Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:56 | maj 17, 2013

Tokyo

God freeeedag min vän! Ser ut att bli en strålande dag.

Solens morgonstrålar har trängt igenom trädkronorna och väckt vitsipporna som täcker marken. Vackert.


Tror du jag har packat inför min jobbresa till San Francisco? Nope! Vet inte vad jag ska ta med mig. Ska sitta i workshop under två dagar på ett stort företag och så kanske det blir middagar ute på kvällarna. Vet inte vad jag ska packa med mig.
Har en förmåga att packa på tok för mycket. Under de här tre dagarna lär jag ha med mig kläder för tre veckor, om jag känner mig själv rätt.
Nu ska jag dock försöka vara duktig och tänka dagar och outfit för var dag… och kväll. Så minns sex outfits 🙂
Ikväll måste jag också ha en snygg outfit.
Min vän Camilla bjuder till fest då hon firar tio år som författare. Det lär bli årets fest om jag känner henne rätt.
Klädkoden är Chic & Tie (säger man Chic & Tie högt så låter det som chickenthai. Tänk om jag skulle missförstå allt och kom dit som en vårrulle).
Ska nog kunna rota fram något ur min IKEA-kassar, resväskor och garderob.
Har mina kläder lite här och var. Ofta när jag rest, så tvättar jag och lägger tillbaka det i resväskan eller så bär jag upp alla kläder i IKEA-kassar och där ligger de kvar. Skulle behöva bjuda hem någon som är duktig på att organisera, någon typ av garderobsfixare. Någon som styr upp MIG och min garderob 🙂

Grattis Camilla! Grattis till alla dina succéer. Du är en förebild! En stark självständig karriärkvinna, mamma och vän med ett stort, varmt hjärta.


Bilderna är från en fin fotobok som Martin gjort.

Igår kom min, eller snarare Vidas, nya vagn.

Min förra JOOLZ var marinblå med silverchassi och bruna skinndetaljer (Parrot blue).

Den här har mattsvart chassi, svart sittdel och brunt skinn med röda sömmar. Det är JOOLZ limited edition-vagn. Det kommer en limited-vagn varje år och det finns bara ett fåtal av den runt om i världen. Förra årets var svart och grön med handtag i svart ”ormskinn”. Snygg!

Joolz Day Tokyo.

Fiiin! Sittdelen har tre lägen. Sitt, mellan och fullt liggläge.


Rött mot svart.


Röda sömmar i de bruna skinnhandtagen.


Joolz Day Tokyo.


Nu ska jag däremot börja packa. Inatt ska Peter, jag och flickorna bo på hotell. Pojkarna har pappahelg så vi bor i stan och flickorna har barnvakt på rummet när vi firar Camilla. Tryggt och skönt 🙂
Önskar dig en bra dag och härlig start på helgen.
All Kärlek ❤

 
 


11 kommentarer11 kommentarer om “Tokyo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad trevligt att du ska åka till San Francisco, underbara stad! Ta med dig något varmt, trots att det är sommar. När dimman kommer in över San Francisco bay och då kan det bli lite kyligt:)Trevlig resa!

  Svara
 • Så snygg Hannah! Har du sålt din blå?
  Ha en rolig kväll och en härlig resa.
  Kram

  Svara
 • Åh, vad snygg vagnen var! Vi har förra årets limited edition och är så otroligt nöjda med den, både vad gäller utseende och funktion. Det var tack vare att jag läser din blogg som vi fick upp ögonen för Joolz och nu har vi dessutom fått några av våra vänner att köpa en likadan 🙂

  Svara
 • Inte lätt det där med outfits! jag brukar också packa med mig på tok för mycket dör att man aldrig vet vad man har lust att ha på sig olika dagar och behöver därför olika alternativ 🙂 Det bästa hade egentligen varit att bestämma sig, packa ner det man bestämt sig för så har man inte mycket att välja (vela) mellan sedan 🙂 Lycka till med packandet i alla fall!
  Låter som att ni har en rolig kväll framför er med både party och hotellvistelse, mys 🙂
  Ha en fin fredag!
  Kram kram

  Svara
 • Vilken drömresa att få åka till San Fransisco!!!
  Tänk på att det går ju att kombinera dag o kvällskläder! Kanske en t-shirt m. liten kofta på dagen och något kavajaktigt på kvällen. Fina byxor på dagen m. en tröja till, och samma byxor med en fin blus på kvällen! Eller tight m lång tröja på dagen o tunika över på kvällen. Bara ett tips. Har försökt göra så på sistone, men är faktiskt som du egentligen, packar massor ifallatt… 😉 !
  Kram!!!

  Svara
 • Susanne som är kompis med Pernilla Wahlgren verkar göra ett toppenjobb som garderobsfixare. Bloggar på modern mom.

  Svara
 • Kul med resan även om det är en jobbresa

  Svara
 • Resten av min kommentar försvann

  Svara
 • Åh, välkommen till CA Hannah! Här i Silicon dalen är det snart sommar o runt 26 grader varmt. I SF däremot sjunker temperaturen med cirka fem, sex grader och det bjuds ofta på dimma o blåst. Men det gör inget, San Francisco är ändå både vacker o charmig.
  Har du förresten tid att klämma in lite poolhäng o en rundtur på ett av världens häftigaste företag är du välkommen ner till Apple-town 😉
  Trevlig resa!

  Svara
 • Vad roligt med en resa!
  En garderobsfixare, det är inte så dumt…
  Jag driver företaget Struktur & Ordning som inspirerar och hjälper privatpersoner och företag att få ordning och reda i tex. garderoben, köket och på kontoret.
  Jag hjälper till på plats men jag har också en inspirationsblogg md tips och idéer på hur man kan blir mer organiserad i alla delar i hemmet.
  I USA är denna tjänst jättestor (över 4000 företag) och nu är den på intågande i Sverige :).
  Lycka till med packningen och hör av dig om du behöver hjälp!
  //Brita Hahne, Struktur & Ordning

  Svara
 • Hej hanna!
  Vilken fin vagn skulle bli jätteglad om du kan skriva vart ni beställde den ifrån och om man kan använda bilbarnstol på den? Vill sååå gärna beställa den, super fin!

  Svara