Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:42 | juli 21, 2013

Djur- och nöjespark

God söndagkväll vacker. Imorse satte jag, Peter, Vida och Liv oss i bilen och for till Gävle och Furuviksparken. Hela dagen har vi strosat runt och bl a tittat på sovande kängrun, mini-grisar, roliga människor, kameler och åkt karuseller.
Dagen har varit mysig. Lagom mycket folk och en perfekt park för de små.

Många cameltoes 🙂Livan är en riktig tuffing och älskar att åka karuseller.
I kiss better than i cook. En skylt gjord för mig!Vi bor kvar här i Gävle och myser på hotell. Flickorna är fotfarande vakna… konstigt nog. Trodde att de skulle somna så fort vi kom till hotellet men vi har hunnit med middag, promenad och nu är vi på rummet. Känns som om det kommer bli en lång kväll 🙂
Vida, duracellkaninen, klättrar runt i rummet och Liv hejar på henne. Så fort jag har skrivit klart släcker vi ner och försöker komma till ro. Har tagit med filmer och köpt popcorn så snart är det myskväll som gäller.
Nej, nu måste jag få flickorna isäng. Mig själv också för den delen. Gosa.
Godnattkram ❤


9 kommentarer9 kommentarer om “Djur- och nöjespark”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad mysigt ni ni har det! Att umgås med sin familj är det bästa i livet! Måste fråga vart dina jeans är i från?
  kram Adele

  Svara
 • De kommer från Zara men är gamla som gatan 🙂
  Kram

  Svara
 • Vad lustigt,vi var också i Furuviksparken idag och jag tog ett kort på min son i samma karusell på samma sits :-)Hoppas att ni får en mysig kväll 🙂

  Svara
 • Hej!! Vi hade oxå en mysig dag i furuvik och feg som jag är så tjuvkikade jag bara på dig , va för blyg för att komma fram och säga hej, har läst din blogg i några år och alltid hoppats på att få Stöta på dig och när jag väl får den chansen så är man blyg :s men ni såg ut å hade så mysigt så ville inte störa ! Om ni vill besöka en fin plats så tycker jag att ni ska ta barnen och åka till Sandviken 30 min bilfärd från Gävle och bege er till Sandvikens smultronställe Högbo , där finns allt för barnen i en fin natur och mysig strand ! Även ett fint hotell och stor lekplats .. Hoppas eran dag varit kanon .. Massa kramar och värme till er <3

  Svara
 • Åh, du skulle kommit fram. Tycker bara det är kul att träffa dig som är min vän här på bloggen 🙂
  Stor kram ❤

  Svara
 • Vad roligt för barnen och för er att titta och hälsa på lite annorlunda djur, gillar cameltoe skämtet 😉
  Hoppas ni får tjejerna att komma i ro, att ni får se en bra film och ha en mysig kväll!
  Kram och god natt 🙂

  Svara
 • Hejsan! Nu är du i mina hemtrakter! Om dagen blir fin dvs lite varmare än just nu tycker jag ni ska åka och bada i Brämsand/Rullsand, även kallad Upplands Riviera! Kanonfina sandstränder! Kram Annelie

  Svara
 • Hej fina Hannah! Så mysigt ni har det. Visst är Sverige fantastiskt när det nu visar sig från sin bästa sida med strålande sol. Jag måste fråga dig var du köpt den snygga tyg/canvasväskan,ser ut att vara mönstrad i grå/cremefärgad med läderhandtag. Den är med på bilden där du sitter på en soffa med söta Liv. Ha en skön sommar! Hälsning från ett varmt och soligt Båstad.

  Svara
 • Ja, inget slår en Svensk sommar… när den visar sig från sin bästa sida 🙂
  Det är en skötväska från littlephant. Så fin!
  Kram

  Svara