Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:23 | juli 18, 2013

In Action

Hej igen. Dagen bjuder på sol och värme. William är ute och far på sin spark, Peter badar med Vida och Liv och Mio gör konster i studsmattan.
Liv och rörelse överallt. Själv ska jag fixa lite gott att äta åt oss. Som vanligt rester från tidigare i veckan. Vi har grillat mycket så det som blivit över gör jag en god pytt-i-panna på. Tärnar köttet och potatisen, steker det ihop med hackad lök, häller på en skvätt grädde över, kryddar och serverar det med stekt ägg. Mmmm, gott!
Mio passar på att låna Williams kamera när han inte är hemma. Mio har blivit grym på att göra framåt- och bakåtvolter på studsmattan.
Jag fick i samarbete med Panasonic prova deras nya kamera som man kan filma med utan att hålla i (det blev en perfekt present till William då han önskat sig just en sådan kamera). Man fäster den på huvudet med hjälp av ett headset, på hjälmen eller ryggsäcken så kan man filma med fria händer. HÄR hittar du info om kameran. Väldigt uppskattad av både stora som små.
Kul nu när både William och Mio håller på med trix på sparkcykeln i ramper och volter i studsmattan. De redigerar och gör videoklipp som de lägger ut så kompisar kan se det. Så jag ger kameran full pott. Tror nog att jag själv ska låna den av William och fästa den på huvudet när Peter lurar upp mig i en karusell. Då kommer du få dig ett gott skratt 🙂
Här är Mios senaste bidrag (av 200 filmer de gjort). Får hela tiden höra ”Mamma, mamma, kolla vår film.” Det coolaste är att man kan livestreama så nu ska killarna snart ha sin första direktsändning från skateparken. Nåja, så länge barnen är aktiva istället för att sitta still så är det bara att titta på deras mästerverk.

Nu väntar en sen lunch.
Kram


6 kommentarer6 kommentarer om “In Action”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Häftigt, förstår att grabbarna gillar den där kameran 🙂

  Svara
 • Mio fäst den på huvudet 🙂

  Svara
 • Denna teknologi, jag hinner inte med ;-))
  Kram J
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Pyttipanna med rödbetor, lingon eller ketchup ?

  Svara
 • Oj vad han hoppar och studsar . Det är roligt att hoppa på studsmatta. Det har jag gjort några ggr. Man flyger verkligen iväg. Tack för en spännande film Mio. Ser gärna fler kanske när du åker skateboard.

  Svara
 • Roligt, men kan ni inte fixa skyddsnätet och skyddet som ska vara på fjädrarna!!!??? Hua…

  Svara
 • Ja, det måste jag göra. Skyddsnätet har jag bara varit seg med men skyddet för fjädrarna har de själva slitit sönder 🙁

  Svara