Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:00 | maj 30, 2013

Hypersomnia

God morgon vacker. Hoppas att att du mår bra.
Sitter med mitt ljuvliga morgonkaffe och känner mig piggare än vanligt. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag somnade med Liv klockan åtta igår och vaknade sju imorse. Elva timmars sömn! Helt galet, men uppenbarligen behövligt. Gick runt hela dagen som i ett töcken och ville bara sova.

Jag och Liv satt i soffan och tittade på TV, en liten stund senare låg vi båda och toksnarkade.


Peter bar upp henne och sedan mig 🙂

Igår blev det ugnsbakad lax med räkor, ris och sallad med bl a avocado och fetaost. Köpte färdig sås som jag blandade i räkor och kryddade. Jättegott!


Vida fick dille på avocado och fetaost.


Varför inte börja dagen med några kloka ord.

Nu ska jag njuta av morgonkaffe 🙂
Kram ❤
 


3 kommentarer3 kommentarer om “Hypersomnia”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gott! Faktiskt detsamma för mig. Somnade som ett barn halv åtta igår med ungarna, efter en riktig kass natt. Underbart, älskar att sova! Jobbigt vara så sjukt trött när man ska upp och jobba:(
  Hoppas nu du får en fin och pigg dag i solen:)

  Svara
 • Brukar aldrig kommentera bloggar, men måste verkligen ge dig en kommentar. Jag tycker du verkar vara en sådan fantastisk och närvarande mamma. Dina barn verkar vara så härliga och kärleksfulla! Jag blir så inspirerad i min egen mammaroll när jag läser din blogg!

  Svara
 • Tack Malin för dina värmande och glädjande ord 🙂
  Kram
  /Hannah

  Svara