Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:11 | maj 14, 2013

Matpaus

Hej vacker. Passar på att säga hej i matpausen 🙂
Tränar som en tok och mitt i allt vill Vida dricka välling och sova.

20130514-131106.jpg
Joggar på stället samtidigt. Det gäller att hålla igång.
Slutar aldrig chocka mig själv 🙂
Kram ❤


9 kommentarer9 kommentarer om “Matpaus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Så duktig du är som kommit igång med träningen! Jag har också hittat träningsglädjen nu när jag är föräldraledig med lilla Sigge 8 månader. Är ute o går nästan varje dag och har även börjat löpträna. Har tappat 10 kg på två månader men har mer kvar… Men det viktiga är ju att man mår bra och känner sig så mycket piggare nu! Många kramar till dig!

  Svara
 • Va duktig du är som har börjat träna så hårt, heja dig =)
  Du jag tänkte bara fråga dig hur det kommer sig att suffletten på er JOOLZvagn är så kort? Kan jag byta den på något vis?
  Stor kram

  Svara
 • Har du inte UV-skyddet? Det är som en extra sufflett plus att den skyddar nu på sommaren.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du skrev i något inlägg att du skulle sälja er vagn? Har ni redan gjort det eller ni ska? Jag är intresserad i så fall 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Måste bara fråga, skulle du vilja lägga upp lite hur din träning ser ut & vad du gör? Håller på att komma igång med min träning, men med sjuka barn stup i kvarten blir det liksom ingen kontinuitet i det. Men jag är grymt taggad & det är ju ändå viktigt 🙂
  Jag är grymt imponerad av dig!! Kram

  Svara
 • Absolut. Det kan jag göra.
  Hoppas du kommer igång och slipper sjukdomar.
  Stor kram
  /H

  Svara
 • Hej Hannah! Måste bara fråga var du köpt dina supersnygga gympaskor? Älskar ljusrosa. 🙂
  Kram Lotta

  Svara
 • De är ett par Nike som har tio år på nacken 🙂

  Svara
 • Heja dig hurtbullen!! 🙂

  Svara