Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:28 | juni 16, 2013

Morsorna på stan

God söndag min vän. Har du en fin helg?
Vi ska strax iväg och titta på Mio som har fotbollsmatch och sedan ska Peter, jag och Liv gå på biopremiär. Vi ska se Dumma Mej 2 och sedan gå på efterfesten på Birka Cruise där det blir barndisco och annat skoj.
Igår var jag och min vän Lenita på Summerburst på Stadion. Ingen av oss är väl egentligen några större fan av den typen av musik men vi hade fått gratis biljetter och inträde till VIP-avdelningen. Vi tänkte att det kan ju vara kul att se stämningen och umgås. Fira att Lenita precis köpt ett radhus och fått en nystart i livet.
Tror dock att William och Mio var imponerade av att jag skulle dit. De frågade vilka som som skulle spela och rabblade upp massor av namn. Kände inte igen ett enda ett 🙂
Jag och Lenita kände oss lite som två ”morsor på stan”.

Lenita och jag matchade varandra. Jag frös och som tur var fanns det filtar… rosa filtar 🙂30 tusen pers hoppade och dansade som tokar. 


Morsorna.Kram ❤


9 kommentarer9 kommentarer om “Morsorna på stan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Väldigt snygga morsor <3

  Svara
 • Ja väldigt snygga morsor på stan! Kram från Anette

  Svara
 • ”Hot mammas!!!”

  Svara
 • Hej! Ville bara stämma in med ovanstående: snygga morsor! 😉 sen tycker jag inte att ni ska behöva känna er så ”felplacerade” för mannen bakom er (på bilden med undertext ’morsorna’) är inte heller 20… Så var glada att ni är ”20+” och lev livet 🙂

  Svara
 • Vackra tjejer!

  Svara
 • Snygga som få!!

  Svara
 • Grymt snygga morsor vill jag påstå❤

  Svara
 • Så himla fina…. ojojoj va killen med ölen spanar in er:)

  Svara
 • Då va vi på samma ställe ! 🙂 Jag älskar dock housemusik så jag var en av dom som dansade och hoppade som en galning. Kram från Kungsängen.

  Svara