Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:42 | maj 24, 2013

Lite ensamt

God kväll min vän. Efter en natt utan sömn och en dag i bil är jag inte piggast i stan. Är så trött att jag fått feber ändå kan jag inte somna.
Kan ju bero på att jag har ett litet sällskap som inte heller kan sova 🙂
Min vän Linn och hennes man Thomas gifte sig i Thailand i vintras. Ikväll hölls festen både för deras Kärlek och för Thomas som fyllt 40 år.
Jag, min feber och jetlag for dit för att lämna presenter och visa att jag tycker om dem. Det tog mig två timmar att köra fram och tillbaka men det var det värt. Du vet vänner man är mån om och verkligen tycker om, dem vill man visa det.
Nu är jag tillbaka, William kom också precis hem från skoldisco, Peter och Liv sover och Mio har två kompisar som ska sova över så de ligger nedbäddade och kollar film.
Själv har jag ätit majskolv med smör och salt och nu tittar jag på slutet av Let’s Dance och försöker mysa med en litet Duracell-kanin som bara vill riva ner allt från bordet, prata med hööög röst och krypa runt, stå, ramla och vägra sitta 🙂

20130524-224037.jpg 20130524-224100.jpg 20130524-224115.jpg 20130524-224136.jpg

20130524-224154.jpg
Just nu jagar Vida en ballong över golvet. Jag bara väntar på att den ska smälla och skrämma livet ur oss båda.
Vad gör du ikväll?
Kram ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Lite ensamt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha! Känner igen mig i ballongkänslan 🙂

  Svara
 • Första kommentaren jag lämnar på de 4.5 åren jag följt din blogg. För en tid sedan undrade du lite om oss läsare och hur länge vi hängt med. Själv hittade jag din blogg när vi var gravida i samma vecka. Min man har fått stå ut med många ”vet du vad Hannahs barn gör som inte vårt gör än” 🙂
  Fortsätt vara den du är. Kram

  Svara
 • Så skönt att vara hemma!!! Finns vinnaren till circus i Kalmar ( den här helgen!) ute någonstans ännu? Hittar inte ” hoppfull tävlingsdeltagare:-)

  Svara
 • Du ser trött ut gumman.Puss o kram❤

  Svara
 • Hej Hannah!
  San Francisco ser underbart ut!! Har inte varit där men nu blev jag riktigt sugen 🙂 En annan sak jag blev sugen på är de supersnygga gummistövlarna med klack!! Jag har försökt googla för att hitta dem men lyckas inte… Var finns de?? Hade varit perfekt för mig som är säljare och måste springa runt i finkläder i alla väder 🙂
  Igår köpte jag den uuuunderbara klänningen du har från Ilse Jacobsen. Den är verkligen helt fantastiskt skön att ha på sig! Jag ska på ett bröllop i augusti och blev så glad när jag sprang på den igår.
  Nu ska jag ut i trädgården och njuta av det fina vädret här 😀
  Önskar dig och familjen en solig och härlig helg!!
  Många kramar

  Svara
 • Fullt ös medvetslös på den där lilla tjejen alltså 🙂 Hoppas du hittat tillbaka till dygnsrytmen snart så att du slipper känna dig så trött! Vad fint av dig att åka till dina vänner och visa din omtanke, det tror jag uppskattas väldigt mycket! 🙂
  Ha det fint!
  Kramar

  Svara
 • Hej fina Hannah! Jag brukar inte kommentera men kände att jag bara måste dela med mig av lite matnyttig info om jag precis fick nys om: min mamma var på möte med några sjuksköterskor som berättade att något av det absolut farligaste bebisarna kan leka med är ballonger! Tydligen går det knappt att få upp ur luftstrupen om de råkar få i sig något av det. Jag har själv en liten tjej på 9 månader och hade aldrig tänkt på det! Kram!

  Svara