Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:16 | juni 3, 2013

Mamma-dagar

Hej min vän. Allt väl? Har veckan börjat bra?
Som du vet så är det oerhört viktigt för mig att ge mina barn enskild tid. De får önska något som de vill att vi gör tillsammans. Oftast blir det att vi far in till stan, strosar runt, pratar, äter något gott och går på bio. Vill att de ska få full uppmärksamhet utan att någon annan ”stör”. Ibland kan det vara lättare att prata om saker när man är på tumanhand, särskilt William som börjar bli så stor och det är mycket som händer. Många olika tankar och känslor och behov av lite vägledning.
Jag har också mamma-behov 🙂 Att få umgås med min mamma, prata, skratta och bara vara tillsammans. Man har inte samma tid för det när man är vuxen och har egna barn. Men nu var det dags att vi tog den tiden.
I julklapp fick mamma en resa till Sopot, Polen och tre dagar på hotell med SPA, av mig.
Här ska vi slappa och njuta av sköna behandlingar och vackra omgivningar. Det är min kära mamma värd ❤
Nu är vi här.Vår franska balkong…


… och utsikt.

Vi har ätit lunch ute. Jag beställde en carpaccio och till min förvånng var det äggröra på den. De verkar gilla ägg här i Polen. På menyn var det Ceasar sallad med ägg, soppa med ägg och tydligen serveras då även beef carpaccio med ägg 🙂


Har köpt massor av tidningar och en bok så nu ska vi lägga oss och läsa.
Stor Kram ❤
 


14 kommentarer14 kommentarer om “Mamma-dagar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad mysigt ni kommer ha det! Njut ordentligt, både av din fina mamma men även av allt annat härligt ♥

  Svara
 • Åååh va mysigt!! Kram!

  Svara
 • Ha en riktigt skön avkoppling tillsammans!
  Hinner ni så måste ni se Gdansk.
  Kram
  Vivi

  Svara
 • Ååå Ha nu fina och mysiga dagar med mamma. Ser inte fel ut med lite bubbel.
  På söndag åker jag med min mamma till Rhodos 1 vecka , ska bli så härligt.
  Njut på nu..kram till dig Hannah och din fina mamma.

  Svara
 • Hoppas att du får en avkopplade vistelse i underbara Polen. Ska själv till ”Miendzyzdroje” i Polen, liknade ställe som ni befinner er på.
  P.S Passa på att fynda fina silver smycken för en billig peng, finns massor att välja på i Polen. Kram Angelica

  Svara
 • Vad mysigt! 🙂 Där var jag med min man i mars. Var helt underbart avkopplande! 🙂 Gillar ni fransk mat ska ni besöka en restaurang som ligger en bit upp på gågatan. Den heter Cyrano et Roxane, väldigt gott och en upplevelse tyckte vi. 🙂 Ha de så fint! 🙂

  Svara
 • Tack för tipset. Får överraska mamma med det då hon älskar Frankrike, fransk mat och har bott och studerat i Paris 🙂

  Svara
 • Har du inget behov att umgås med din syster längre?

  Svara
 • Prioriterar min mamma framför syster och vänner. Som sagt så har jag behov av mamma-tid som mina barn har behov av det med mig.

  Svara
 • Åh Sopot Polens riviera, är ju mysigt! Och så nära och smidigt att flyga till. Måste erkänna att jag inte visste om detta ställe förrän min kära överraskade mig med en resa dit för några år sedan, vi åkte i slutet av juni och det var innan polackerna hade semester så det var superlugnt på stranden och toppenväder hade vi. Minns att det fanns en hel del mysiga matställen, vi åkte bl.a till ett matställe lite utanför centrum som var som en timmerstuga i skogen med traditionell polsk mat, jättemysigt. Ha en riktigt skön tid där och mys på ordentligt!

  Svara
 • Ja, det är otroligt fint här och lugnt. Ikväll har vi strosat runt och ätit gott på en liten Italiensk restaurang. Så mysigt 🙂
  Det var min svärmor som rekommenderade detta. Visste inte heller om denna pärla.
  Kram

  Svara
 • Jag ser till att få egentid med barnbarnen några gånger om året, ja med bara en åt gången. För det mesta är det fullt hus av barnbarn här samtidigt. Men just nu är det bara en, den äldsta, som ligger o sover.
  Här hemma går det knappt en dag utan barnbarn i huset, det är för härligt! 🙂
  Dina barn, har dom ofta mormordagar också? Finns väl inget mysigare!

  Svara
 • Åh vad härligt. Vad heter hotellet ni bor på? och finns det spa på hotellet? såg så härligt ut 🙂 tänkte överraska min sambo någonstans nämligen. kram kristin

  Svara
 • ojdå, såg nu om jag kolla lite noggrannare 😉

  Svara