Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:02 | juni 9, 2013

Hemleverans

Vacker, tack för kramar och din ”axel” här på bloggen ❤
Hade inte orken att fara och fira Gunnar. Orkar just nu bara att andas. Alla har vi väl sådana här dagar, mer eller mindre, och det är väl bara att härda ut.
Men barnen och Peter for dit med present och kärlek. Jag grattade ju faktiskt honom på hans riktiga födelsedag i onsdags och åt tårta då 🙂
Till Vidas glädje väntar den här lådan när hon kommer hem.

Dröjer inte länge tills hon kan byta upp sig till OTTO från 12 månader 🙂


Jag håller fortfarande på att fixa på altanen. Behöver även plantera buskar och kanske något litet träd i trädgården.
Funderar på Syrén och/eller Rhododenron.
Min vän Nette (Lokes mamma) hade en väldigt vacker Rhododenron i full blom.

Kram ❤


15 kommentarer15 kommentarer om “Hemleverans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Känns så otroligt sorgligt att ni inte umgås med Maggan, ni som har varit otroligt nära systrar&vänner! Hoppas aldrig jag kommer att vara med om något som kapar av kontakten mellan mig och min syster 🙁 Krya på dig!

  Svara
 • Ja satsa på blommande växter, för det ger ju ett mycket varmare intryck
  än gröna växter, speciellt röda klängrosor och clematis ihop är ju
  mycket vackert, rhododendron och syren är mycket fint på våren också,
  men dom blommar ju bara en väldigt kort tid, rosor kan ju blomma ända
  tills frosten kommer.

  Svara
 • Konstigt, jag känner mig också väldigt nere idag. Höll på att börja gråta nyss (och jag gråter YTTERST sällan) för att en av sönerna inte gillade maten jag hade lagat…
  Jobbigt med såna dagar. Hoppas du mår bättre snart!
  Styrkekram!

  Svara
 • Fina du, hoppas morgondagen blir bättre. Har själv haft en sån depphelg, så det blev inget våfflan för oss igår iallafall…. Å som du säger så ska humöret hållas uppe för ungarna. Tog en tripp till kista galleria idag åt myste, och nu blir det film. Nya tag imorgon :-). Kram på dig!!

  Svara
 • Hej Hannah! Nästa helg ska jag o min väninna åka på en ”roadtrip” upp mot Höganäs och Båstad! Vi har redan fixat boende utanför Båstad och hittat lite roliga butiker som vi tänkte besöka! Men tänkte höra med dig om du har några bra tips på vad man inte får missa!!! Vi älskar inredning eller mysiga gårdsbutiker! Tack så länge!!
  Mvh Sofia

  Svara
 • Alla har sådana dagar ibland….. Allt känns hopplöst och man orkar ingenting. Skickar massor av styrkekramar till dig vännen!! Imorgon är en annan dag……
  Kram, Carina

  Svara
 • Goa du! Såklart får man känna sig så! Jag brukar få såna dagar när jag har ägglossning.. Försöker dra mig undan lite de dagarna- läsa en tidning eller går in i tvättstugan ;-)! Har oxå börjat säga nej- senast till min mamma. Hon blev lite sur men jag stressar inte över det- huvudsaken jag mår bra för mina barn! Hoppas ni kan komma ner till Malmö snart så vi kan ta den där drinken & middag på Lilla torg 😉 kramis Ami

  Svara
 • Hej!
  Jag ser i dina ögon att du har en dålig dag…hoppas att imorgon blir bättre 🙂

  Svara
 • Så känner jag mig oxå just nu.. Som om jag både ser ut som o är ett vrak… Man ska komma ihåg att man aldrig är ensam om att känna så.. Vi är alla människor…
  Stor kram!

