Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:18 | juni 10, 2013

SMILE

God morgon min vän. Ja, då var det ännu en ny vecka och måndag. En regnig måndag. Blev dock glad när jag såg att det regnade för jag har glömt att vattna alla mina nyplanterade blommor på altanen 🙂
Har sovit som en kratta och gråtit lite till så mina ögon ser ut som de troligen skulle ha gjort efter en boxningsrond. Jag kan tycka det är skönt att gråta. Ibland tittar jag på en sorgsen film eller lyssnar på en låt som får mig att gråta ännu mer. Gråta som ett barn, snora och låta tårana rinna. Lite av en sorts terapi. Men man undrar ju om tårarna inte kan ta slut. Hur mycket saltvatten finns det här inne i mig egentligen 🙂
Pojkarna håller på att göra sig klara för skolan och jag ska strax till Livs förskola på utvecklingssamtal.
Har inga bilder från denna morgon så jag bjuder på ett uppmuntrande citat. Älskar citat. Några få ord som ändå betyder så mycket.

Amen to that!


Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤
 


32 kommentarer32 kommentarer om “SMILE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas att du känner dig lite bättre efter att du fått gråta ut lite. Kram ♥

  Svara
 • Kanske för privat…. men varför gråter du? Finns det någon orsak? Men
  vi kan ju alla ha våra deppiga dagar.

  Svara
 • Hej Hannah.
  Vill säga att jag tänker på och ber för dej. Önskar att det ska ljusna för dej. Hoppas att du kan känna att Gud är med dej i din ledsenhet. Han känner så mycket för dej, och vill omfamna och trösta dej.
  Skickar också en kram till dej.
  Anette

  Svara
 • Fina Hannah, skickar massor av kramar till dig ♥
  det blir bättre, jag lovar.

  Svara
 • Har det hänt ngt särskilt…? Alla har vi ju tunga dagar; det tillhör ju livet. Men från att plötsligt varit jätteaktiv och social till totala mörkret..? 🙁 Jag kan också må dåligt,och ofta finns det ju en orsak. Hormonerna kan ju spela in ibland; innan mens kan jag tycka att livet är nattsvart, och då nästan bli lite rädd och inte förstå någonting över mitt mående förrän jag inser aha- det är pms igen…..;)
  Det låter iaf jättejobbigt att känna sig totalt i botten, men hittar du varför inom dig och bara låter dig vara i det svarta ett tag, så blir det bättre när det är dags. Ta hand om dig och våga vara ledsen. Vi har så mkt krav på oss att vara glada, sociala och tacksamma. Ibland är det bra att våga vara nere och i kontakt med de känslorna. Det är modigt!

  Svara
 • Hej!
  Läste att du gillade doften av liljekonvalj. J Lo har en parfym som luktar liljekonvalj jag har den hemma å den doftra ljuvligt. Det är en vit kartong.
  Tack för en bra blogg.
  Kämpa på
  Kram

  Svara
 • Hej, så skönt att du kunde få vara hemma istället för att gå på kalas.
  Jag skulle vilja vara bättre på att gråta, jag har ofta en trist känsla i hela kroppen men svårt att gråta.
  Jag tror att det är viktigt att tillåta sig själv att vara ledsen, det kan jag ha svårt för ibland.
  En styrkekram till dig, hoppas att din dag blir ok. Hälsningar Sara

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det var jag som köpte vagnen av er och ville bara säga att jag, min sambo och viktigast av allt min son är så himla nöjda med den! Vill också tacka er för ert fina bemötande, det var mycket trevligare att köpa vagn av er än vad det var med vår första vagn (som vi köpte på nätet). 🙂 Hoppas du känner dig bättre snart, att släppa ut lite (eller mycket) tårar upplever jag själv underlättar för att senare släppa fram skratt och glädje. Kram till dig/er

  Svara
 • Kära Hannah, det är tråkigt att höra att du mår sådär just nu, men livet är upp och ner och vissa dagar eller perioder kan det vara neråt och som du skriver så är det väldigt skönt att gråta ibland, det kan släppa lite på det som finns inombords.
  Det som är bra sådana stunder är att man vet att det kommer att bli bättre, för man har mått bättre tidigare och man kan komma dit igen 🙂
  Skickar massor av kramar till dig fina du och tackar för att du öppnar dig för oss läsare, hoppas vi kan ge dig många styrkekramar tillsammans! <3

  Svara
 • jag grät oxå igår kväll… jag såg filmen: Jakten på lycka (originaltitel: The Pursuit of Happyness) film från 2006 spelad av Will Smith och hans riktiga son Jaden Christopher Syre Smith.
  En sann fin historia. Men den slutade lyckligt.
  kram till dig.

