Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

04:22 | maj 24, 2013

Jetlag

Hej mitt i natten. Här sitter jag ensam i mörkret och kan inte sova. Somnade med Liv vid 22 men vaknade starx efter midnatt och har varit vaken sedan dess. Klarvaken.
Har tittat på de två senaste avsnitten av Grey´s Anatomy och ett avsnitt av Revenge.
Har panik för att jag inte kan sova och det blir inte bättre av att det börjar ljusna ute. Det ger mig ännu mer sovpanik.
Peter sover i alla fall så han får köra hem imorgonbitti. Inte för att jag någonsin kör när vi är iväg. Han avskyr när jag kör bil. Förstår inte alls varför 🙂
Gillar det dock för jag avskyr att köra bil.
Har lyckats få över några av bilderna från San Francisco. Vilken fantatskt stad. Dit vill jag åka igen. Vi hade bara knappt en dag då vi kunde se staden innan vi skulle fara till Los Gatos. Har nog aldrig sett så mycket på så kort tid. Inte har jag ätit så mycket heller 🙂
Vi ville hinna äta allt från Clam chowder och krabba till ostron och världens bästa hamburgare från IN-N-OUT.
Det fanns inget stopp.
Vi kom fram söndagkväll och bodde natten till måndag på Mandarin Oriental i Financial District, San Francisco. Sedan hade vi halva måndagen där innan vi for till Los Gatos och Netflix för två dagars seminarium.

Utsikten från vårt hotellrum. Från ena fönstret kunde vi se Alcatraz och från andra The Golden Gate Bridge.


Efter ett kort möte med en från Netflix så åt jag och Peter middag nere vid vattnet på WaterBar. Fantastiskt god mat.


Vi satt så vi hade fin utsikt över Bay Bridge. När det blir mörkt så lyser hela Bay Bridge upp av tusentals led-lampor. Tyvärr hade vi somnat då.


Ostron.


På måndagförmiddag promenerade vi runt i staden och tog oss till shopping stället nr 1 Union square, Fishermans Wharf och Golden Gate Bridge.


Vi har längtat i tre år efter att få uppleva In-n-Out igen.


Så mycket att vi efter att ha ätit varsin animal-style-meal tyckte att upplevelsen tog slut för fort och beställde varsin hamburagre till. Sick!Lombards Street är världens krokigaste gata. Fick ingen bra bild så den här lånade jag från finska bloggaren Tommi som var en i StreamTeamet.


Golden Gate Bridge.


Tillbaka i Fishermans Wharf för att äta krabba och clam chowder.


Bakom mig ser du Alcatraz igen. Måste tillbaka till SF. Det finns så mycket mer jag vill se och platser jag vill besöka.


Har du varit där?
Nä, nu måste jag lägga mig i sängen och blunda. Snart vaknar ju alla. Paniiiik! Nu är det helt ljust ute.
Tack för att Du finns. Du gjorde den här natten lite mindre ensam 🙂
All Kärlek ❤


16 kommentarer16 kommentarer om “Jetlag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad jobbigt med jetlag men skönt att vara ” hemma” igen! Tänkte bara kolla om jag missat vinnaren av biljetter till cirkusen i Kalmar eller om det fallit bort i resstressen? ( 23-26) Hoppfull mamma och företagare på väg till Kalmar:-) Kör försiktigt!

  Svara
 • och tack för ditt trevliga sällskap! skoj att se bilderna, har aldrig varit i USA men skulle väldigt gärna vilja åka dit, kanske kanske en dag.

