorten som inte kommenterar och hörs.
  men nu så …. har en liten fråga till dig… blev förälskad i din utegrupp i det här inslaget.. har letat efter ngt fint som har tjocka dynor och som man kan bygga på eller som finns i den konstellationen som ni har… kan du ge mig info ( om man får vara så fräck…)om vart jag kan hitta den eller ngn liknande ? ha det så gott // Pia

  Svara