Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:16 | juli 2, 2013

Båstad

Hej min vän. Hur är det? Hoppas Du mår bra.
Kom precis hem från en dag nere i Båstad.  Vi lämnade åsen vid lunch. Jag och Marianne åt lunch på Sand och pratade om allt mellan himmel och jord. Hon är världens bästa svärmor som även är en som en tjejkompis som jag kan prata med allt om, skratta och gråta med.
Sedan var det lekparken, SkoSven och Lågprisladan med barnen som gällde.

Marianne och jag.Köpte ett par skor till Vida. Riktiga bra lära-gå-skor.Tidigt imorgonbitti tar jag tåget till Göteborg. Ska besöka alla butiker där som säljer JOOLZ. Peter och en representant från JOOLZ i Holland åker från Stockholm idag så jag möter upp dem imorgon.
Snälla Nathalie har kommit ner till Båstad och hjälper mig med barnen så jag kan jobba lite och inte anstränga min arm allt för mycket.
Marianne och Urban åker till Stcokholm imorgon. Vi byter alltid hus en eller två veckor varje sommar. De vill fly Båstad under Tennisveckorna och njuta av vackra Sigtuna och vi är gärna här. Perfekt 🙂
Vad ska du göra i sommar?
All Kärlek ❤
 


14 kommentarer14 kommentarer om “Båstad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag ska till tennisveckan i Båstad, sen 1-4 augusti ska jag upp till Stockholm. Där emellan blir det bara en massa mys med vänner och kanske en tripp till Liseberg med Isabel 🙂
  Vad ska du göra i sommar?
  Massor av kramar till dig och din fina familj ❤

  Svara
 • Hej Hanna!
  Vi är en relativt nystartad webshop med unika barnkläder för åldrarna 0-6 år. Såg att du kikat in på vår instagram, så jag undrar om du är intresserad av ett sammarbete? Maila gärna mer info till oss på : [email protected]
  Tack för en fantastiskt inspirerande blogg !
  Lisa
  Coolkids.nu

  Svara
 • Hej hej!
  Eftersom jag bor i Stenungsund som är en sommarort, behöver jag faktiskt inte åka någon annanstans. Möjligt ut till mina föräldrar/kompisar på Tjörn.
  Ska dock börja hela semestern med att åka på STCC i Falkenberg nästa lördag.
  Annars flänger jag mellan Stenungsund och Rönnäng.
  Kram kram

  Svara
 • Vi ska till Danmark och Legoland! Ska bil så kul. Jag längtar nog mest

  Svara
 • Hej finis!! <3
  Tycker ju faktiskt att vi ska ta och sammanstråla på Busfabriken i H-stad, eller något annat kul 😉 Förstod ju på din makes inlägg att Äventyrslandet lämnade en del kvar att önska… 🙂 Tro det eller ej, men vi har aldrig varit där, trots att vi bor i stan….!!!
  Hör gärna av dig! Bor ju på gångavstånd från Bulls Pub :-)Kan kanske ta en vuxenkväll där efter Buset…. 🙂
  Kramar i massor!!!

  Svara
 • Härligt att ha en sådan svärmor som även är en kär vän <3
  Men vad smart att byta hus under en tid, lite miljöombyte och semester för er allihopa 🙂
  Under min semester kommer det att byggas sommarstuga, men till hösten tänkte jag och sambon ta en veckas utlandssemester, så vi får ha riktigt ledigt då 🙂
  Hoppas du får en fin vistelse i Göteborg, bästkusten 😉
  Kram kram

  Svara
 • Jag ska vara hemma på Lidingö hela sommaren, för det är vad min ekonomi tillåter…men eftersom det är första sommaren jag bor här, så har jag ju en del mysiga platser att utforska. Vädret har ju hittills varit mycket bra för att vara svensk sommar. 🙂 Lycka till med JOOLZ i Glennland.
  Kram ♥

  Svara
 • hej Hannah! du är alltid så fin i håret, jag är bara nyfiken om allt är ditt egna eller om du har hårförlängning. I så fall, vad för slags hårförlängning? 🙂 tack på förhand, ha det så bra! 🙂 kram

  Svara
 • Åh älskade Båstad, kommer sakna Båstadveckorna i sommar ( & reashoppingen;) !! Mina killar får njuta där nere i en vecka med sin mormor & morfar:) Får bli en tur till påsk istället om jag har tur!! Njut & jag hoppas du äter buffén på Sand denna gång också, åt för mig med!! Kram

  Svara
 • Hej!
  Vet du om din morsdagsklänning finns att köpa i Båstad? Åker till mitt paradis Mellbystrand om några veckor och då blir det alltid en tur till Båstad.
  Kram Majsan

  Svara
 • Åhh vad härligt det ser ut! Kommer hem från en överraskningsbilresa i Sverige som våra män tagit oss på! Kan varmt rekommenderas! Vi är lyriska! Sverige är vackert! Vilka ställen det finns! Kram Petra Ha det bäst!<3

  Svara
 • Missar alltid dig när du är i Boarp! Jobbar ju där och idag var jag ledig. Hoppas på fler besök för er del så man får säga hej till dig! Hade ju varit så skoj! 🙂 kram

  Svara
 • Hej!
  Båstad är verkligen en underbara stad, speciellt på sommaren.
  Har tillbringat många somrar här som barn när vi hade sommarstuga i Östra Karup.
  Ett besök på danska glassbaren är ett måste varje gång man kommer till Båstad och även strosa runt lite i staden, till hamnen och en tur till Boarp, mysiga affärer.
  Ha en fortsatt bra dag.
  Kram <3

  Svara
 • Första gången jag lämnar kommentar brukar bara kika runt på olika bloggar.
  Gud vilken värmen du utstrålar och vilken fin familj du har.
  Kanske inte så konstigt med en så harmonisk mamma…

  Svara