  Svara
 • Visst är SF vacker! Mina tjejer på tre o fem år älskar att åka dit, så vi försöker ta oss upp nån gång i månaden. Men snart kommer kylan o dimman inta stan, så över sommaren håller vi oss här nere i Silicon Valley o värmen, o på beachen i Santa Cruz förstås. Welcome back soon:)

  Svara
 • Hejsan Hanna! Vad härligt ni verkar ha haft det! Underbart att bara få åka iväg själv med maken på tu man hand också!!! Tänkte bara fråga om du tänker göra ett inlägg på din modesida? Jag tycker den randiga kavajen är vansinnigt fin och även den vita ”korta” kavajen. Hade varit jättekul och veta vart du inhandlat dessa fina plagg!
  Tack för en underbar blogg och ha en fortsatt fin dag med familjen!
  Kramar från Göteborg

  Svara
 • Staden har en härlig känsla över sig, känns som det finns mycket energi i den här staden. Ja det skulle vara roligt att återse San Francisco en dag. Vilka härliga bilder du bjuder på. Ha en skön helg du fina.

  Svara
 • Härliga bilder!
  Jag har varit i San Fransisco en gång! Underbar stad, så mycket att se, Golden Gate Bridge är så vacker, fascineras av broar, att promenera där är en riktig höjdare!
  Och sen Alcatraz, shoppingen, Redwood-skogar, gatorna, parkerna, så fin stad!
  Välkommen hem!
  Kramar

  Svara
 • Vi har varit där och åkt motorcyckel, min man med kompisar körde route 66 och jag flög till Las Vegas och åkte med därifrån. tyvärr va alzatraz fullbokat när vi var där, verkligen mysig stad. Det var vi som skänkte pengar till barnhemmaet förra året, men i år skänker vi till barncancer fonden.

  Svara
 • SF är en fantastisk stad som vi besökt ett par gånger. Vi älskar att resa till USA över lag och har besökt det många gånger genom åren. Även våra tre barn älskar USA och längtar tillbaka varje gång:-) I höst åker vi tillbaka och då blir det en rundresa där bl.a. SF finns med på rutten. Ett tips om man vill besöka Alcatraz är att förboka hemifrån i god tid för annars är det oftast fullbokat och det är definitivt värt ett besök.

  Svara
 • Ser härligt ut på bilderna. Har aldrig varit i SF men hade gärna åkt dit någon gång.
  Kram

  Svara
 • Älskar SF. Är definitivt värt ett längre besök :). Bodde där och gjorde praktik på ett hotell i 4 månader. Fanns så många fina områden att utforska, god mat och härlig atmosfär! Vindistrikten runt omkring är också värda ett besök. Ha en skön helg och hoppas jetlaggen går över fort.

  Svara
 • Vilka härliga bilder. Hoppas du kunde somna om.

  Svara
 • Mycket gottigt och flottigt, vad härligt!
  Så här några år efteråt, går dina stjärnjeans att hitta i butik månntro?

  Svara
 • Åh mina gamla trakter! Bay bridge leder till Berkeley och Oakland där jag bodde när jag var au pair i en helt fantastisk familj. Flickorna var brudnäbbar på mitt bröllop här i Sverige flera år senare. 🙂 Fishermen’s Warf var välbesökt och även alcatraz eftersom de som hälsade mig på ville se det. Som jag längtar tillbaka. Får nog försöka ta mig dit. Inte riktigt lika lockande eftersom min familj flyttat till östkusten men bilderna talar till mig!
  Hoppas du har en fin dag trots för lite sömn!
  Kramar!

  Svara
 • Hej
  SF är verkligen underbar ÄLSKAR den staden….
  Var där för 2,5år sen och man kan inget annat än att ÄLSKA den staden
  Kommer absolut att åka dit igen och igen och igen
  KRAM KRAM

  Svara
 • Det ser helt fantastiskt ut Hannah och maten skall vi inte prata om, mums!!! Nu blir jag riktigt sugen på att åka dit jag också, hoppas verkligen jag får möjlighet till det någon gång 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Nu kanske du tycker att jag är en galen person men då får det vara så. Jag bor i San Francisco och blir så glad när någon älskar ”vår” stad! Tyder på bra smak!
  Hör av dig om du kommer hit igen och vill ha tips!
  Kram R

  Svara