Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:01 | juni 15, 2013

Fråga aldrig mig om vägen

God morgon min vän. Hoppas allt är väl. Här börjar huset fyllas av röster, skratt och rörelse. Jag och Vida vaknade först, sedan Mio och nu är alla uppe.
Frukost ska dukas fram och sedan ska vi bege oss ut. Det ser ut att bli en vacker och solig dag. Men först måste jag ju säga hej till Dig.
Igår var vi bjudna på kalas hos våra vänner Linn och Thomas på andra sidan stan. Jag skulle guida oss dit vilket resulterade i att vi körde fel. Inte lite fel heller utan tre mil åt skogen. Jag saknar helt lokalsinne. Som när jag, Peter och barnen skulle köra till min pappa i Älvdalen. Även då skulle jag guida oss. Det slutade med att vi hamnade i Hudiksvall, och det ligger INTE nära Älvdalen. Bara si så där 15 mil bort. Vill lägga till saken att min pappa har bott där i stort sett hela mitt liv och jag har alltid kört dit 🙂
Ändå fortsätter Peter att fråga mig om vägen.
Vi kom fram ett bra tag efter att kalaset hade börjat men det höll på så länge så alla hann ha roligt tillsammans och födelsedagsbarnet Tindra strålade.

Vägvisaren utan lokalsinne. Förvånar mig att jag ens hittar hem om dagarna. 


Bästa Linn, jag och Vida.


En trollkarl trollade för alla barnen.


Har nog aldrig hört Liv skratta så mycket.


Tindra höll på att bli av med handen.


Mio och Vera var minst sagt imponerade. De gick förresten i samma klass i Thailand.


En snygg man.


William träffade nya vänner.


Smygreklam? 🙂


Jag fick en så fin present av Linn. Ska visa dig sen.


Eftermiddagen och kvällen bjöd på regn, uppehåll…


… och en vacker regnbåge. Du vet väl att en regnbåge står för hopp. Ett tecken på att aldrig ge upp.


Vad har du för planer i helgen?
Hej på en stund.
All Kärlek ❤


21 kommentarer21 kommentarer om “Fråga aldrig mig om vägen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter som en härlig dag! Du får ge Peter en GPS i present…. Här blir det snart en cykeltur i solen och sen hejja på kollegorna som ska springa ett lopp!

  Svara
 • Vilken fin poncho du har! 🙂 Var kommer den ifrån?

  Svara
 • Tack! Ja, visst är den fin. Den kommer från Bohm & bee. Köpt på http://www.bymila.se
  Kram
  /H

  Svara
 • Haha, det var roligt…GPS är nog bättre..? 🙂 Vem är Linn? Du skriver om henne som om man skulle veta vem det är.. Granne eller kompis kanske?

  Svara
 • Som jag skrev, en kompis som bor på andra sidan stan 🙂
  Kram

  Svara
 • Jag har också fruktansvärt dåligt lokalsinne!! En gång skulle jag prova att ta en annan väg en den jag brukar ta från Ica Maxi och då gick jag vilse!! HAHA
  Vi ska ha middag här hemma med några vänner och när jag köpte lite lösviktsgodis i affären så fann jag även damsugare och delicatobollar att plocka som lösvikt!! fast i miniatyr livsfarligt!! kram

  Svara
 • Följt din blogg sen i höstas och måste säga att du inspirerar och påverkar i positiv bemärkelse. Alltid lika kul att läsa.Ni verkar vara en mysig familj. Jag älskar din klädstil och ponchon är helt underbar. Nu på väg till Båstad med mina syskonbarn. Känner igen mig i det där med dåligt lokalsinne. Önskar dig och din familj en underbar helg!

  Svara
 • Hej Hannah! Vilket trevligt kalas ni var på. Jag vill bara säga att jag tycker att du är fantastisk och jag blir så glad och uppmuntrad av att läsa din blogg. Jag önskar dig o din familj en superfin helg! Stor kram från Anette

  Svara
 • Hej! Har följt din blogg ett tag nu, men aldrig kommit mig för att skriva någon kommentar! Men bättre sent än aldrig:)
  Även jag har en liten flicka bara några dagar yngre än Vida:) många av bilderna har Vida så otroligt söta kläder och skor, bl.a på bilden där hon ”dricker” cola:) vart kommer dom skorna ifrån? Ha en fin helg:)

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för en mkt bra blogg, följer den dagligen. 🙂 Nu till min fråga, när du väntade både Liv o Vida var du inskriven på Mamma Mia (mödrar vård) eller hur? Tycker jag läst det, men minns inte riktigt. Det är nämligen så att jag o min fästman fick ett glädjebesked i morse när jag tog ett gravidtest, det visade att jag blivit gravid. Det är vårat andra barn. Vi är mkt lyckliga över resultatet!! =) Är nämligen lite kluven till vilken mödravård jag ska skriva in mig på… läst o hört mkt gott om Mamma Mia.
  Tacksam över snabbt svar!
  /Jeje!

  Svara
 • Hej!
  Vilka fina ballerina skor du har var kommer de ifrån? kram

  Svara
 • 3 mil, det var ju lite fel det 😉 men när man åker vilse så får man ju se en massa nytt i alla fall. Jag har noll lokalsinne, hittar ingenstans och GPS litar jag inte på för den lurade mig en gång att köra av motorvägen vid Väsby och sedan säger den ”Ta rakt fram i rondellen”, ja vart hamnar man då jo ut på motorvägen igen…Om lokalsinne så lyckades jag en gång gå in på Indiska (i Stockholm) men sedan hittade jag inte ut igen…

  Svara
 • Vilket märke är det på de snygga jeansen? 🙂

  Svara
 • Gina Tricot 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej. Var kommer den snygga ponchon från?

  Svara
 • Har köpt den på bymila.se.
  Kram

  Svara
 • Du är inte dum du är kvinnlig presis som mej……

  Svara
 • Samma gäller för mig. Jag åker ner till Skåne då och då, men kommer alltid dit och hem olika vägar. Jag minns aldrig hur jag körde dit sista gången. Och gps fattar inget när det är en massa vägarbeten hela tiden. Jobbbigt 🙂

  Svara
 • Hihihi, ja Peter borde ju förstå att han inte skall fortsätta fråga dig om vägen 😉 Man kan inte hålla koll på allt och du är inte den enda med dåligt lokalsinne 🙂
  Vilket underbart kalas, massor av barn i olika åldrar och en trollkarl, kul!
  Hoppas ni får en fin söndag!
  Kramar

  Svara
 • Fina bilder. Kul att barnen hade kul. / Dozzie

  Svara
 • […] http://www.femme.se/hannah/2013/06/15/fraga-aldrig-mig-om-vagen/ […]

  Svara