Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:55 | juni 9, 2013

Kalassöndag

Hej min vän och god söndag. Allt väl?
Själv mår jag skit idag men med fyra barn så kan man inte dra täcket över huvudet och strunta i allt. Dagen har börjat med kalas. Livs kompis Loke fyller fyra år idag. När vi var på kalas så var Peter och William nere på stan och skötte om minigolfen och kiosken.
Inte riktigt minigolf-väder. Himlen öppnade sig och regnet öste ner så de fick stänga en timme.
Nu ska vi vidare på nästa kalas. Gunnar fyllde år i onsdag och idag ska han firas.

Vill helst lägga mig under täcket och gråta i en vecka.


Redo för minigolf och kalas.


Grattis Hulken-Loke.


Vida satt som paralyserad och tittade med stora ögon på alla barnen som sprang runt och lekte och busade.


Kompisarna Liv och Emilia.Puss!


Vad har du för dig?
All Kärlek ❤


26 kommentarer26 kommentarer om “Kalassöndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Tack för en toppen blogg! Kommer ihåg för länge sen att du prövade viviscal hår tabletter, kände du någon skillnad av dessa? Ditt hår ser super fint ut 🙂 kram jasmine

  Svara
 • Håller fortfarande på med dem. Tror att de hjälper för mitt hår blir i alla fall inte sämre trots ljusfärg och extensions 🙂
  Så sketans dyra som de är så hoppas jag innerligt det.
  Stor kram

  Svara
 • Hej fina du,
  Så tråkigt med en ”sån” dag när man inte kan dra täcket över huvudet… Dessa dagar behövs för att man ska uppskatta det goda i livet, dock är det en dålig tröst just nu..
  Hoppas kalasen lättar upp humöret lite 🙂
  Ps: vad är det för fina kläder du har på dig idag?
  Kramar

  Svara
 • Håller med dig. Men just nu ser jag inget ljus alls 🙁
  Byxorna är me&i boyfriend-modell och tishan köpte jag i Polen. Den är så fiiin. Skulle kunna vara ett dyrt märke men jag gav 70 kr. Materialet och modellen är super. Ryggtyget är siden och faller så fint.
  Varm Kram ❤
  /H

  Svara
 • Stora kramen till dig och hoppas att dagen e bättre imorgon!

  Svara
 • Skickar över massa kärlek….. ❤

  Svara
 • Brukar inte kommentera men nu blev jag så lessen att se dig nere att jag måste skicka en cyber kram till dig <3 Tack för en bra blogg.

  Svara
 • Hej Hannah! Jag brukar nästan aldrig kommentera. Jag var på tjejträffen i Enköping, ”den unga tjejen” som kom fram och pratade med dig och fick en kram av dig! Ville ju berätta hur fantastisk jag tycker du är!
  Vill skicka massa kramar nu idag när du inte mår så bra. Du är min stora inspiration i vardagen.
  Stor kram! vanessa

  Svara
 • Hej Hannah! Mår du dåligt över nåt spec eller bara deppig? Tungt men hoppas det vänder.. Kram!!

  Svara
 • Usch vad träligt det är med såna dagar, hoppas det ger med sig snart för dig. Tycker också jag vaknade och kände mig trätt och småirriterad och ville mest vara för mig själv, men som du säger så kan man ju inte alltid det. Jag tror mycket kan bero på vädret, från härlig sol till lågtryck med regn och åska Kram!

  Svara
 • Vill bara skicka dig en stor kram och massa kärlek <3 <3

  Svara
 • Kramar i massor till dig idag <3

  Svara
 • Superkram till dig Hannah! <3

  Svara
 • Hoppas allt ordnar sig.Ibland kan det hjälpa och bara stänga in sig i sovrummet och låta mannen ta barnen och bara ligga och gråta en stund.Har själv sådana dagar då jag måste gråta,speciellt om jag jobbat mycket och känner mig sliten.Då räcker det med att det spelas någon låt på radion eller att man måste tanka bilen.Så börjar jag lipa.Men det brukar kännas bättre efteråt.Och om det är något mer allvarligt så hoppas jag det ordnar sig för dig.
  Kram

  Svara
 • Sänder maaaaaaassor utav kramar till dig underbaraste, bästa och finaste Hannah!
  Kram från mig❤❤❤

  Svara
 • Stor kram till dig fina Hanna! Härda ut. Jag blev också nedstämd efter jag fått mitt barn och har fortfarande dagar då allt känns skit. Hon är nu 1 år och jag försöker att tänka att gångerna med nedstämdhet iaf blir färre och det vänder fortare än innan…det hjälper mig lite grann iaf:)

  Svara
 • Hej Hannah! Hoppas att du bara har en deppig dag och att du mår bättre imorgon när du vaknar. Jag hade också en jättejobbig förlossning när jag fick min första son för snart fem år sen och blev liggande i ett par veckor efter pga svår havandeskapsförgiftning, detta satte djupa spår i mig. Känner igen den där jobbiga känslan i bröstet när man bara vill stanna hemma och gråta och man inte känner sig glad, trots att man har en underbar man och fina barn. Den känslan gick inte över för mig, så jag sökte hjälp och fick börja med samtal och även lite senare började jag med tabletter, mår nu mycket bättre och är stolt att jag sökte hjälp, man ska aldrig skämmas över att man mår dåligt, det är så vanligt. Stor kram Maria

  Svara
 • Vad skönt det är att höra att jag inte är ensam om detta. Har mått så här från och till ett tag nu.. Det kan ju bara bli bättre intalar jag mig.
  Kram

  Svara
 • Deppiga dagar e jobbiga dagar. Tur att det kommer bättre dagar då man känner sig gladare. Man måste tillåta sig att få vara deppig. Du ser lite ledsen ut på fotot där du håller i kameran. Lika vacker är du .
  KRAMAR från mig till dig

  Svara
 • Skickar massor av kramar till dig <3

  Svara
 • Men puuuss, gullan!!! <3 Nej, gudarna ska veta att det inte alltid är lätt här i livet. Vill dela med mig av en rolig dialog som jag hade med min Max som är 4.5 år. Vi kom hem från en semeservecka på Rhodos förra söndagen och idag sa Max att han ville åka dit igen. "Ja, sa jag, vi får väl se. Men då kanske vi måste dra in den dagliga "efter-dagis-glassen" och spara de pengarna istället". "Och du köper alldeles för många parfymer", blev hans svar. Kunde inte låta bli att skratta högt och faktiskt ge honom rätt. Skulle aldrig talat om att jag klickade hem två dofter på semestern….
  All kärlek!!!

  Svara
 • Ta hand om dig Hannah❤

  Svara
 • Stor Kram till dig!! Hoppas du mår mycket bättre idag! <3

  Svara
 • Vet du vad jag tycker är bra? Att människor ser att de som känns ouppnåeliga som du (vacker som få, fin figur, känd, förmodligen bättre ekonomi än genomsnittet, härlig familj) också kan må dåligt. Att du inte är en bild i en tidning utan en vanlig människa. Jag tror det är lätt att anta att ”de som har allt” faktiskt också har känslor och att man inte skall döma för fort. Bara en liten reflektion 🙂 Hoppas du mår bättre söta!

  Svara
 • Puss och massor av ❤❤❤❤❤❤

  Svara
 • Jag har själv alldeles för många sånna dagar just nu, så jag vet precis hur du känner dig!
  Bamsekramen till dig fina Hannah!

  Svara