Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:04 | juli 15, 2013

Snart 1 år har gått

God måndag min vän. En ny vecka har vi framför oss. En bra en, eller hur? 🙂
Den här veckan har jag planer nästan varje dag. Små som stora. Imorgon är det kalasdags igen. Min lilla bebis fyller ett år! Tänka att det snart gått ett år sedan hon föddes. Då en svarthårig liten sparv som idag är en småknubbig lintott ❤

Underbara unge!


Dagens utflyktsplaner fick ställas in då den härliga sommardagen jag väntade istället är blåsig och sval. Inget badstrandsväder. Men vi hittar nog på något annat skoj under dagen.
Jag och Liv vill i alla fall hitta någon som har kattungar. Vi är på galet gosa-med-kattunge-humör. Små vingliga tuffsiga kattungar. Någon som har kattungar och vill ha oss på besök? 😉
Både jag och Liv vill ha katt men Mio är allergisk och Peter är inget sörre fan av katter. Han är mer en hundmänniska.
Jag växte upp med husdjur. Katter, hund, fåglar, fiskar, kaniner, hamster, marsvin, möss, råttor, vandrandepinnar, ja vi hade nog alla djur man kan ha. Det krävs stort ansvar men jag tror att det är bra för barn att ha något slags husdjur som de kan älska, ta hand om och även få känna en sorg när det dör. Viktigt att lära barn att vara snäll mot djur, det borde vara helt naturligt och ligga i ett barn, människans natur, men tyvärr är det inte så.
Nej, nu ska jag klä mig och smida planer för dagen.
 
Varma kramar ❤


17 kommentarer17 kommentarer om “Snart 1 år har gått”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, vi har två kattungar. Det är så otroligt givande både för oss och barnen. Man behöver ingen tv längre för de underhåller oss hela tiden. Sen finns det ju inget mysigare än att lägga sig i soffan med två spinnande kattungar.
  Ni hade gärna fått gosa med våra men det är lite långt för er att köra till Ystad.
  Men annars är ni hjärtligt välkomna:)

  Svara
 • Hon är ju helt otroligt söt!! Grattis till lilla Vida!! Min Nellie blir 1 år i början på september…det går så fort! Min familj hade en katt när jag var liten..han blev 25 år och större sorg när vi var tvugna att avliva honom har jag nog inte känt..hela familjen satt runt honom där han låg på sin lilla filt och vi grät hejdlöst när vi skulle säga farväl <3 Idag ligger han begravd på mina föräldrars tomt <3 Men nu har han det mycket bättre så får man tänka <3 kram 🙂

  Svara
 • Hon är ju för söt lilla Vida! Måste bara fråga var hennes rosa tröja kommer i från? Så fin!

  Svara
 • Tiden bara springer iväg, träffade dig som nygravid i Malmö 🙂
  Vi har köpt 2 malteser, små hundar, lätta att resa med och allergivänliga, dvs min allergiska man tål faktiskt dessa. Kram jess
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com

  Svara
 • Känner igen mig! Har barn i samma ålder och vill lära henne allt om djur eftersom jag ÄLSKAR djur. Min sambo är vell inte lika förtjust som mig så jag åker runt till kompisar, stall och hagar och lär henne allt där!
  🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vill tacka för en fin blogg! Läser varje dag och tycker verkligen den är värd att ägna 15 minuter om dagen åt 🙂

  Svara
 • Jag vill bara säga till dig Hanna att jag alltid blir glad av att läsa din blogg. Du verkar vara så otroligt ödmjuk och kärleksfull. Många dagar när jag inte mår så bra så förgyller du min tillvaro. Jag tycker om dig för att du är så naturlig och bjuder på dig själv. Det är roligt att du uppdaterar så ofta. Många kramar till dig och din fina familj.

  Svara
 • Tittar också in här varje dag, gillar din blogg Hannah.

  Svara
 • Kolla på ICA om någon har kattungar till salu, då kan ni kanske åka dit och mysa med katterna 😉

  Svara
 • Vi är också väldigt allergiska i familjen och köpte därför en morisk sköldpadda för ca 1 år sedan. Aldrig trodde jag väl att det skulle vara så trevligt att ha en sköldpadda! Personlig, gosig och söt är hon! Och ungarna får lära sig ansvar med att mata henne, göra rent i hennes låda och byta vatten. Är glad att dottern övertalade mig att skaffa en sköldpadda! Men man får läsa på ordentligt om just den art av sköldpadda som man tänker köpa för skötseln är väldigt olika från art till art.

  Svara
 • Åh, ja kattungar är så söta så man blir gråtfärdig. Tänk att Vida blir ett år imorgon…Jag tycker inte det var länge sen som Liv föddes. Åren går. Snabbare och snabbare känns det som.
  Kram

  Svara
 • Grattis Vida! 🙂 Vi bor på landet och har fem katter, en hundvalp, en sommar dvärgunge kanin, tre barn och ett husbygge 😉 jag ångrar inte att vi skaffat barn och djur mitt i husbygget, både barn och djur förgyller livet. Börjar dock bli less av att bo i kaos och lera men barn och djur väger upp mycket av det negativa med husbygget!
  Tänker som du att det är bra för barn att lära sig ta ansvar med djur, lära sig att vara snäll med djur.
  Kram

  Svara
 • Vilka underbara byxor hon har! Var är de köpta?
  //emma

  Svara
 • Köpte de i Polen för några veckor sedan.
  Kram

  Svara
 • Vi har världens gosigaste katt som är 5 år. Är det någon här inne som ev skulle vilja ta hand om han? Han är gosig och lekfull som en liten kattunge men det positiva är att han aldrig klöst eller rivit sönder något! Ska nu ha en bebis och tiden för vår lilla katt kommer bli knapp. Han är en innekatt. Såg nu Hannahs inlägg och tänkte kolla runt 🙂 blocket känns så hemskt!
  Kram

  Svara
 • Jag kände exakt som du angående kattungar. Min man påstod att han var allergisk och dessutom är han ingen kattvän heller. MEN jag kände så starkt för dethär med att vår familj borde ha en katt, så jag gjorde slag i saken när karn var på jobbresa. Jag sa åt honom och åt barnen att vi har katten ”på prov”, är någon allergisk så returnerar vi kattungen. INGEN är allergisk och tom med min man inser nu hur mycket den lilla katten ger vår familj. Det är underbart med husdjur när barnen växer upp. Nästa på min lista är en vit labrador…men det är en senare historia;)

  Svara
 • Bra där! 🙂 Det gillade jag.
  Kram
  /Hannah

  Svara