Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

01:00 | maj 22, 2013

Gröna fingrar och hus

Hej min vän. Hemma är det mitt i natten men här har vi precis avslutat dagens seminarium, på Netflix huvudkontor, och ska snabbt byta om för att äta en middag tillsammans.
Har lärt mig massor om Netflix och ska berätta mer för dig, men nu ska jag byta ballerinaskorna mot pumps och lägga på lite extra smink 🙂

Lunchbreak.


David Watson Director of product innovation, Kids and family berättade om Netflix Kids utveckling och vad som komma skall.


Los Gatos där vi bor är helt fantastiskt vackert och mysigt. Känns som en liten amerikansk idyll, lite White picket fence-idyll. Små söta hus, butiker och lugna gator.

Såg ett så sött, väldigt grönt, hus på vägen till hotellet.Här bor vi.Hur har du det? Något kul som har hänt eller något annat du vill dela med dig av?
Känns som om jag varit borta från dig och bloggen i en vecka 🙂
Gillar inte när jag inte kan skriva och lägga upp bilder när jag vill. Internet och kameran har inte varit på min sida.
Hörs senare ikväll eller inatt 🙂
Kram ❤
 
 
 
 


11 kommentarer11 kommentarer om “Gröna fingrar och hus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!!
  Här hemma är klockan 03,38 och jag sitter på jobbet…..
  Börjar bli trött och längtar hem. Hem till sängen där min lille kille troligtvis ligger tillsammans med sin pappa just nu. Han vaknar vissa nätter och kan inte somna om i sin säng men då får han hoppa över till vår:)! Han är inte så gammal än så jag bryr mig inte så mycket om att han sover några timmar i vår säng. Han är 11 månader och jag har så svårt att förstå vart tiden har tagit vägen….
  Följer din blogg så ofta jag bara kan:)! Tycker om att läsa det du skriver och uppskattar att du bjuder på dig själv. Du har givit mig många goda skratt och även fått mig till tankeställare många ggr.
  Jag kommer fortsätta att följa dig/er med glädje!
  Jag har inte kommenterat tidigare men kände att detta var rätt tillfälle att skriva några rager trots att jag inte så mycket att komma med:).
  Jag hoppas att du har det bra på din lilla resa. Ta hand om dig och var rädd om dig!
  Hälsningar
  Sofia

  Svara
 • Tack snälla Sofia för fina ord. Det gjorde mig glad. Liv är fyra år och hon smyger över lite då och då 🙂
  Kram

  Svara
 • Vad fint det ser ut!

  Svara
 • Det ser ju helt underbart ut! Nyfiken på vad du har och berätta sen.
  Här har det inte hänt så mycket, varit hemma med sjuka barn… Lite stressad är jag allt! Jag ska gifta mig om ca 2,5månad och har inte hittat min klänning än. Hoppas jag hittar den snart, annars är väl risken att det blir sopsäck :/
  Kram

  Svara
 • Hej Hanna. Vad fint det ser ut där ni är. Jag önskar er en riktigt rolig och produktiv resa. Själv blev jag blev uppsagd från min arbetsplats för ett par månader sen eftersom fabriken ska läggas ner. Men på egen hand har jag fått tag på ett nytt och bättre jobb så i måndags skrev jag på mitt anställningsavtal och byter arbetsplats redan i juni 😀 Känner mig så stolt och glad över att det löst sig pga mig själv 🙂 Och det är så skönt att slippa oron över hur jag och mina två grabbar skulle överleva på en a-kasseinkomst. Jag är glad ända inifrån själen och ut. Tack för en väldigt varm och fin blogg. Kram från Nanny i Halmstad

  Svara
 • Stort grattis! Förstår att det måste vara en häftig känsla att känna att du löste allt själv. Önskar dig all lycka på din nya arbetsplats och hoppas du kommer trivas.
  Kram till dig och dina två killar!

  Svara
 • Svara
 • Hej fina Hannah! SF ser underbart ut 🙂 Ville bara skriva att jag äntligen sett ”The Odd Life Of Timothy Green” och jag lipade som ett barn! Sån fin film ♥ Kram!

  Svara
 • Hej Hannah! Vad fint det ser ut där ni är. Kul att höra att ni trivs. Du är som vanligt strålande vacker! Tack för en fin o trevlig blogg! Kram från Anette

  Svara
 • Så fint det ser ut! vackra blommor och fin omgivning är skönt för själen. njut! kram från en mamma till en annan

  Svara
 • Hej hej hannah, tack för en fin blogg. Jag tycker det är väldigt roligt att starta eller avsluta dagen med att läsa några rader och bli inspirerad. Men.. Jag kan tycka det har blivit sjukt mycket ”reklam” på bloggen. Antingen får du skriva fler inlägg eller mindre reklam;-) ha en toppen dag.

  Svara