Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:04 | juni 13, 2013

Film- och bokdag

Hej min vän. Hemma igen 🙂
Det blev fira-sommarlovet-middag i stan. Hamburgare och annat gott tryckte vi i oss. Fick sådan lust att gå på bio då vi gick förbi flera biografer och regnet öste ner. En riktig biodag.
Kanske smiter jag iväg ikväll och tittar på Den store Gatsby. Har hört att den ska vara riktigt bra.
Eller så lägger jag mig i soffan och läser. Är inne i en bokslukar period och köpte en ny igår. Fjärde boken nu på bara två veckor. Sist ut var en bra och spännande bok av Sofie Sarenbrant. Den nya boken ska tydligen vara hysteriskt rolig. Det behöver jag nu. Få skratta hysteriskt 🙂

Har du läst den?


Som jag skrev tidigare så var det en fin skolavslutning utan regn. Kul att den kunde hållas utomhus och inte behövde flyttas in i aulan.
Skolbarnen sjöng och spelade och efteråt var det fika.
Enligt pojkarna så var min tårta mycket populär och tog slut först. Känner mig glad och skryter gärna då jag annars är helt värdelös på bak och bullar.

Här satt jag.


Igår for jag och pojkarna till H&M och köpte kläder till avslutingen och några andra sommarplagg.
Kan du gissa Mios favoritfärg? 🙂

Nästa helg är det Midsommarafton. Då ska det ätas och drickas gott.
Har haft en liten vinprovning för att kunna tipsa om gott vin till t.ex. midsommar eller en annan, förhoppningsvis, solig och varm dag med middag och fest.
Imorgon blir det min rosé-favorit.
Vad gör du ikväll?
Stor Kram ❤


16 kommentarer16 kommentarer om “Film- och bokdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Ville bara säga att jag blir så upplyft och glad av att läsa din blogg( har gjort det sen ni var i Thailand) du skriver så ”vanligt” och det är skönt att läsa att du har ”vanliga” dagar, både bra och dåliga. Har själv 2 barn + 2 bonusbarn och livet är inte alldeles lätt jämt, men för det mesta bra. Ha en underbar midsommarvecka! Kram Christina

  Svara
 • Tack Christina 🙂
  Det var kul att höra.
  Kram
  /H

  Svara
 • Tack för en underbar blogg 😀
  Har du smakat Blacktowers rosé?Ska tydligen vara jättegott.. Har själv inte druckit det men hört att det ska vara gott.
  Proseco är också gott, ett vitt vin. Porlande gott svalkande 🙂 Perfekt nu i sommar.
  Ha det underbart. Stor kram <3 // My

  Svara
 • Nej, det har jag inte provat. Kanske värt att prova då eller så får du smaka och skriva om det var gott 🙂
  Kramar ❤

  Svara
 • Hej! Vill först tacka för en alldeles underbar, rolig, kärleksfull, vänlig o mysig blogg 🙂 Läser dig nästan dagligen, fast har bara kommenterat någon enstaka gång. Jo, jag har en fråga till dig, svara bara om du vill!
  Jag tycker du är jättemodig som vågar prata om att du känner dig låg och sorgsen/ledsen ibland… Men hur gör du när du behöver gråta ut ordentligt, jag menar det hörs ju när man hulkar förtvivlat… eller är du ”diskret” alt. har ni något ljudisolerat rum 😉 Jag är ensamstående med två barn (3 och 8 år), och det är så jä-la tufft emellanåt! Jag har ”avlastning” i och med att de går på dagis resp. skola, de är hos sin pappa (i bästa fall) en dag i veckan. Känner mig så himla ledsen (rätt ofta) men trycker undan gråten (kan inte gråta mitt på dagen, syns för tydligt när jag hämtar på dagis…). Tänker att ”nästa gång de är hos pappan, ska jag planera in att gråta!”, men då kommer inga tårar fram 🙁 Vågar inte sätta igång storgråten på kvällen när de somnat, rädd att barnen ska vakna o bli förskräckta… Känns som jag samlat på mig så mycket gråt, att om jag börjar kommer det inte ta slut 🙁 Tack i alla fall för att du skriver om din ledsenhet! Stor kram

