Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:25 | juni 7, 2013

Fredagmorgon

God fredag min vän. Har din dag börjat bra?
Jag var uppe tidigt med pojkarna med de andra sov lite längre. Har suttit ute, ätit frukost och börjat läsa en ny bok. Livet efter dig och Himlen finns på riktigt läste jag ut i Polen. Nu är det dags för spänning.

Andra Andningen av Sofie Sarenbrant. Hon är förutom en bra författare också en väldigt trevlig och rolig person.


Önskar dig en fin dag.
Kram ❤


4 kommentarer4 kommentarer om “Fredagmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser ut som att du fått en bra start på dagen i alla fall 🙂
  Här är det soligt och fint och studenterna går ut på gymnasierna i stan idag. Det blir nog att titta lite grann på dem när de åker förbi kontorsfönstret på sina lastbilsflak 🙂
  Ha en fin fredag!
  Kram

  Svara
 • Fantastisk bok den där ”Himlen finns på riktigt”. ”Livet efter dig” ska jag testa, tack för tipset. Deckare och thrillers…. usch vad jag får mardrömmar av såna.

  Svara
 • Tack för boktipset. Älskar hennes böcker – känns som om det är ens bästis som skrivit. Märkligt1 Reser snart på longstay och behöver tidningar och böcker för avkoppling. Nu vet jag vad jag ska leta efter…Kram Mia
  http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/06/07/hur-botas-traningsvark-bast/

  Svara
 • Denna tid är verkligen den bästa att försvinna in i böckernas värld. Måste bara komma med ett tips tillbaka och det är Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Kan inte sluta läsa den och det bästa är att det är en trilogi:)

  Svara