Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:12 | maj 31, 2013

Dumma Mej

Hej min vän. Happy Friday 🙂
Äntligen är helgen här. Älskar att ligga och dra mig i sängen och inte behöva gå upp så tidigt. Imorgonbitti åker TV:n på, så fort vi vaknar, så barnen kan titta och jag kan draaaa mig.
Ikväll är vi bjudna hem till en familj som vi lärde känna i Thailand. Deras ena dotter är jämngammal med Liv och de lekte varje dag i Thailand. Som hon har längtat att få träffa henne igen.

Alltid kul med nya vänner, tycker jag.
Det är ju så när man har blivit vuxen och fått familj… en stor familj, så har man inte lika mycket tid att träffa kompisar och man har även inte lika många som när man var yngre. Inte jag i alla fall. Jag har en handfull som jag älskar och gör allt för och några har jag valt att inte ha i mitt liv då de tar energi istället för att ge.
Hellre några få riktigt fina vänner än många halvdana. Men nya bekantskaper är alltid välkomnat 🙂
På tal om nya bekantskaper vill jag påminna om vår tävling med Match.com där vi lottar ut en härlig middag som du kan bjuda en dejt på. Allt du behöver göra är att bli medlem på Match.com (gratis i tre dagar) och skicka in varför du vill vinna en middag. All information om tävlingen hittar du HÄR. OBS! Sista dagen att tävla är idag.
Lovade att visa klänningen jag fick av Peter och barnen på Mors Dag.
Liv valde den. Hon vet precis vad jag gillar. Jag har en liknande Ilse Jacosen-klänning som jag använt flitigt. Den skiljer sig lite i färgen och så är den lång. Du vet säkert vilken jag menar 🙂
Den här är en kort modell. Så fin och skön.


Knyt i ryggen.


Tänkte ha den på midsommarafton. Tänk att det snart är midsommar och om drygt två veckor är det skolavslutning. Sommaren får inte försvinna för fort förbi framför näsan på mig i år. Förra året missade jag så mycket av sommaren. Gravid, inlagd på sjukhus och deprimerad. I år ska det inte bli en depp-sommar. Punkt slut.

Vida far omkring som en liten virvelvind. Har gett upp det där med att städa i lekhörnan. Kan sitta länge och sortera in leksaker i lådor, ställa iordning allt och så ser det ut så här efter fem minuter.


Det är alltid roligare för barn att stöka ner när det är städat.
Igår damp det ner en rolig inbjudan från Petré i brevlådan. Dumma Mej 2.

Det är pappahelg för pojkarna då, så jag och Peter tänkte att Vida kunde ha barnvakt och så ser vi filmen med Liv. På efterföljande fest är det massor av kul som händer för alla barn så det får bli en Liv-dag. Vill att alla mina barn ska få sina egna dagar då de får full uppmärksamhet.


I eftermiddag tänkte jag sticka iväg en sväng till Plantagen och köpa lite mer grönt och krukor till altanen. Men först väntar jobb och ett möte.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤


5 kommentarer



5 kommentarer om “Dumma Mej”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • He jfina du.
  Underbart vacker klännig..
  Förstår precis vad du menar med att man i vuxen ålder ej har massa vänner utan en handfull nära istället.
  Som 3barns fulltidsarbetande mamma har man dessutom inte tid till fler än en handfull 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!! Så roligt att läsa din blogg varje dag!!

  Svara
 • Åh vad fin! Har nåt liknande, de är så sköna.
  Ha en skön kväll! Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Du har en otroligt fin blogg, och det är lika kul varje gång att läsa den. Tänkte bara höra var du har köpt de rosa fåtöljerna som är i barnens lekhörna? Tack på förhand! Mvh Alexandra

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas också att hinna njuta av sommaren för just nu är det så himla hektiskt så jag undrar vara har det varit maj månad??
  Studentbestyr och flera jämna födelsedagar mm mm längtar till den dag jag sitter vid vattnet på mitt sommarställe och njuter(förhoppningsvis fint väder i år..)
  Har ni planer på att åka till Thailand i vinter igen och låta barnen gå i svenska skolan eller vill de hellre stanna hemma?
  Håller fullständigt med dig om det här med vänner,har en handfull som hängt med i många många år de står nära,sedan finns det de som inte räknas in där.
  Men framförallt är barnen det bästa,mina börjar ju bli halvvuxna nu utom den yngsta som fyller 9..
  Har du tips på någon snygg sommarklänning förutom denna och snygga skor inte för hög klack bara..
  Ha en toppenhelg!
  Kram

  Svara