  Svara
 • Hej finaste Susanne,
  Jag har aldrig tyckt att det är fel att gråta eller att våga visa sig ledsen. Att någon ser att du har gråtit gör inget. Kanske frågar någon om du vill ha en extra hand en axel. Brukar tänka hur jag själv känt om jag sett att någon varit ledsen. Jag hade kanske inte frågat varför men gett en kram bara för att hon/han skulle känna att man finns där.
  Hemma har jag förklarat för barnen att det inte är farligt om man gråter. Har sagt att om jag verkar ledsen så ska ni aldrig känna att det är pga er. Är noga med att berätta hur älskade de är och att ibland måste man få gråta, som även de gråter ibland för att de är ledsna, arga eller faktiskt även glada. Tårar kan betyda så mycket. Men inget som är farligt eller pinsamt.
  Hade vi haft ett bråkigt hem då skulle nog barnen fara illa av tårar. Men i vårt fall så är vi en trygg familj men som alla andra har man sina ups and downs.
  Våga gråta men prata med barnen att det inte är något farligt eller att de behöver oroa sig. Jag kan ju inte prata för dig eller andra men så tänker och känner jag.
  Livet är inte alltid så lätt och då tror jag vi mår bättre av att våga säga det, visa det. Få andra att känna att de inte är ensamma och kanske få hjälp och tröst.
  Har själv varit ensam med två barn, eget förteg och mycket sorg i hjärtat. Vet inte hur många gånger jag började gråta rakt ut när jag suttit med kunder på salongen eller plockat varor på Ica eller ensam i min säng. Men det blir bra. Allt blir bra. Det är mitt motto som jag levt efter och mycket riktigt så samverkade allt till det bästa. Mitt trasiga liv blev som nytt med trygghet och kärlek. Fyra glada harmoniska barn och jag är en helt vanlig mamma men som har mina dagar 🙂
  Varma kramar med extra styrka och kärlek till dig ❤

  Svara
 • Vilken är din favorit? Jag har fastnat för Pink Bubbly, mousserande rosé. Mums!

  Svara
 • Tack för fin blogg! Det bästa är att du skriver om både upp o nedgångar – såsom livet faktiskt är <3 du verkar va en jordnära fin tjej o fantastisk mor 🙂 ikväll har jag städat efter snickare, de har bytt fönster på vårt hus, känns jättekul!! Kram på dig

  Svara
 • Såg Gatsby i tisdags och jag rekommenderar den verkligen. Trailern var värdelös så tur att jag inte utgick från den.

  Svara
 • Visste väl att tårtorna skulle bli bra, du underskattar dina bakkunskaper Hannah! 😉
  Förstår att Mio gillar turkost, det passar honom ypperligt! 🙂
  Ikväll har jag städat och skurat golven hemma, tittat på sista avsnittet av Revenge och ätit en smarrig fruktsallad 🙂 Hoppas du fått en fin kväll!
  Kram kram

  Svara
 • ”50 sätt att hitta den rätta” tror jag att första boken hette, den var jättebra! Har bara hunnit läsa några sidor i fortsättningen ”inte helt perfekt”, men jag tycker att även den verkar vara bra! 🙂 Kram

  Svara
 • Åh nej, har jag köpt en uppföljare? Är de fristående?
  Kram

  Svara
 • Jag tycker att det går att läsa uppföljaren först, man hänger med ändå! 🙂 Kram

  Svara
 • Skall du inte kommentera din systers nya bok här? Den har ju tom nästan samma rubrik som den du lade upp idag?

  Svara
 • Varför måste jag det? Bara för att hon är min syster?! Vi måste inte skriva om varandras saker och liv. Vi har våra egna 🙂

  Svara
 • Kanske just för att hon är din syster?❤ och kanske är du ledsen ibland för att du saknar henne innerst inne?
  Vem vet?

  Svara