Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:26 | juli 29, 2013

Bröllopsfrisyr

Hej min vän. Vilken kvav och extremt varm dag det har varit. Känns som det skulle behövas en riktig urladdning. Regn, blixtrar och dunder välkomnar jag inatt 🙂
Har inte gjort något särskilt under dagen, bara hängt här hemma.

20130729-211646.jpg
Liv och bästisen Emilia har badat och busat.

20130729-211726.jpg

20130729-211957.jpg
Vida älskar att släpa runt på sin snuttefilt.

20130729-212146.jpg
En vacker ros piggar upp en måndag, eller hur?
Nästa helg ska jag och Peter på bröllop. Köpte en vacker klänning på Malene Birger i början på sommaren men den kan jag inte ha längre!!! Sommarens svulleri har satt sig på höfterna där klänningen ska sitta löst. Nu sitter den åt! Skitjobbigt. Men men, jag får helt enkelt fokusera på något annat. Frisyren.

20130729-212505.jpg
Vill ha den här hårfärgen (men det väntar jag nog med). Gillar frisyren också, lite beach-lockigt med flätor. Inget perfekt lagt utan lite rufsigt och busigt men snyggt. Den får det bli.
Puss ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “Bröllopsfrisyr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är det systeryster som skall gifta sig? Underbart med bröllop…

  Svara
 • Den där hårfärgen har jag oxå försökt mej på, den är superfin men svår att behålla iallafall på mitt hår. Det som är bra är att den är snygg när den blir urtvättad me, den blir bara lite mer strawberryblond men det är faktiskt många som frågat mej vad jag har för färg i håret då det i själva verket va jättelängesen jag va till frissan utan bara har ”rester” av min färg kvar=) Du skulle säkert va superfin i den färgen som har lite fräknar!

  Svara
 • Äh du är fin i vad som helst. En av de vackraste jag sett. Ren skönhet

  Svara
 • Jag tackar ödmjukast ❤ Glad blev jag över dina snälla ord!
  Kram

  Svara
 • Åhhh, den frisyren var jättevacker, och färgen. Snor den bilden till min frisör.

  Svara
 • Det var en härlig, somrig frisyr. Då behöver man inte bry sig så mycket om en lock skulle lossna eller hamna snett, eller för den sakens skull att kunna röra huvudet fritt utan att vara rädd för att förstöra frisyren 🙂 Tror du kommer passa bra i det också!
  Kram

  Svara
 • Svara
 • Snodde också bilden med frisyren för att visa frissan. Älskar färger åt det hållet.Även frisyren var häftig.
  Tack för en trevlig blogg.
  Hälsningar Trelleborg.

  Svara
 • Du kan gå til en kemtvatt och få dem att ”ånga” ut klanningen. Tror inte att du lagt på dig så mycket att det inte racker. 🙂

  Svara
 • Kan man! Tack för tipset 🙂
  Kram

  Svara