Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:33 | maj 29, 2013

Sommarben

God morgon min vän.
Hoppas allt är väl. I samarbete med Shai så vill jag uppmärksamma dig om en bra tävling 🙂
Jag har sagt det förr och säger det igen. Shai-rakhyveln är verkligen bra. Brukar låna Peters skägg-hyvlar men då har jag skurit mig så jag fortfarande har fula ärr på benen.
Den här är mjuk och följsam och rakhuvudet rör sig så du lätt kommer åt. Den har hela sex rakblad på hyveln så det räcker att man drar med den en gång. Aloe Veran, som finns på , lugnar även huden direkt.
Jag prenumererar på dessa så de finns alltid hemma. På vintern behåller jag vinterpälsen men nu är det dags att visa len och nyrakad hud 🙂
Du kan också få de hem i brevlådan. Beställ ett provpaket vet ja. Det är lätt att avsluta sin prenumeration. Ett mail till Shai så är det klart. Inga omständiga brev och annat som göra att man drar sig för att bli medlem.

Fint förpakad och rakbladen ligger i perfekta små rosa fodral som man kan ha i necessären utan att skära sig.


Den hänger på min duschvägg.


Så åter till tävlingen. Du har chansen att vinna en goodiebag fylld med allt från rakhyvlar och film till hårvård och en vit mini-iPad.
HÄR! hittar du tävlingen.
Kolla in goodiebagen. Nice 🙂

Lycka till!
Kram ❤
 
 


10 kommentarer10 kommentarer om “Sommarben”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ska testa! Har precis som du fula ärr på benen efter engångshyvlarna…!
  Har precis skickat iväg min beställning 🙂

  Svara
 • Fast jag har en intim fråga men vet inte om jag vågar ställa den här…. Skulle gärna vilja prova den men jag rakar ju inte bara benen lixom… och den ser väldigt tjock ut, bred med alla tusen hyvlarna.. så frågan är om man verkligen kommer åt på ”ALLA” ställen…. om du förstår.. äh om du inte förstår så skippa att svara, ha ha, för jobbigt att fråga här på bloggen helt öppet. =)
  //Diana

  Svara
 • Jag har en och den fungerar jätte bra även där är inte klumpig, lätt och följsam och du skär dig inte och den ger inte fula prickar etc! Går lika bra till benen som armhålan som..over there..kram Birgitta

  Svara
 • Dålig sida, alltså för hyvlarna, det står ingenstans vad det kommer att kosta i framtiden.. så du får bara en beställning med nya hyvlar var 3e månad utan att veta vad du måste betala…suck

  Svara
 • Det står i villkoren att varje paket kostar 99kr 🙂

  Svara
 • Du gör ofta reklam för dessa hyvlar, varför???
  Jag har själv tagit provpaketet och de var helt okej!!

  Svara
 • Samarbete för att mina läsare ska kunna vara med och tävla om goodiebagen plus att jag gillar att få bra hyvlar hem i lådan 🙂 och tipsar gärna om det.
  Kram

  Svara
 • Har i och för sig bara skrivit om dem en gång tidigare 🙂

  Svara
 • Någon som testat att beställa provpaketet och sedan valt att avsluta prenumerationen? Man hör så mycket negativt om sådana prenumerationer att man inte kan gå ur osv. Vill gärna vara säker innan jag testar.

  Svara
 • Jag prenumererar också på den och det fungerar jättebra! Smidig leverans och känns som en lätt fjäder! 😀

  Svara