Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:34 | juli 20, 2013

Fredagshäng

Hej min vän. Hoppas allt är väl och att du har en fin helg. Jag körde William till Arlanda tidigt imorse. Min stora pojk som fyller 12 år imorgon sitter nu på flyget med sin pappa mot USA . Både han och jag är alltid så blödiga när vi ska vara ifrån varndra. Kramkalas och några tårar blev det.
For hem och smög in och lade mig i sängen bredvid Peter och Vida. Alla sov och jag fick ytterligare två timmars sömn. Skönt.
Nu väntar jag på en kille som ska komma och kolla på att förvandla min altan till något helt annat då jag ska ha en stor fest i augusti. Tänker inte avslölja temat ännu 🙂
Har redan skickat ut Save the Date och spånar på en rolig inbjudan som ska mailas ut. Älskar att planera fest.
Igår hade vi våra goda vänner Putte och Johanna på besök, som du vet. Barnen fann varandra direkt och hade så roligt ihop.

Melvin och Mio.


Liv och Chatilla. Liv blev helt förälskad i Chatilla 🙂 Hon älskar att vara med äldre tjejer.


Jag och Vida fick fina paket.
Vackra Johanna.


Efter middagen grillade barnen marshmallows.

Benji är en dag äldre än Vida. Jag och Johanna födde på samma sjukhus och var med om samma hemska komplikation efter epiduralen.Tack familjen Nelsson för en trevlig dag och kväll.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “Fredagshäng”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lite skoj, min son heter också William, fyller dock bara 2 år imorgon! 🙂

  Svara
 • Vilket sjukhus födde du på?

  Svara
 • Pojkarna på KS och flickorna på Danderyd.

  Svara
 • Stor fest i augusti, låt mig gissa, utan syster igen..? Firar och träffar er mamma var för sig hela tden, varsitt liv. Ni som var så tajta förut, nu verkar ni ses mindre än om ni hade bott i varsitt land. Ni dementerar bråk men alla fattar. Något är heeelt fel!

  Svara
 • Oavsett hur våra liv ser ut har jag väl inte någon skyldigheter att hänga ut mitt privatliv till dig och alla andra?! Det är en stor skillnad på att vara personlig och privat. Min blogg är personlig men jag lämnar inte ut mina barn, min familj, privata angelägenheter eller saker som inte rör sig eller någon annan. Privatliv kallas det. Allt behöver inte vara så dramatiskt hela tiden. Så sluta gissa och hitta på egna svar på saker och ting. Bara ett litet tips 🙂

  Svara
 • Hej!
  Jag har inte föjld din blogg på sista tiden, men ser nu att ni har fått en underbart fin pool. Håller på att uppdatera mig bakåt nu i din blogg om vad som ni har haft för er sista månaderna :-D. Jag bor självvid havet med mina barn och vet att det är ett ögonblicks värk som kan göra att ett litet barn drunknar. Man måste alltid vara på sin vakt när man är vid vatten. Ska ni inte har någon form av staket/stängsel runt poolen? Jag blir nervös… 😉
  Kram

  Svara