Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:13 | juni 30, 2013

Vår resa

God söndag min vän. Hoppas att du har har en fin helg. Jag, min familj och Fnulan med sin familj befinner oss i Tyskland.
Vaknade för en stund sedan men hade gärna sovit en timme till. Älskar att sova 🙂
Igår lyckades jag ju inte lägga upp en enda bild men med Fredrik, min hjältes, hjälp så funkar allt nu. Kan föra över bilder hur lätt som helst och slipper hålla på som jag gjort innan.
Så nu ska du få se bilder 🙂
Börjar med vår båtresa hit. Vi åkte till Tyskland med TT-Line/Peter Pan. Vi körde ombord på kvällen och sov en natt innan vi var framme. Smidigt och skönt.
Båten var fräsch och barnen tycket det var så spännande. Pojkarna delade hytt med Fnulans son Gabriel som är fjorton år. Så genomsnäll. Oj oj, vad William och Mio tycker om honom. De har så roligt tillsammans. En äldre kille som de får hänga med och se upp till. Han har nog gjort deras resa mer än Hansapark 🙂

Jag, Peter, Liv och Vida bodde i en stor fin hytt. Dubbelsäng, bäddsoffa till Liv och Vida fick också en egen säng.Vår utsikt.


När vi kommit iordning i våra hytter möttes vi i restaurangen. En jättebuffé var framdukad med god mat.


Fredrik, Fnulan och jag.


Det bästa på buffén var chokladpuddingen med vispgrädde. Dock för synen av den mina tankar till något helt annat.


När vi kom iland vid åtta på morgonen så körde vi direkt till Hansapark som ligger tjugo minuter från hamnen.
Vi vilade i våra bilar en halvtimme och väntade på att den skulle öppna. När klockan slog 9 stod vi vid entrén och barnen var laddade.
Det regnade men det var nog lite tur i oturen för det var knappt något folk. Inga köer till karusellerna så det kändes som om vi hade hela Hansapark för oss själva. Hade det varit strålande sol denna lördag så hade det nog varit proppfullt med besökare. Lite blöta kläder och skor stoppade oss inte 🙂
Fortsättning följer…


2 kommentarer2 kommentarer om “Vår resa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad roligt att barnen verkar klaffa direkt, de kommer alldeles säkert ha jättekul tillsammans under resans gång! 🙂
  Haha, ja den chokladpuddingen såg ju sådär god ut, men de brukar smaka mumma ändå. Allt som är gott är inte alltid en fröjd för ögat 🙂
  Ha det gott fina du!
  Kram kram

  Svara
 • Haha…. Örkelljunga… Ha de bäst.

  Svara