Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:47 | juni 11, 2013

Kör så det ryker

God morgon min vän. En ny dag är här. En bra dag. Det tänker jag i alla fall ha 🙂
Vaknade tidigt imorse och låg vaken länge och tänkte. Funderade på allt från att jag måste plantera blommor till att jag stressade upp mig över att jag ska köra bil i stan idag. Avskyr att köra i stan och kan stressa upp mig i timmar för att inse att det inte alls är så farligt och att jag faktiskt också har en tuta, en näve och ett långfinger 😉
Morgonen har varit lugn och skön annars. Pojkarna är så lätta på morgnarna. Går upp utan gnäll och är alltid (nästan) klara lagom till att de måste cykla mot skolan.


Igår kom ett bud till mig med massor av gott och fint. Kanske någon som visste att jag behövde muntras upp lite.
Glad blev jag i alla fall. Tack Madeleine och Sabis.

Lutar åt en god pasta med kantareller idag.


Söta tyngder i form av hjärtan till ute-duken.


Då var det dags att samla kraft och fara in mot stan. Först ska jag lämna in min mobil på lagning. Tappade den i backen igår så glaset sprack. Suck! Sedan ska jag ha ett lunchmöte som förhoppningsvis leder till ett rolig jobb.
Hur ser din dag ut?
Tack för att du finns!
Var rädd om dig och kom ihåg att Du är värdefull.
All Kärlek ❤
 
 


16 kommentarer16 kommentarer om “Kör så det ryker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Tack för en underbar blogg och att du vill dela med sig av ditt liv med oss vanliga Svenssons. Jag har för mig att du skrev förut att Disneychannels program som Jake och piraterna skulle finnas på netflix. Är det nåt som kommer? Eller måste man köra det genom ex Apple tv för att hitta dom? Kramar från etuna

  Svara
 • Ok, när du ska köra i stan – fundera ut vilken väg du ska köra i förväg. Det hjälper. Om du kör fel, så stanna till lite och lugna dig innan du fattar ett nytt beslut om hur du ordnar till det.
  Och JA, du har också en näve, en tuta och ett långfinger. Använd dem. Särskilt tutan.
  Lycka till!

  Svara
 • Hej fina Hannah
  Du skriver så fina o uppmuntrande saker varje dag, Tack! Vill bara tala om att du också är värdefull och vacker o jag önskar dej/er en härlig sommar o ett gott liv. Kram

  Svara
 • Hoppas verkligen att du får en bra dag idag och att bilkörningen går bra i storstan den också. Jag hade också blivit nervös om jag skulle köra bil i Sthlm, men som du säger så klarar man det ju för bil kan man ju köra (om man har körkort vill säga). Det värsta som kan hända är nog att någon blir lite arg på en 🙂
  Jag jobbar hela dagen och ikväll ser det ut att kunna bli ett par husvisningar för vår del 🙂
  Ha det gott fina du!
  Kram

  Svara
 • Är det något som hänt som jag missat? Jag menar anledningen till varför du mår dåligt? Eller kanske bara allmänt? Ta hand om dig. Kolla på Stränder med lite vin och choklad. 🙂

  Svara
 • Hej!
  testa detta:
  Bryn gul lök och mycket vitlök. Stek kantareller i smör och blanda allt med grädde. Koka pasta. Balnda ihop pch ha på svartpeppar, flingsalt, massor av ruccola och parmensan.
  Är så gott
  Kram Eva

  Svara
 • Åh, vad du är vacker hannah! Finaste förebilden 🙂
  Jag har också en grej som jag vill skicka till dig, som jag också tror att du kommer gilla. Vart ska jag skicka den? Hoppas du ser 😉
  Massor av kärlek till dig BÄSTA hannah! ❤

  Svara
 • Hej!
  Söker en ny kamera, vad har du för modell?
  Tack på förhand!
  Soliga Hälsningar från Norrland =)

  Svara
 • Du är så himla vacker, vackraste tjejen i världen!! 😀
  Du ska också va rädd om dig själv och glöm inte att DU är värdefull!
  Massor av kärlek till dig finaste och bästa Hannah!!! <3

  Svara
 • Jag har en depression just nu, jag kan inte gråta längre och är väldigt känslolös. Jag tycker du ska ta hjälp nu innan dina tårar slutar rinna. Tårar är en en ventil som hjälper, när man inte kan gråta och känna så har det gått för långt. Det är bättre att få hjälp innan det gått för långt. Du kanske behöver mediciner eller i alla fall nån att prata med, som en kurator/psykolog. Jag vet ite vad du behöver eller varför du är ledsen men känn efter ordentligt om du behöver en hjälpande hand, förutom vänner pch familj. Ibland behövs det och bättre förr än senare.
  Kram på dig!

  Svara
 • Brister eller brister, det är de jag har eller snart gör. Jag skapade denna blogg då jag snart brister och måste få ut mina ord och tankar. Jag är ofrivilligt barnlös, jag och min man har försökt i 4 år. Inget händer. Hjärtat blöder.
  brister.spotlife.se
  Tack Hannah för en bra blogg som ger ljus och mörker i vardagen. Alla har inte guld och gröna skogar. Skönt att inte bara få se det ljusa. Inse att alla har det tungt då och då.

  Svara
 • Skönt att se att du verkar piggare och gladare! Håller med om att köra i stan, ska göra det på torsdag och börjar redan stressa upp mig och kolla hur jag ska köra, haha! Kram

  Svara
 • Du är så vacker! Hoppas din dag varit bra 😀 Och tack för en uuunderbar och fin blogg. Stor Kram! / My

  Svara
 • Jag håller med ”Maria”: sök hjälp i tid. Mår man så dåligt att det knappt går att andas så är det bästa att inte springa ifrån sina problem. Inga mantran eller uppryckande ord hjälper på djupet- kanske tillfälligt- när man mår så dåligt som du ändå beskriver för läsarna. Då behövs mer än att sova bort några dygn eller att fika med goa vänner. Smärtan kommer tillbaka om man bara springer ifrån den eller kör med ångestdämpande aktiviteter ( såsom storstäda t ex). Våga sök hjälp, om du inte redan gjort det. kram

  Svara
 • Är det lösögonfransar du har eller är dom bara så långa och fina helt enkelt? 🙂

  Svara
 • Inga lösfransar här, bara mina 🙂
  Kram
  /Hannah

  Svara