Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:26 | maj 22, 2013

Dejta med Match.com

Hej min vän,
Nu är det dags för dig som är singel att gå ut på en dejt. Bort med vinterns mörker och in med sommarens ljus. I samarbete med Match.com kommer vi lotta ut en middag för dig och en person. Genomsnittet på Match medlemmar är mellan 25-55 år men de har även medlemmar som är 80+ så oavsett vem du är så finns det någon för dig. Varje dag träffar 55 personer kärleken och nu hoppas jag att någon av er där ute blir en av dessa. Och vi bjuder dig och din dejt på en middag värd 1.000kr!

Hur gör du för att tävla? Enkelt. Gå in och bli medlem (gratis i 3 dagar om du inte vill betala) på Match.com och hitta någon du vill bjuda på en date. Maila sedan ditt profilnamn till [email protected] där du skriver varför du vill vinna en middag. Vem du går på dejt med behöver du så klart inte berätta även om jag är nyfiken 🙂
Senast på fredag i nästa vecka (31 maj) vill jag att du hör av dig.  Hoppas att just du hittar kärleken. Vi kommer meddela att vi har en vinnare på min blogg men bara med förnamn. Vinnaren kontaktar jag på mail.
För att komma till Match.com klickar du HÄR.
Lycka till!


4 kommentarer4 kommentarer om “Dejta med Match.com”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken härlig tävla!Kan dela med mig att jag faktiskt träffade min nuvarande sambo och pappa till vår 5 månaders pojke på match.com som ensamstående mamma för några år sedan 🙂

  Svara
 • Hej hopp! Du har ofta väldigt fina kläder på dig, lägga gärna upp bilder på dem och skriv varifrån de kommer på din modeblogg 🙂

  Svara
 • Tycker inte det är någon tävling som du ska ha på din blogg.
  Just inlägget ”Nu är det dags för dig som är singel att gå ut på en dejt”, du bör tänka på att dom som är singlar kanske vill vara det utan att du behöver lägga ut en tävling om det.
  Sen är det väl kul att människor träffas på detta viset, men det kan man fixa själv.

  Svara
 • Jag tror inte att de singlar som vill vara singlar tar illa upp över att jag har en tävling och lottar ut en middag. Sedan är det helt frivilligt att vara med. Det är många som vill vara med och tävla så det finns faktiskt singlar som tyckte det var kul. Tror inte man ska välja att hitta något negativt i detta. Vill man inte vara med är det som sagt bara att strunta i att anmäla sig.
  Kram

  Svara