Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:29 | juni 20, 2013

Gåva

God kväll min vän. Hoppas att du har haft en fin dag. Fram emot eftermiddagen blev det helt fantastiskt vackert. Solen gassade och himlen som tidigare varit lite grå var blå utan ett enda pyttemoln.
Idag kom ett paket som gjorde mig rörd och glad ända in i hjärteroten. Tidigare i veckan lade jag upp en Instagram-bild på en favoritskål, mitt favoritporslin, som gått sönder 🙁
En söt tjej som heter Angelica hade sett bilden på mitt Instagram och gått och köpt en ny skål till mig. Finare än den som gick sönder.
Hur gullig och omtänksam kan man vara egentligen. Tack ❤


Barnen fick somriga sugrör.


Kan inte släppa att hon tänkte på mig och ville göra mig glad. Och glad, det blev jag verkligen 🙂
Nu ska jag äta popcorn och titta på film.

Varma Kramar ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “Gåva”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Funderar på att köpa en joolzbarnvagn. Gick in och läste om vagnen på en sida. Där stod det att om vagnen skulle fällas ihop var det bra om sittdelen var framåtvänd. Förstod det som att det inte var det bästa att fälla ihop vagnen med sittdelen bakåtvänt alltså mot den som kör vagnen Stämmer detta? Tack för en trevlig blogg! MVH Karin

  Svara
 • Om vagnen ska fällas ihop med sittdelen på så måste vagnen vara framåtvänd. Det är två knapptryck bort att ändra vagnen från bak- till framåtvänd. Joolz är väldigt simpel att fälla ihop och den får plats även i små bilar. Gå in på http://www.my-joolz.com så finns en video så att du kan se hur lätt det är.
  Kram

  Svara
 • Jag är så glad att du gillade det! Tänkte på dig när jag såg porslinet och ville ge dig detta.
  Jag skulle vilja träffa dig någon gång, du verkar vara en underbar person och min förebild.
  Massvis med kramar till dig Hannah. ❤
  / Angelica Andersson

  Svara
 • Fint!! 🙂

  Svara
 • Va fin!:)

  Svara
 • Men hur snällt var inte det då?! Vilken fin sak att göra, en omtänksam människa 🙂

  Svara