Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:49 | juli 26, 2013

En sommarpärla

Hej min vän. Allt väl? Äntligen har jag fått sol, fräknar på näsan och salta bad 🙂
Smögen är en av mina sommarpärlor.

20130726-164346.jpg 20130726-164620.jpg

20130726-164920.jpg
Så snart jag kommer fram till Göteborg, med ett stopp på en barnbutik på vägen, ska jag sätta mig vid datorn och visa bilder och berätta om våra dagar 🙂
All Kärlek ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “En sommarpärla”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Måste bara fråga om det fina grå linnet du har på bilden, vart kommer det ifrån?
  Med vänlig hälsning, Linda

  Svara
 • Det kommer från Anine Bing.
  Kram

  Svara
 • Hej!
  Har undrat en tid vad du gör när du inte är hemma med barnen eller är mamma ledig, har du något jobb? Vill ni har fler barn i framtiden? :)Älskar iaf att titta in på din blogg, verkar vara så härlig och mysig familj!

  Svara
 • Jag och min man driver vårt egna företag Wioliv AB, vilket bl a innefattar FEMME.se som är en av Sveriges största sajter i familjegenren, vi har även agenturen för JOOLZ barnvagnar i Sverige (en av de största barnvagnsmärkena i Europa). Den här trippen är även en jobbresa då vi besöker barnbutikerna som säljer JOOLZ här. Sedan gör jag lite andra frilansjobb som att skriva krönikor för tidningar och ibland något roligt TV-jobb som jag gärna gör mer av.
  Nej, inga fler barn. Är lycklig och tacksam över de fyra jag har. Älskar barn men vill kunna ge varje barn sin egentid och kärlek. Med fler skulle jag knappt hinna det.
  Kram kram

  Svara
 • Härligt att också du har fått go´väder hos dig där nere, precis som sommaren skall vara 🙂
  kram kram

  Svara