Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:51 | juni 5, 2013

Lustiga huset

Hej igen. Här händer det inte mycket, men det är precis så jag och mamma ville att de här dagarna skulle vara. Inga måsten och bara vara tillsammans. Min kära mor behöver det, om någon. Som hon ställer upp och kämpar för många utan knappt ett tack. Bygger barnhem, driver en stor kyrka och bibelskola med hundratals elever, reser på långa jobbresor var och varannan helg och stöttar och hjälper så många människor.
Belöningen får hon i himlen, säger hon. Men jag vill gärna ge henne det här på jorden också 🙂
De här dagarna har verkligen varit mysiga och jag har fått värdefull tid med mamma på tumanhand.

Vårt hotell.


Det är mamma och japanerna.


Gullig liten soffa på stranden. Ser ut som en koffert.


Inget badväder direkt. Den vackra stranden är helt öde.


Det blev sushi till lunch. Topp tre godaste sushin jag någonsin ätit.
Det finns en gågata här med fyra, fem butiker, annars är det mest caféer och restauranger. Ett fin torg och vackra men också konstiga hus.

Konstigt hus.


Gubben fick storstryk.


Kram ❤
 


20 kommentarer20 kommentarer om “Lustiga huset”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nu ser man hur lika ni är. . 🙂

  Svara
 • Skönt för er att få kvalitetstid och avslappning i ett annat ganska hektiskt liv, tror ni båda mår gott av det 🙂
  Den där sushin ser väldigt spännande ut, sushi som är så himla gott! Kul att prova nya varianter som också smakar gott 🙂 Vilket fantastiskt hotell, det ser jättemaffigt och snyggt ut! Stan ser liten, mysig och idyllisk ut, men jisses vilket konstigt hus!! Det ser ut som en bild som har förvridits, helt galet! 🙂
  Ha en fin sista kväll!
  Kram kram

  Svara
 • Är ni i Sopot ? 🙂

  Svara
 • Vad mysigt ni ser ut att ha det, trist med vädret men bor man så fint och har spa att njuta av så gör det ju inte lika mycket. Här i Stockholm har det varit fint väder idag och det verkar hålla i sig alla fall imorgon så ni får möta solen när ni kommer tillbaka istället 😀 Kram!

  Svara
 • Hej!
  Åkte ni färjan eller flyg?
  (Gubben vill åka till Polen men jag är så rädd för sjön)
  Vi bor nära färjan till Gdansk men jag flyger hellre…
  Ha det så bra!

  Svara
 • Fina du varför har inte din mamma mormor mys nån helg med din och din systers barn? Iaf inget ni skrivit om på era bloggar unders alla år ni har bloggar . Har fått uppfattning genom era bloggar att mormor aldrig är barnvakt till barnen däremot farmor i Båstad verkar ju passa barnen ofta. Hoppas du förstår att det är av vad du skriver om i bloggen som gör att man får en viss uppfattning. Vore det inte extra kul om syster din varit med er dom här dagarna oxå? Varför umgås inte ni länge du och Maggan? Glöm inte att du är värdefull.

  Svara
 • Hannah, vad tycker du om otrohet?
  Vad anser du om personer som går emellan andras äktenskap?

  Svara
 • Går någon emellan ett gift par så måste ju någon av parterna i äktenskapet också varit öppen för att låta det ske. Det finns så många olika anledningar och grunder så det är svårt att svara på. Däremot så hatar jag och föraktar otrohet, att svika någon, hatar de människor som vill och försöker förstöra äktenskap. Hatar de som tar steget och är otrogen. Fegt! Avsluta först. Hata är ett hårt ord men har man blivit utsatt för otrohet så får man hata 🙂
  Puss och kram

  Svara
 • Jobbar din mamma och Gunnar helt ideellt med detta med att bygga barnhem och jobba för de fattiga? Någonstans måste de väl få inkomst ifrån, annars hade de väl inte råd med hus med pool och att leva överhuvudtaget?
  Tänkte bara, eftersom det du skrev i ditt senaste inlägg tyder på att din mamma jobbar ideellt

  Svara
 • När de kommer till välgörenhet jobbar de HELT OCH HÅLLET ideellt men det är klart de får lön som alla andra då de jobbar, reser och predikar.
  De finns få människor som ger så mycket till andra. Så en gammal risig pool i deras 70-tals hus är inte så lyxigt som du tror. Trots att jag tycker de är värda allt lyx i världen. Men som sagt den riktiga belöningen kommer till de goda och osjälviska i himlen. Tänk på det 🙂

  Svara
 • Men vilken mamma! ♥

  Svara
 • Hannah, jag skrev ingenstans i mitt inlägg att jag tycker din mamma lever lyxigt eller har ett lyxigt hus. Det enda jag undrade var om hon jobbar helt ideellt, eftersom jag i din blogg fått intryck av det. Tror även jag har en plats i himlen trots denna fråga, för sååååå hemsk eller känslig var den väl ändå inte.

  Svara
 • Vad har då hus och pool med din fråga att göra. Skulle de vara mer passande att de bodde i tält. Till skillnad från andra organisationer som jobbar med välgörenhet så lever de långt från fiiina adresser och kontor på Östermalm. Har heller aldrig sagt att mamma och Gunnar jobbar helt ideellt i allt sitt arbete. Bara inom just välgörenhet.

  Svara
 • Bra svarat! Och varför tillägga att huset har pool. :/

  Svara
 • Låter konstigt att man ägnar sig åt välgörenhet för att få en belöning i ”himlen”. Själva grejen med välgörenhet ska väl vara att man gör det utan att förvänta sig något tillbaka? Annars kan man ju lika gärna lönearbeta? Missförstå mig inte, jag beundrar alla dem dom osjälviskt gör uppoffringar för att göra gott mot andra, det är motivet jag tycker låter lite dubbelt,

  Svara
 • ”Belöningen får hon i himlen” med andra ord gör hon det utan att få någonting tillbaka, en uppoffring och något osjälviskt. Det du skriver är ju bara att märka ord!

  Svara
 • Ja, man tolkar ju saker precis som man vill och i vanlig ordning har jag sådana som du här som måste vara så sketans negativ hela tiden. SUCK!
  Har ett citat till dig i nästa inlägg.

  Svara
 • Din mamma verkar vara en fantastisk kvinna tycker jag. Jag läste hennes krönika på Magdalenas blogg och tänker på den ibland. Den var väldigt tänkvärd tycker jag. Vilka härliga dagar ni verkar ha haft, må så gott! 🙂

  Svara
 • Underbara Sopot 🙂 älskar Grand brukar lyxa till det och bo där när jag besöker min familj och inte vill bo i min lägenhet.
  Men önska ni hade mer tur med vädret för då är Sopot som bäst 🙂
  Hoppas ni hade en underbar resa

  Svara
 • När kag nu läser din sida är även jag i Sopot, helt underbart här. Är lite som att resa bakåt i tiden! Gdansk är också en mycket charmig och intressant stad med stora kontraster. Att ta en båt o åka ut det gigantiska hamnområdet är faschinerande! Sedan beundrar jag din mammas insatser, en god handling..

  Svara