Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:25 | juni 19, 2013

Peter & Jag

Hittade en bild på posh24 från premiären av Tyskungen.

Kram ❤


19 kommentarer19 kommentarer om “Peter & Jag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Finaste paret är Ni ❤!! Ska mejla dig snart, är det [email protected] når dig? /Stor kram

  Svara
 • Snyggingar!! <3

  Svara
 • Ni ser otroligt vackra ut, jätte fina! Du är så vacker. Följer din mans roliga bilder på Instagram och ärligt talat så skrattar jag i hjäl mig åt både kommentarerna och hans bilder han tar på dig, hur härlig är inte han??! Förstår att du är kär i den karln, hans personlighet verkar humoristisk och härlig. =)
  Kram på dig och trevlig kväll

  Svara
 • Hej vad fina ni är båda två:))
  jag undrar var ni köpt den snygga solsängen/ hängmatta??
  Hälsningar från Göteborg!!

  Svara
 • Fatboy 🙂
  Kram

  Svara
 • Vackert par!!! Älskar din blogg!!! Kram..=)

  Svara
 • Hej Hannah! Alltså jag blir galen! Har varit medlem på er sida länge, både Bloggfamiljen och nu Femme. Men den här nya sidan verkar ”glömma” bort mig hela tiden. Ja g måste bli medlem varje gång jag ska kommentera och när jag fyller i mina uppgifter så kommer ett mail där det står att det var ett misstag. AArrgh! På vissa av era bloggar måste man vara inloggad för att kommentera och vissa inte. Det blir för krångligt att skicka i väg en kommentar….

  Svara
 • Grrrr, det gillade jag inte att höra. Men är glad att du ändå kommenterar 🙂 Vill du maila till [email protected] Så kan Peter hjälpa dig att fixa till det. Om inte annat ringa teknik-killarna och skälla 😉
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Supersnyggt med rosa pumps som matchar till kragen på toppen! Subtilt men slående!

  Svara
 • Hej!
  Jag har följt din blogg sen du startade den och det är den bästa 🙂
  Det är andra gången nu som jag skriver något 🙂
  Det är så att jag har det väldigt jobbigt i mitt liv och kanske är det någon här som kanske känner igen sigeller går igenom samma sak.
  Jag har en liten son som blir 3 år den 4 sep och han föddes helt normalt och allt var bra i ett års tid.
  När han fyllde 1 år så började han skrika från morgon till kväll i ett halvår, jag var helt förstörd och levde isolerat. Jag kunde inte gå ut med honom han bara skrek. Han gick bakåt i utvecklingen. Vi började gå till neurologen med honom och han fick göra en massa tester som magnetröntgen, ryggmärgsprov och muskelbiopsi, men dom kunde inte hitta något fel. Efter ett halvår började han få små kramper och försvann med blicken och vi fick göra ett EEG test och det visade sig att han har en svår epilepsi som är över hela hjärnan 🙁 När han började med sin medicinering så slutade han skrika och jag sa då till neurologen att han har troligtvis haft epilepsi under den perioden då han skrek men det vill hon inte erkänna att hon gjorde fel som inte tog ett EEG test då 🙁
  Han har även gjort genetiska tester och dom har sett bra ut.
  Min mardröm är att tänk om det aldrig blir bra och att han kanske aldrig kommer att kunna gå och springa som andra barn….att inte veta vad som är fel och om det bara beror på epilepsin att han inte kan gå och är väldigt sen i sin utveckling…Ja det är en mardröm för jag får inget svar på vad det är. Det har pågått så här i två års tid nu….och man orkar inte hur länge som helst på att vänta att få ett svar. Man tänker mycket på hur framtiden kommer att se ut.
  Jag tycker så synd om min älskade son och att inte få höra sitt barn säga mamma är fruktansvärt för han kunde det innan allt började. Att få hört det e tidigare och inte nu, det gör så ont i mitt hjärta.
  Det kändes skönt att få skriva av sig lite och kanske är det någon som går igenom samma sak.
  Du verkar vara en snäll och fin människa, Hannah 🙂
  En stor Kram!

  Svara
 • Vart har du köpt dina byxor 🙂

  Svara
 • På Zara.
  Kram

  Svara
 • Supersnyggt linne! Vilket märke?
  Kram kram

  Svara
 • Jättefint linne;)
  Vart har du köpt det?
  Ha en din dag! Kram

  Svara
 • På By Malene Birger på Biblioteksgatan.
  Kram

  Svara
 • Så snyggt du har matchat skor och linne. Önskar att jag kunde gå i såna klackar, men jag skulle på allvar bryta fötterna av mig. Världens största kram till dig Hannah ♥

  Svara
 • Men oj….du är lång Hannah och här har du höga klackar men…..hur lång är då Peter?……

  Svara
 • 2 meter man 🙂

  Svara
 • Ni är ett tjusigt par. Och dina skor var ursnygga! 🙂

  Svara