Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:42 | juni 11, 2013

Askungen

Hej min vän. Jag har känt mig som Askungen i eftermiddag. Jag har legat på alla fyra och skrubbat varenda liten vrå med tandborste 🙂 Dammat, skurat, putsat och gjort det skinande rent, nästan överallt.
Det doftar gott och jag känner mig väldigt tillfredsställd nu när jag sitter här och tittar på mitt verk.
Var i stan i förmiddags och fick mig en lånemobil, hade roligt jobbmöte och hann ta en kaffe med en fin vän. Storhandlade på vägen hem och har sedan dess bara tokstädat.

Fick hjälp att föra över allt från min trasiga mobil till den ”nya”. När jag gjorde det själv en gång så lyckades jag radera ALLT.


Köpte hem rosor. Älskar att ha blommor lite överallt i huset, men är ytterst dåligt på att ha det.Äntligen är vårt glasräcke uppe på altanen. Nu slipper jag vara rädd att någon ska ramla ner.
Behöver dock putsa lite till ser jag. När jag ändå har städnojan så är det lika bra att fortsätta.

Här ska det putsas, putsas och putsas lite till.


Idag har Liv gjort ett modelljobb. Ojoj, vad stolt och glad hon var när hon skulle fara dit. Peter tog kort behind the scenes och skickade till mig. Hon är modell, tillsammans med nallar, kaniner och Dinglisar, för Teddykompaniet.

Här trivdes vår lilla Livan.


Stor Kram ❤
Oh, glömde nästan att bjuda på ett väldigt bra citat.

Kram igen 🙂


22 kommentarer22 kommentarer om “Askungen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt med att få renstädat, men hur orkar du med tanke på hur du mår..? Trodde du mådde så dåligt att du knappt orkade med vardagen. Och hur löser du det med Vida förresten? Är hon med och fejjar i huset? 😉 Ta det lugnt nu och kör inte bara på; kanske behöver du hjälp utifrån för att få ordning på de djupa dalarna? Det går ju liksom inte att ”städa bort”… kram

  Svara
 • Jag städar bort skit i huset inte något i mig 🙂 Alla har vi väl dagar då man mår skit, men som jag skrev så har jag fyra barn och då kan man inte dra täcket över huvudet och skita i allt. Vida har inte bara mig utan också en pappa. Så hon har varit med honom när jag har städat.
  Jag tycker absolut att man ska gå och prata med någon om man inte kan styra över sina känslor och man hamnar i djupa svackor. Jag kan må dåligt, gråta över saker som hänt men jag kan också reda ut det och gå vidare. Känner jag dock att jag behöver någon som hjälper mig då skäms jag inte över att ta den hjälpen. Som efter Vidas förlossning då jag blev så fruktansvärt dålig. Jag var då på väg att be om hjälp för min depression men jag tog mig ur den med hjälp av familj och vår resa till Thailand.
  Kram
  /H

  Svara
 • Härligt att få så städat och fint. Är ledig om tre dagar, då ska jag städa =D

  Svara
 • Hej! Dom blå jeansen du har på de flesta bilderna på ”enpappasdagbok’ på instagram, vad är det för märke? Dom ser snygga ut.
  Tacksam för svar!
  Kram

  Svara
 • Ja, de är väääldigt sköna. Därav att jag ofta har dem på mig. Har t.o.m. tre likadana 🙂 De är från me&i.
  Kram

  Svara
 • Skönt att du verkar må bättre. De va ju sketa snyggt med glasräcke, ska visa min man också. Har semester på fredag o 4 veckor fram å då ska det byggas altan, fast jag ska bara peka:-)

  Svara
 • Fast varför ny mobil om du bara spräckt den? Slutade den funka? Annars finns supersnabb lagning i Uppsala för 600 ca kr tog bara 1,5 timme. Elgruvan kolla hemsida.

  Svara
 • Har en lånemobil, som jag skrev. Får ha den tills mitt glas är bytt och även kameran lagad som var trasig.

  Svara
 • Det går ju inte att städa bort dina djupa dalar! Sök hjälp!

  Svara
 • Nä, men mycket annan skit åker ut.

  Svara
 • Vilken härlig trädgård ni har!! Har en liten fråga om er pool. Min man tycker vi skall gräva en pool i trädgården men jag är tveksam pga att vi har ett barn som inte är simkunnigt ännu. Är det inte ett väldigt passande med de små? Är det en stor ”apparat” att ta på och av skyddet?
  Kram och kämpa på

  Svara
 • Klart att en pool innebär att man måste ha extra koll. Vårt poolskydd går på ström så jag håller in en knapp så åker det på och av. Väldigt enkelt och mycket bra. Så fort ingen badar så är skyddet alltid på och när någon badar så finns det alltid en vuxen där. Liv vet att hon aldrig får gå nära poolen utan puffar och pojkarna (trots att de kan simma) får aldrig bada själva. Vida släpper jag aldrig ur sikte så det är lugnt 🙂
  Viktigt bara att man har koll och lär barnen för en pool ger mycket glädje och är så skönt så rädsla ska inte hindra. Faror finns ju dessvärre överallt.
  Kram

  Svara
 • Vad härligt det är efter att man fått sådana ”städryck”, då är man verkligen nöjd med sig själv och över hemmet som är skinande rent och doftar gott 🙂
  Snyggt det blev på altanen, men jag gissar att de inte kommer behöva putsas bara en gång den här sommaren med en liten Vida som reser sig överallt 😉 Men fint blev det och skönt att slippa oroa sig över att någon liten knodd skall ramla ner 🙂
  Kramar

  Svara
 • Kan du visa mer bilder på eran altan å möblerna 🙂 å vore kul att få en inblick inne i huset 🙂 kram

  Svara
 • Hej! Tack för dina fina inlägg. Jag blir inspirerad. Jag har dåligt självförtroende, framförallt på jobbet. Jag försöker intala mig att jag duger som jag är, men det är inte alltid då lätt. Då är det extra härligt att läsa dina fina ord. Kram Emma

  Svara
 • Fina Emma. Du är perfekt precis som du är. Dåligt självförtroende har vi nog alla på ett eller annat sätt. Då får vi stötta varandra. Glädjer mig över att jag kunnat ge dig lite boost 🙂
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Visst är det roligt när man får städnojan synd att man får den så sällan bara. Synd att det blir smutsigt så snabbt.
  Fint med blommor. Man blir så glad av fina blommor. Roligt att du verkar må bättre det glädjer mig 🙂

  Svara
 • Säger som några andra, skönt att du verkar klara av att ta tag i saker igen men bara du inte gör det för att inte fokusera på det du behöver. Mår man dåligt hjälper det inte med en snygg fasad.
  Viktigt att du inte lurar dig själv bara! Var rädd om dig.

  Svara
 • Undrar också hur du gör med Vida när du städar o fejar en hel dag. Det skulle min lilla dotter på 1 år inte tillåta hihihihi…

  Svara
 • Inte Vida heller 🙂 Men hon var med Peter.
  Kram

  Svara
 • Hej Hanna hoppas du mår bättre.. De e bra att du kan visa dina känslor. Tänkte alltid varför blogg världen e så pigga och glada jämnt..
  Tycker du e så vacker och fin människa..
  Har en fråga den där byrån i bakrunden vart kommer den ifrån?
  Ha en fin dag. Kram

  Svara
 • Tack ❤ Den tillhör vårt kök som är ett Puustelli.
  Kram

  Svara