Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:19 | juli 28, 2013

Home sweet home

God kväll min vän. Ligger hemma på sofflocket, flickorna har somnat och TV:n står på i bakgrunden. Jag älskar att vara hemma.
När vi landade på Arlanda fick vi världens finaste välkomnande. Där stod Nathalie (som passat flickorna), Liv och Vida och väntade. Blev så glad att jag började gråta. Jag och Peter har haft underbara dagar tillsammans. Vi har jobbat, men också haft sköna kvällar och stunder då vi bara varit med varandra, pratat, umgåtts och vårdat vår kärlek. Nästan 100 mil har vi kört. Men några dagar räcker. Saknaden efter hem och barn blir ibland för stor. Men jag står för att jag verkligen tycker att dagar som dessa, på tu man hand med Peter, är viktiga och det är något som jag älskar och uppskattar.
Ikväll har det varit full fokus på Vida och Liv. Vi har ätit middag och myst tillsammans. Pojkarna har varit hos sina pappor en vecka och nu är det bara en vecka kvar tills de kommer hem. De är saknade må du tro och de saknar varandra 🙂
Men snart är allt i sin ordning igen och vi är alla samlade.
Igår var det sommarfest hos svärmor i Båstad. När vi kom fram till Båstad öste regnet ner och åskan mullrade men lagom till att festen började och gästerna strömmade in så skingrade sig molnen och solen värmde oss gott resten av kvällen.
Här kommer bilder från kalaset.

Hade på mig min långklänning från Ilse Jacobsen.



Kusinbarn till Peter. Tre sagolikt söta systrar.


Johanna, Peter och Viktor.


Gott tilltugg.



Två duktiga kockar stod för kvällens grillning.



Lena och jag hjälps åt att fylla vattenkannorna till middagen. Jag med handväskan i högsta hugg.


Jag fick sitta mellan de trevliga bröderna Kim och Viktor.


Marianne och Ulla-Britt.


Peter höll kvällens roligaste tal… som alltid.


En trevlig och fin fest var det. Tack Marianne, Ulla-Britt och Urban.
Ikväll är min och Peters sista grisarkväll. Hela sommaren har vi ätit onyttigt, flottigt, alldeles för mycket och snuskigt gott 🙂 Nu är det dock slut. Eller imorgon är det slut. Jag mår inte bra av att grisa för mycket. Tänker inte börja på någon deppig diet bara tänka lite mer nyttigt och äta regelbundet. Skippa tredje portionen med pommes dränkt i bea och den där onödiga chokladkakan klockan 23 på kvällen som är så trevlig. Men som sagt ikväll gäller det.
Vi har laddat med chips, dipp, popcorn, godis och läsk. Let the frosseri begin! Kör så det ryker, som Liv brukar säga.
Kram ❤
 


6 kommentarer



6 kommentarer om “Home sweet home”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack! Ni är guld värda…

  Svara
 • Kan tänka mig att tjejerna och killarna saknar er också när ni är från varandra, skönt att komma hem till de små liven efter några dagar borta 🙂
  Vilken tur ni hade med vädret till sommarfesten, någon gång skall man ju ha den turen också 🙂 Ni såg i alla fall ut att ha en härlig fest med Peters familj, härliga bilder!
  Det blir lätt att man kommer bort från rutinerna under sommaren och ”unnar” sig lite väl mycket av det goda, men oftast går det till en gräns där man känner sig lite trött på det. Nya tag idag med nyttigare mat som kroppen också mår bra av 🙂
  Ha det gott!
  Kram kram

  Svara
 • Onyttigt..? Man lever bara en gång och då ska man passa på att njuta av mat, chips, godis och allt annat som får en att le 🙂 Ok man behöver väl kanske inte ”svulla” enorma mängder för då mår man ju inte bra men lite ”onyttigt” då och då är nog bara bra för sinnet 🙂

  Svara
 • Amen till det 🙂 Håller helt med. Klart man ska njuta och äta gott när man vill.
  Kram

  Svara
 • Var det en födelsedagsfest?

  Svara
 • Japp 🙂

  Svara