  Svara
 • Svara
 • Jag har följt din blogg jättelänge, och du har ju mått dåligt till och
  från ända sedan Vida föddes. Däremot verkade du må mycket bättre när du
  var i Thailand. Det viktigaste är nog att utreda orsakerna, för det hjälper tyvärr inte att bara släta över problemen. Kram.

  Svara
 • Hoppas det inte har hänt dig något som gör dig ledsen 🙁 Livet går upp och ner och det är klart att vi alla har dåliga dagar då och då när man bara känner sig trött på allt. Det kan vara skönt att få gråta ut. Stor kram

  Svara
 • Hoppas du börjar må bättre, finaste Hannah!
  Jag har själv haft en jobbig natt med en sjuk hund och därmed varit vaken hela natten med kontinuerliga promenader. Tur att tv:n finns så jag höll mig vaken 4 på morgonen för att vara beredd om han skulle ut igen. Nu är han inlagd på kliniken och det smärtar att lämna min ögonsten där. 🙁
  Hoppas dagen fortsatt är bra, nu ska jag sova och ta igen alla timmar! 🙂

  Svara
 • Kramar till dig <3

  Svara
 • I’m sending you all of my love!
  Finaste hannah.. ❤

  Svara
 • Mycket fint citat, vila i det och låt tiden ha sin gång. Kram

  Svara
 • Stor kram älskade du! Kärlek! <3

  Svara
 • Kramar till dig fina Hannah! Bra att släppa ut tårarna..

  Svara
 • Vilket fint och känslosamt inlägg Hannah. Gick rakt in i hjärtat på mig, då jag också gråtit de senaste dagarna. Det är skönt att ”rensa ut” ibland och jag känner mig oftast lättare inombords efteråt. Sänder min kärlek till dig ♥

  Svara
 • Hoppas du haft en fin dag?! Jag har känt mig trött och hängig pga ev förkylning. Mycket på jobbet också….. *suck* Alltid mycket så här när eleverna snart slutar skolan med betyg och omdömen. Snart sommarlov! 🙂
  Kram vännen!!

  Svara
 • Jag blir berörd av att du inte mår bra. Du behöver din energi och spirit. Kanske idé att prata med någon klok terapeut så att du inte behöver falla så djupt när du faller. Att skilja ut vad som handlar om nu och vad som är historia. Du har haft fina dagar med din mamma – det väcker gamla minnen med allt vad där finns – kärlek, glädje men också sorg och smärta. Hittar du rätt samtalsstöd är det en investering vars resultat räcker livet ut. Det syns aldrig på utsidan hur man mår på insidan. Ljus & kärlek.

  Svara
 • Kram Hannah, hoppas du mår bättre. Ibland måste man deppa för att kunna bli glad igen. The only way is up. Tips, ta en liten löprunda på morgonkvisten. Det hjälper lite, en liten endorfinkick. Fast inte så lätt om man saknar krafter. Take care,

  Svara
 • Hej. Vi funderar på att åka till Thailand till vintern. Storasyster är då tre och ett halvt och lillasyster är ca sex -sju månader. Är det något som du kan rekommendera? Vart i Thailand var ni? Och hur hyrde ni det huset ni hade? Skulle gärna hyra det huset ni hade, det verkade toppen! Har du några tips att dela med dig av? Kram Lina

  Svara
 • Har du möjligheten att fara dit med familjen så gör det! Det är underbart att slippa vintern, få värme och kvalitetstid med de man älskar. Vi bodde på Koh Lanta som är otroligt barnvänligt. Hyr hus via jojolantarental.se. Det är en Svensk förmedling som hyr ut hus och lägenheter.
  Lycka till.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Det är skönt att få gråta ut!

  Svara
 • Många kramar till dig….

  Svara
 • Sänder massor av kärlek till dig finaste!
  Puss & kram underbaraste och finaste Hannah! <3

  Svara
 • Jag ville bara börja denna morgon med att säga vilken underbar person du verkar vara. Du känns väldigt äkta och kärleksfull mot din familj och dina vänner. Jag hoppas bli en lika bra mamma som du är till dina barn.
  Att ha dig som vän måste vara så himla kul. Tur att jag får vara din bloggvän <3 stor kram till dig!

  Svara
 • Kommer ihåg när Lina sa att ni brukade ligga på hennes rum o lyssna på Roxette o gråta. hihi 🙂

  Svara
 • Ha ha 🙂 Vilka minnen. Vi gjorde verkligen det. Bästisarna.
  Kram
  /H

  Svara
 • hej hanna, träffas du o maggan aldrig? ser inte några inlägg varken från dig eller maggan? hade varit kul att se er tillsammans kram ann

  Svara