Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:52 | juni 29, 2013

Bildlös

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Jag håller på att bli tokig! Inget funkar för mig. Försöker föra över alla mina bilder till datorn men det går inte. Inget vill sig.
Bara så du vet varför jag inte lägger upp någon bild nu.
Vi har det underbart förutom det. Resan hit gick bra och jag tror inte Vida någonsin har sovit så bra. Tror jag måste flytta till en husbåt. Hon gillade gunget.
Vi har en hel drös med trötta barn. En hel dag på Hansapark. Nio timmar har vi gått runt, åkt karuseller och sökt skydd från regnet. Jag har övervunnit min karusellrädsla och har skrikigt och skrattat som ett barn 🙂
Nu ska jag leta upp Fnulans man Fredrik och be honom hjälpa mig med den här sketans kameran.
Hör av mig senare ikväll när barnen sover och jag i lugn och ro kan visa dig massor av bilder.
All Kärlek ❤
 


1 kommentarerEn kommentar om “Bildlös”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej fina du! Här är det inte okej.. Min pollenallergi bestämde sig för att slå på riktigt hårt idag så jag sitter här med otroligt kliande ögon samtidigt som näsan rinner.. Får ta en massa tabletter, ögondroppar och nässpray. Inget kul alls 🙁
    Sen sitter jag och gråter på jag kollar på ”allt för min syster” som går på 4:an just nu… Har nog aldrig gråtit såhär mycket till en film och ändå har jag sett den över 10 gånger men gråter lika mycket ändå.. 🙁
    Iallafall så låter det som om att ni har haft en toppendag! Hur länge ska ni vara där? 🙂
    Massor av kramar ❤

    Svara