  Svara
 • Hej Hannah! Hoppas du känner dig bättre snart, men alla har vi våra dagar ibland. Kommer säkert att kännas bättre snart.
  Såg ditt tidigare inlägg med Liv och Vida som var på kalas 🙂 Har en liten tjej här hemma som fyller 4 år nu i veckan som kommer. Jag skall på söndag anordna mitt första riktiga barnkalas och är nästan lite smått nervös för detta. Blir många barn som kommer(lite för många tror jag 😉 ) men det var inte lätt att sålla ur när hon har många kompisar, När Liv har haft kalas hemma hur har ni anordnat då? Har det varit mycket uppstyrt eller har de fått sköta sig själva för det mesta? Tänkte att de kanske fortfarande är lite små för lekar osv? Behöver lite tips och inspiration 🙂 Hade först bara tänkt mig att bjuda på lite korv och bröd, sedan lite lek emellan och sedan lite glass/tårta kanske sätta knorr på grisen och till sist en fiskedamm….. Men nu blir jag lite nervös när jag googlar runt lite och alla verkar ordna både det ena och det andra. Så lite tips hade varit sååååå tacksamt 🙂
  Ha det nu så bra och sköt om dig, så håller jag tummarna att det jobbiga känslorna försvinner snart.
  Kram Jenny

  Svara
 • Julia, vad är det som säger att de inte är vänner? I Magdalenas senaste bok tar hon upp just Hanna som en av de finaste. Bara för man inte hinner ses så ofta, eller bloggar om det så behöver det inte betyda man är osams. Vardag med arbete, barn och allt tar mer tid än man tror.
  Hoppas morgondagen blir bättre för dig Hannah!!!
  Kram från småland

  Svara
 • Söta lilla du, hur är det fatt? Visst har vi väl alla ups and downs – dagar då man får uppbåda all kraft att rent perspektivistiskt kunna uppskatta det man har och tränga undan det som tynger hjärta och själ. Jag önskar dig en god nattsömn och hoppas att du mår så mycket bättre imorgon. Kram Mia
  http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/06/08/det-ena-kan-inte-existera-utan-det-andra/

  Svara
 • Jag läste att vissa forskare säger att när man gråter så gör man sig av med kemiska substanser som byggts upp i kroppen under stress, man rensar alltså systemet. När jag är för trött i kroppen (pga min sjukdom) så blir det en liten “gråtstund” och faktiskt så känns det lättare efteråt….ok jag är fortfarande trött och har ont men något piggare i huvudet i alla fall. Man har dagar som är på topp och sedan även i botten, ibland kan de där bottendagarna vara långa och många men toppendagarna kommer. Jag minns när jag fick min diagnos så hamnade jag i botten ett långt tag “Jaha, är det så här det nu ska vara resten av livet?” mådde verkligen “skit” men jag insåg att jag måste ta dagen för vad den är, är det en bra dag-jättebra, är det en dålig dag-jaha inte mycket att göra åt det. Jag kan ju inte radera sjukdomen utan måste lära mig leva med den. Jag har lång bit kvar innan jag lyckas acceptera den helt men det får ta den tid det tar.
  Nenne80: Ha lite reservlekar utifall barnen inte kommer på något själva…men det är sällsynt att de sitter stilla och inte har något att göra 😉 Dansstopp är en lätt lek, när man stänger av bandspelaren ska alla barnen stå stilla. Man kan köra med att det inte finns några förlorare när de är så små eller så kan man ordna så att alla får ett litet pris efter leken (klistermärken eller ballonger).När det gäller mat/fika så brukar vi bara ha kakor och tårta för barnen har inte riktigt tid att sitta och äta/fika när det finns massor av ”nya” leksaker (för andra barn är ju din dotters leksaker nya som de vill prova). Fiskedamm är alltid uppskattat 🙂

  Svara
 • Tack för tipsen 🙂

  Svara
 • Hoppas du känner dig bättre idag fina <3 Sådana dagar har vi alla och dom är inte roliga alls. Men efter regn kommer sol =)
  Njut av måndag, kramen <3

  Svara