Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:24 | juni 4, 2013

Frukost

Hej min vän. Jag och mamma har precis ätit en god frukost och ska strax ner till SPA-avdelningen för behandlingar. Klagar inte direkt 🙂

Frukostdags.


Vi åt frukost och tittade ut över ett blåsigt Sopot.
Cheese lover.

Cheese lover. 


Nu är det dags för helrenovering 🙂
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤


14 kommentarer14 kommentarer om “Frukost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så härligt! Kram på er

  Svara
 • Vad fint att ni tar er tid att vara tillsammans. Jag miste min mamma i oktober ifjol. Hon var 65 år och nybliven pensionär. Efter sommaren fick hon cancerdiagnos och dog 6 veckor senare. Vi hann få mycket tid tillsammans – både kvalitet och kvantitet. Jag är så tacksam för att ha fått ha en så fin mamma! Saknar henne fruktansvärt mycket.
  Mindre än 5 månader senare miste jag också min pappa i cancer. Det har varit ett tung vinter. Och är tungt fortfarande. Blir både glad och ledsen av såna här inlägg. Ledsen för att jag också vill kunna göra sånt med min mamma. Men framförallt glad att du tar vara på den tid ni har tillsammans.
  Kram, Sonja

  Svara
 • Sonja, vad ont i hjärtat jag får när jag läser det du skrivit.
  Får mig att verkligen känna att jag vill ta vara på varje sekund, umgås och visa min kärlek till de jag älskar.
  Man vet aldrig vad som händer och livet kan vara så fruktansvärt orättvist.
  Önskar jag kunde ge dig en stor varm kram. Hoppas du har familj, syskon eller vänner omkring dig så du får styrka och kärlek.
  Kramar
  /H

  Svara
 • Vilken underbar frukostbuffe’ !! 🙂
  Ha en bra dag.
  Kram. ♥

  Svara
 • Vad härligt! Hur tog ni er dit ? Med flyg ? Ha det så mysigt !

  Svara
 • Flög lågprisflyget Wizzair från Skavsta till Gdansk. Bokade hotellet via nätet men tydligen billigare att boka via hotellet direkt.
  Kram

  Svara
 • Tack Hannah! Jag har många fina människor i mitt liv. Framförallt min man och våra två små barn. Men många riktigt nära vänner och en släkt som står mig nära. Man blir så ödmjuk när man möter stor sorg. Allt blir så värdefullt och vackert. Trots att det är tungt och ledsamt.
  Fortsätt njuta av er resa!
  Kram igen, Sonja

  Svara
 • Mysigt ni ser ut att ha det – vad heter hotellet ni bor på?
  Är det dyrt med SPA behandling på hotellet?
  Funderar på att ta min mamma dit i höst.
  Kramar//Eva

  Svara
 • Grymt snygga byxor (dom grå i hissen)!!! Märke?

  Svara
 • Även grymt sköna 🙂 Malene Birger.

  Svara
 • Hotellfrukost är så bra!
  Funderar på vad det är för vitt på skedarna vid osten?

  Svara
 • Ännu mer ost 🙂

  Svara
 • Hej! Tycker att du är så gullig mot din mor och jag försöker också umgås och skämma bort min mamma <3
  Dina byxor se så sköna ut vart har du köpt dom?
  Kram <3

  Svara
 • Malene Birger 🙂
  Kram

  Svara