Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:09 | juni 4, 2013

Som ny igen

Hej igen. Med stora fluffiga morgonrockar på oss ligger vi i sängen och läser och skriver. Vi har fått två timmars skön behandling. Vi började med en body scrub, Crystal power of seasalt. De skrubbade så det brände i skinnet. Så skönt och nu är jag lika len som baby-Vida 🙂
Efter en halvtimmes scrub fick mamma en timmes massage och jag en ”Fountain of Youth” facial. Ser ut som 20 igen 🙂 Min älskade lilla same-mamma.


Uppiggande te.


Nu ska jag kasta mig över min bok ”Livet efter Dig”. Började läsa den igår och kunde knappt sluta trots att klockan var närmare två på natten. Vill inte att den ska ta slut så jag måste börja läsa lååångsamt.
På förskolan får barnen svara på frågor om sin mamma och pappa. Förra veckan var det mammornas tur. Så här såg Livs svar ut.
Hon känner sin mamma väl och vet att jag äskar att läsa sagor för henne men också för mig själv 🙂

Var rädd om dig.
Kärlek ❤


13 kommentarer13 kommentarer om “Som ny igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, Hannah det ser HELT UNDERBART ut. Så himla mysigt och åka med mamma. ♥ Njut för fullt. Puss ♥

  Svara
 • Hej Hannah ,jag har precis läst den boken,den är sorglig och man funderar på ”livets mening” utan att avslöja för mycket,direkt efteråt rekommenderas nån av skvallertidningarna där,hej hej.

  Svara
 • Så skönt att få vara bara med sin mamma…:) Men blir du inte sugen på att jobba ibland..?? En helt seriös undran… Jag skulle bli gaaalen av att inte ha ett engagemang/ jobb utöver sin mammaroll!! Liw vet alltså inte vad du jobbar med, hehe… Vila och behandlingar/ resor i all ära- men tröttnar du inte ibland..? Att få dra in pengar till hushållet, inte vara beroende av någon annan ( Peter skrev ngn gång att han var den som försörjde familjen, iofs länge sedan). Jag kanske har helt fel, vet ju inte hur/ om du drar in pengar men det känns väl rätt så viktigt som kvinna ( som en förebild inför sina barn om inte) att vara jämlik i dessa frågor, eller vad tycker du?

  Svara
 • Hej Elina,
  Jag och min man driver tillsammans ett företag och tyvärr är ni några få som verkar anse att ett riktigt jobb innebär att man går till ett kontor kl.08 och kommer hem kl.17. Vi har ett bolag där vi inte är låsta till en geografisk punkt eller behöver följa specifika klockslag. Den tanken har varit vårt mål från dag ett. Det innebar t ex att vi kan arbeta oavsett om vi är i Polen, Thailand eller Sverige. Klockan är snart midnatt och jag sitter och fixar med fakturor medan du troligen sover. Vi avgör, till stor del, själva våra arbetstider vilket innebär att vi kompenserar ledig tid en vardag med jobb kvällstid eller under helger. Vi driver som sagt bolaget tillsammans och jag vet att min man aldrig sagt att han försörjer familjen med tanke på att vi arbetar tillsammans varje dag.
  Ni är några stycken som tydligen vet allt om mig och min livssituation. Ingen behöver oroa sig över att jag bara går och driver hela dagarna. Däremot försöker vi som familj och par göra mycket saker tillsammans. Så ibland tar vi ”ledigt” en vardag och gör jobbet kvällstid eller på en helg. Det finns många sätt att leva sitt liv och arbeta. Vi har hittat ett upplägg som passar vår familj men några av er verkar tycka att vårt sätt inte är tillräckligt bra i er värld. Ditt liv kanske inte skulle passa mig (vet inte hur ditt liv ser ut) men oavsett skulle jag aldrig öppet ifrågasätta ditt liv och dina val eftersom jag vare sig känner dig privat eller vet hur ditt liv ser ut. Dina val passar förhoppningsvis dig precis som mina passar mig, oavsett vad omvärlden väljer att ifrågasätta.
  /Hannah

  Svara
 • Vad härligt ni har det =) Sådant får man ny energi av. Njut. Underbart att få spendera tid med sin underbara mamma <3
  Kramen

  Svara
 • Det låter och ser ut som att ni har haft en fantastiskt skön och avslappnande dag du och mammsen ❤ Kul med en sådan bok som man verkligen fastnar för! Jag har inte vågat ge mig på någon annan bok efter Mr. Grey böckerna 🙂
  Ha en fortsatt fin dag!
  Kramar

  Svara
 • Hejsan.. Ser underbart ut. Kan du rekommendera hotellet? Vi letar just efter något hotell med spa. Vi tänkte åka på en liten bröloppsresa. Vi gifte oss i lördags ;0) .. Så en lång weekend vore perfekt, kan inte vara borta från våran 2 1/2 åring för länge.. Men det vore så skönt bara vara jag och min man själva.. Så om du vill så får du gärna berätta vad erat hotell heter. Med vänlig hälsning, Fatima Ekhagen ( känns ovant å skriva ett annat efternamn haha)

  Svara
 • Stort grattis till ert äktenskap. Jag blev själv rekommenderad detta hotell av min svärmor och kan med glädje göra detsamma. Mycket vackert och trevligt.
  All Lycka.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Åh va härligt ni verkar ha det. 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ser helt underbart ut! Ska själv snart iväg till Polen, ”Miendzydroje” (annan populär stad vid Polens fina kust).
  Passa på att fynda fina silver smycken för en billig peng nu när du är i Polen, finns så mycket fint att välja bland…Önskar dig en fortsatt avkopplande mini semester, kram Angelica

  Svara
 • Du är så snygg människa!! Sitter med donut på skallen idag och känner mig som en Hannah-wannabe, men jag når inte fram. :-)))

  Svara
 • Ha ha 🙂 Du är rolig du och säkert hundra gånger finare än mig.
  Puss
  /H

  Svara
 • Bra svar till Elina! Intressant att läsa 🙂

  Svara