Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:20 | juni 5, 2013

Skepp O´hoj

God kväll vacker. Har inte somnat ännu. Så slappa dagar som vi har så är jag inte lika trött på kvällarna. Hemma somnar jag nästan alltid när jag lägger barnen men nu har jag fått vila och fått massor av energi.
Jag och mamma har strosat runt på stan idag, kikat i affärer och fikat. Hittade ett par fina skor som kommer passa perfekt till mycket hemma i garderoben. Jag är inne i en marin-period och älskar randigt, vitt, marinblått och rött.
Skepp o´hoj 🙂Våra dagar består av mycket vila, behandlingar, lässtunder och så äter vi massor 🙂

God glass och kaffe piggade upp oss innan vi gick ner till SPA-avdelningen och badade i eftermiddags.


När vi kom upp på rummet kastade vi oss i sängen, beställde roomservice och tittade på film på datorn.

Clubsandwich och Susanne Biers ”Bröllop i Italien” var en mysig avrundning på denna tisdag.


Nu ska jag läsa min bok. Har panik över att den snart är slut.
Godnattkram ❤
 


7 kommentarer7 kommentarer om “Skepp O´hoj”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon =)
  Hoppas du kunde somna till slut. Vilken känsla, att få ladda batterier och bara rå om sig själv. Njut <3 Kramen

  Svara
 • Åh va härligt det verkar!! Jag funderar också på en spa resa till Polen. Har ni satt ihop er resa själv eller har ni bokat nån paketresa? Jag har letat på nätet men inte hittat något bra.
  Tacksam om du kunde svara och ge några tips!
  / Åza

  Svara
 • Det var min svärmor som tipsade om att åka hit. Jag bokade resa med lågprisbolag som flyger från Skavsta till Gdansk. Kostade inte många hundralappar. Hotellet bokade jag över nätet men fick sedan höra att det är bättre att boka direkt med hotellet. Då får man bättre pris och erbjudanden. Svärmor hade t.ex. fått en natt på köpet för samma pris som jag betalade för att hon bokade direkt. Grrr!
  Finns kanske paketresor men jag bokade allt själv.
  Kram
  /H

  Svara
 • Åh vilka fina skor!

  Svara
 • Kommer inte åt att läsa gårdagens kommentarer, kanske har du svarat, kanske ej. Du verkar vara en godhjärtad person med mycket omtanke om andra. Sån är jag med; tro det eller ej… 😉 Vad jag menade igår lite är att det är så mkt ”fasadbloggar” idag där konsumtion står i fokus istället för äkthet. Det behövs fler lite ”jävlar- anamma” bloggar istället för ”shoppa- och- spendera- bloggar”. Självständiga kvinnor som förebilder som jobbar, drar in sina egna pengar, och inte lägger fokus på skönhet, resor, shopping och matlagning. Barn. Se på din syster; hon jobbar järnet, lever inte på ngn annan, och blir då en stark och tydlig förebild för andra unga kvinnor via nätet. Jag tycker bloggen kan vara rolig att läsa många ggr, men tycker nog att den blir mer och mer ”fasadig”. Kanske får jag helt enkelt läsa andra lite tuffare bloggar. Det är ju också ett alternativ..?:) Men du skulle överraska stort om du visade lite mer girlpower,och inte bara skrev om vila och shopping, resor och fester. Ut och jobba, känn på verkligheten. Sätt din karl hemma på heltid och byt roller; inget ni någonsin tänkt på? Kram den diskussions- lystna läsaren…..

  Svara
 • Jag har redan svarat på ditt förra utlåtande. Jag driver ett eget företag jag byggt från noll. Har ingen som försörjer mig, har heller aldrig haft, men uppenbarligen vet du så mycket om mig. Jag tycker absolut att du ska läsa andra bloggar om du inte tycker om min. Finns inget behov från min sida att anpassa mig för att utåt sett bygga något andra vill att jag ska vara. Jag behöver ingen image. Har en familj jag älskar, ett jobb jag trivs med och när jag kan försöker jag göra något kul med min familj. Det räcker kanske inte för dig men för mig. Jag har känt på mer verklighet i livet än jag önskar någon annan kvinna. Du vet väldigt lite om mig och dina ord är mer talande för hur du är som person. Du tror dig veta mycket om människor för att du läser deras bloggar. Måste även lägga till ett ha ha ha ha ha åt det du skriver. Allt du läser är nog inte riktigt hur verkligheten ser ut i vissa fall 🙂

  Svara
 • Superfina skor!! Passar ypperligt att ha på fötterna sommartid 🙂 Era dagar låter helt fantastiska! Man kan behöva tid för att bara vara, inga måsten och ta dagen som den kommer för att ladda batterierna med massor av energi. Jag visste inte att Polen var ett bra ”spa land”, kanske man bör åka dit och vila upp sig någon gång 🙂
  Ha det gott!
  Kram

  Svara