Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:22 | juli 31, 2013

En boll

Hej min vän. Ligger i sängen ihopkurad som en boll. Har så ont i magen, tjejmagen. Passar på att googla klänningar till bröllopet när jag ändå inte orkar göra något annat än att ligga här. Har hittat en jättefin från Valerie till halva priset. Den kanske det blir.
Vida och Liv står i Vidas spjälsäng bredvid mig och tittar på tecknat 🙂

20130731-172343.jpg

20130731-171909.jpg
Idag fick Vida en försenad födelsedagspresent på posten. Hon älskar paket. Brås väl på sin mor 🙂
De här orden gillar jag.

20130731-172020.jpg
All Kärlek ❤


11 kommentarer11 kommentarer om “En boll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch då, den är inge kul den där magen, hoppas det går över snabbt!! Kram på dig!!

  Svara
 • Hej. älskar dina visdomsord. Du peppar mig. kram Tessan 33 i Norrköing. ps. vi fick en dotter i April. kram

  Svara
 • Hej fina fina du!
  Hänger här dagligen men lämnar sällan spår. Ville bara tala om att du piggar upp min vardag och jag uppskattar det du skriver..
  Ta hand om dig! Kram

  Svara
 • Hoppas att du kryar på dig snart Hanna, fruktansvärt jobbigt när man inte känner sig pigg. Vilka små sötnosar dina flickor är och vackra och kloka ord du bjuder på. Kram kram

  Svara
 • Hannah, mot ont i min tjejmage äter jag citodon och Alvedon. Har du testat att ta en Ipren och två Alvedon, det brukar ge bra smärtlindring. Krya på ❤

  Svara
 • Ajajaj, hoppas värken går över snart! Vad långt hår Vida börjar få ser jag nu, stora tjejen, det syns att det händer mycket med henne nu, både i utveckling och i utseende 🙂
  Hoppas du haft en god dag!
  Kram
  http://mittlivinorr.se/

  Svara
 • Jissus vad lik Vida är Mio på kortet där hon öppnar paketet!
  Tack för bästa bloggen:) Kram

  Svara
 • Håller fullständigt med sign ”Sofia” och Maja-75: Varför skola in en så liten tjej som ett år? Som Sofia skrev så klarar de flesta familjer med ok ekonomi att stanna hemma längre om man lever sparsamt. Ni reser ju rätt mkt; verkar utåt sett spendera en hel del, så för eran del är det kanske inte en ekonomisk fråga? Eller har du fått ett nytt jobb i höst som du kanske har svårt att tacka nej till? Kan ju faktiskt vara så? Annars tycker jag det är helt galet att låta en 1- åring börja förskola om man inte MÅSTE. Barn har helt klart det bäst med sina föräldrar de första åren. Och då tycker jag det är värt att leva ”billigt” om man så behöver för att kunna vara med sina barn lite längre. Skulle aldrig någonsin kunnat lämna bort mina barn innan de iaf kunde prata/ uttrycka sina känslor… Hellre hade jag levt på vatten och bröd…

  Svara
 • vida är sjukt lik mio där:D och alltså lik dig!!

  Svara
 • Länge sen jag läste. Din minsta tjej var nyfödd när jag tog en paus i mitt bloggläsande. Jösses va fort tiden går! Njut för sjutton gubbar, minns hur det kändes…min tjej är nu 21 och fortfarande The light of my life.
  Ha det gott
  Ulrika

  Svara
 • Tänk om man fick slippa dom dagarna. Ibland så skulle jag vilja vara en kille för att slippa lingonveckan. Ägglossningen kan ju också vara jobbig . Tur att det finns värktabletter . Vi tjejer får veta att vi lever ibland .
  KRAM

  Svara