Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:41 | juli 1, 2013

Dag 2

Då fortsätter vi med dag 2. Vår sista dag på Hansapark i Tyskland.
Vi tog en välbehövlig sovmorgon och åt frukost på hotellet. På söndagar kan man njuta av frukostbuffén till klockan 14. Ingen stress med andra ord 🙂
Vi checkade ut och for till Hansapark för några sista timmar innan det var dags att ta färjan hem.

Fnulis tog en paparazzibild på familjen Taikon 🙂


Dag 2 var lika grå och regnig som dag 1 men det gjorde inget.
Det var lika lite folk och inga köer och väntan till karuseller och annat.

Skönaste och snyggaste skorna dagen till ära.


Kompisarna Liv och Mira.


Det finns många karuseller både för små och stora. Den här var en av Liv och Miras favoriter.Fnulan och Cornelia.Nöjesparkens värsta karusell åkte jag. Den hette något med död eller helvete. Kan förstå varför.


Jag har fullkomlig karusellskräck. Fick det en gång för många år sedan när jag, syrran och mamma fastnade i en karusell på ett ödsligt tivoli i Brighton, England. Han som körde var full, satte på högsta fart och somnade. Det var vi tre och en kille som åkte. Killen svimmade och vi tre var helt blåslagna med blodutgjutelse i ögonen pga kraften, farten och tiden vi satt där. Säkert en halvtimme. Det satte sina spår. Trist då jag gillar fart. I alla fall allt som inte snurrar.
Du vet att jag gillar att utmana mig själv och mina rädslor så efter lite övertalning från Peter så satte jag mig i djävulskarusellen. Den var rent av vidrig men jag åkte den två gånger 🙂
Åkte några andra också och jag skämde väl ut hela min och Fnulans familj. Men jag bjöd nog på några skratt också då min värsta dödsångest och skräck tog över. Oj, vad jag skrek men efter så skrattade jag och ville åka igen.
Fnulan berättar om en Hannah-karusell-dödskräck-händelse på sin blogg 🙂

Den här var snäll.


Close-up á la porer.


De var bättre än mig på att plantera blommor.Har fått många frågor om min regnkappa. Den fick jag av mamma i födelsedagspresent förra året. Garda of Sweden heter märket. Hon köpte min på Sport och Uteliv i Sigtuna.


Hela gänget.Kram ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “Dag 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men så härligt ni verkar ha haft det då

  Svara
 • Snarare Close up alá VACKER! För det är du.
  Ni verkar ha haft väldigt mysiga och roliga dagar tillsammans och det kan jag förstå!
  Ska ni vara kvar i Båstad till tennisveckan eller ni åker kanske hem emellan? 🙂
  Kram på er alla och hoppas din hand blir bättre snart ❤

  Svara
 • Hej Hannah! Dina skor… Jag hittar inte Ldir skorna i mocka någonstans

  Svara
 • Men fy! Efter den karusellupplevelsen hade nog vem som helst haft skräck, fy vad läbbigt, men GRYMT modigt av dig att sätta dig i en karusell igen, bra gjort! 🙂
  Det ser ut att vara fint på Hansapark, med massor av härliga blommor också 🙂
  Ha det gott!
  Kram

  Svara
 • Men vilken fruktansvärd karusellupplevelse du berättar om… vem som helst hade ju blivit traumatiserad efter den!!! Och vad MODIG du är som åkte en ”helvetesdödkarusell” igen efter det där…
  Jag har ända sen jag var 7 år varit fullkomligt galen i att åka läbbiga karuseller som de värsta berg-och dalbanorna, saker som man hänger upp och ner i osv…Men nu har tydligen åldern tagit ut sin rätt för när jag var på Liseberg för ett par år sedan mådde jag illa i varenda karusell jag satte mig i. Lite trist!
  Mycket kärlek ♥ till dig Hannah. 🙂

  Svara