Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:53 | juni 8, 2013

En vacker nyvaken dag

Hej min vän. Har du en fin helg? Hoppas det 🙂
Här hemma har det inte hänt så mycket idag. Mamma har varit på besök och vi har mest bara hängt vid poolen och umgåtts.
Jag vaknade redan vid strax efter sex imorse och kunde inte somna om. Alla andra sov och det var tyst och stilla i huset, så jag tog en filt med mig och gick ner till stranden. Där satt jag länge och tittade ut över en vattnet och dagen som sakta vaknade till liv.
Ibland behöver jag sådana stunder. Stunder av stillhet och mina egna tankar.

Igår smet jag och Peter ner till mysiga VÅFFLAN här i Sigtuna och drack rosé och åt gott. Det var livemusik och massor av folk. Vi behövde en stund tillsammans och prata och skratta. Det blev inte så länge men tillräckligt för att vi skulle få fylla behovet av att bara vara man och hustru.

Jag hade på mig min fina morsdagpresent.
Träffade goaste tjejerna Carro och Ulrika.


Imorse var det pusskalas. Vida pussas genom att gapa 🙂


Vida och Liv i sina nya kläder som jag köpte i Polen.De stora barnen är iväg på äventyr. Jag, Peter och Vida är hemma men bästa Nathalie ville ta med pojkarna och Liv på en tur in till stan. Kanske få en glimt av prinsessan Madeleine och köpa födelsedagspresenter till Loke (Livs kompis) och morfar Gunnar. Imorgon är det två kalas plus att vi har ansvar för minigolfen nere på stan.

På pendeln in mot stan. Liv var helt lyrisk för att hon skulle få åka tunnelbana eller tunnelbananen som hon sa. Min lilla landet-tjej har aldrig gjort det och frågade om det var läskigt och om det gick jättefort 🙂


Önskar dig en fortsatt skön helg.
All Kärlek ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “En vacker nyvaken dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kommer klänningen ifrån?:)

  Svara
 • Ilse Jacobsen.
  /H

  Svara
 • Snygg klänning.

  Svara
 • Vilken rofylld start på dagen du fick idag <3
  Klänningen är galet fin och sitter som ett smäck på dig, så vacker! Som den andra klänningen du har som är liknande den du hade på dig igår (fast lång), du passar jättebra i mönstret och de fina färgerna! 🙂
  Hoppas ni får en fortsatt fin lördag och att barnen fått en skymt av prinsessan i stora staden 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Din nya klänning var verkligen jättesnygg!

  Svara
 • Super fin var du i denna klänning! Hur är den i storleken? Är den mjuk och följsam?

  Svara
 • Mycket mjuk och töjbar. Love it ❤

  Svara
 • Vad fin du är. Prinsessan var också fin. Chris var fin han med, så rörd han var när hon var på ingång. Trött på att alla sågar honom. Inte konstigt han blir stel när alla granskar minsta lilla mimik <3

  Svara
 • Hej Hanna!
  Min man tyckte klänningen från Ilse Jacobsen var så fin att han ville att jag också skulle få en sån i (försenad) mors dags-present.
  Men VAR köptes din?
  Verkar vara slut överallt.. Eller är det kanske för att just du har en och att den tog slute efter det..
  Tack och hej!

  Svara
 • Håller med om att klänningen är väldigt snygg. Varför ska ni ta hand om golfen ? Bara lite nyfiken. Vad fint ni bor . Härligt att ha så nära till vattnet. Gillar Sigtuna. Gillar våfflan. Såg att en gammal arbetskamrats lillasyster jobbade där. Har en gammal vän som är begravd i Sigtuna. Gillar Sigtuna både på vintern och på sommaren. Det finns ingen stress där som i storstan. Gillar inte när det är stressigt och rörigt. Var helt slut efter att ha varit i stan senast. Gillar lugnet och dofterna på landet. Syrenernas dofter är underbart.

  Svara
 • hur får du ditt hår så fantastiskt fint? =)

  Svara
 • WOMEN IN RED. KLÄNNINGEN SITTER SOM EN SMÄCK PÅ FINA DIG. DU ÄR GRYMT VACKER HANNAH. MYS PYS ME MAKEN PÅ TU MAN HAND. NICE 😉 ÖNSKAR ER EN TREVLIG SOMMAR. <3

  Svara