Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:40 | juli 17, 2013

Älskade unge!

God onsdag min vän. Hoppas allt är väl. Igår var det en stor dag. Vår lilla bebis fyllde 1 år 🙂
För ett år sedan (igår) låg jag på förlossningen. Allt gick lätt och bra. Vida kom till världen och låg på mitt bröst. Bara en minut gammal men ändå så älskad. Helt galet, oändligt, villkorslöst, fantastiskt älskad. Lilla tussiga, svarthåriga mirakel.
Tyvärr blev jag väldigt dålig efter en liten stund och Vidas två första veckor i livet spenderades på sjukhus med mig. Jag låg där och slets mellan hopp och förtvvivlan. panikångest, rädd för att ingen visste något, kunde inte resa mig eller ta hand om mig själv. Hade värk i kropp och själ men med en liten bebis tryggt bredvid mig dygnet runt. Hon gjorde att jag orkade. Hon låg där med mig hela tiden och behövde mig och jag behövde henne.
Hon, vår lilla vackra ängel, ger oss en sådan ofantlig lycka.
Vida, du är älskad ändå till himlen, solen, månen och stjärnorna och hela vägen tillbaka. Så brukar alltid Liv säga och nu säger jag också det 🙂

Några timmar gammal ligger hon med sina händer knäppta. Det ser ut som om hon tackar för livet.


1 år gammal. Full av liv, bus och kärlek. Älskade unge!


Igår var det hennes dag. Hon fick en specialgjord minitårta tll frukost, paket och sång.

Ur en stor tredelad tårtbotten fick jag ut fem småtårtor.
Fyllde dem med sylt och vaniljkräm.


En minitårta med grädde, strössel, maräng, chokladhjärtan och jordgubbshjärtan.
Paketöppning.


Efter en morgon med firande for vi in till stan och Skansen. En fantastisk dag i solen. Vida gillade djuren och Mio fick henne att ta fem steg. Som jag dessutom lyckades fånga på film. Lade upp det på mitt Instagram.
All Kärlek ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Älskade unge!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det syns på era barn dom blir ”bombarderade” med kärlek både från sina föräldrar och varandra…så mycket harmoni!!

  Svara
 • Tack ❤

  Svara
 • Ja, det blev några tuffa första veckor för dig och du har kämpat och gjort det så bra! Lilla Vida verkar vara en väldigt glad och nöjd tjej som är trygg i sin omgivning. Hon verkar sprida mycket glädje och kärlek runt sig och det har varit roligt att få följa Vidas första år 🙂
  Puss & kram och grattis igen!

  Svara
 • Grattis till Vida!!
  Håller med ovanstående ”talare”! det lyser harmoni o kærlek om era barn, ngt man inte ser så ofta eller iaf inte så starkt så det ska ni suga åt er!!:-) och jag tror du Hannah er en av de mest kærleksfulla, omsorgsfulla och harmoniska mænniskor som finns, så kænns det iallafall:) aldrig varit med om någon som sprider så mkt glædje o værme o hopp!
  kram
  Jennie

  Svara
 • Stort tack och kram ❤

  Svara
 • Tror Vida är lik sin mormor! 🙂

  Svara
 • Så fina flickorna är med likadana klänningar. Vida har verkligen vuxit mycket på ett år. Ni har jättefina barn. Det känns harmoniskt att gå in på din blogg. Trevligt och roligt 🙂

  Svara