Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:53 | juli 31, 2013

Hemmadag

God förmiddag min vän. Hoppas att du mår bra. Jag mår inte bra. Börjar bli förkyld. Fick sovmorgon idag och kröp nyligen upp ur sängen. Skönt!

Med C-viatmin och en värktablett så är jag nog snart på banan igen.


Igår hade vi Tobbe och Sara på besök. De är deras bröllop som vi ska på om två veckor. Vi grillade och satt och pratade till midnatt. En riktigt trevlig kväll.
Vida och Liv hade matchade kläder. Minns att jag avskydde när mamma alltid klädde mig och syster likadant men jag förstår nu det roliga i det. Jag gör likadant med Vida och Liv och kommer göra det tills det inte går längre 🙂

Liv är det i och för sig galet svårt att välja kläder till. Hon är envis som få och vill bara ha klänning… helst balettklänning på sig. Dagarna i ända tjatar hon om att hon vill börja på balettskola.
Idag har hon haft dansuppvisning.

Hon gjorde biljetter till sin dansshow.


Prima ballerina.
Idag ska vi vara här hemma. Har inga planer vilket är precis som jag vill ha det. Snart är det tidiga morgnar som gäller. Jobb, skola, hämta, lämna och inskolning på förskolan för Vida. Passar på att njuta 🙂
All Kärlek ❤
 
 


24 kommentarer24 kommentarer om “Hemmadag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Dina barn är så fina.
  Härligt med en ”slappedag”. Själv ska jag bara packa en massa för inatt bär det av till Stockholm 😀
  Fast vet inte om det ska vara varmt imorgon när vi kommer fram så man vet inte riktigt vad man ska åka i eller packa med sig 🙂
  Ha en fortsatt mysig dag finaste du! Puss & kram ❤❤

  Svara
 • Men så söta små tjejer i lika kläder:-)
  Undrar om era fatboy-puffar är i junior-storlek eller ”vanlig”.
  Vad kul med bröllop, frisyren du funderar på skulle passa dig perfekt!!
  /Maria

  Svara
 • Vanliga stora. De är dock flera år gamla och platta. Flufflösa 🙂 Måste fylla på dem.
  Kram ❤

  Svara
 • Krya på dig min vän! Ska Mira och Fnulan komma och pyssla om dig kanske?
  Du vet att du viktig va?
  Puss love

  Svara
 • Men OJ!! Ska lill-grodan redan börja på förskola!!?? Mycket VAB blir det… 🙂
  Kram på er!!

  Svara
 • Hoppas du kryar på dig snabbt! Lite c-vitamin, en bra bok och favoritgodiset skulle nog göra susen!
  Kram, Carina

  Svara
 • Hej Hannah!
  Så söta tjejerna är!!
  Jag har en fråga, undrar om det inte går att köpa din träningsvideo längre? Jag hittar inte den någonstans.
  Har nu en liten växande bebis i magen, sååå lycklig att förhoppningsvis få uppleva den här lyckan en gång till!! <3
  Enda problemet är min dåliga rygg och har nu fått ryggskott… Tänkte därför köra igång min träning igen och tänkte då på din video som är anpassad just för mitt tillstånd 🙂
  Krya på dig och ha en fortsatt skön dag! Jag ska också njuta av varenda minut av mina sista sköna, lata semesterdagar 😀
  Många kramar

  Svara
 • Hoppas du kryar på dig snart Hannah! Har en svart dag idag då allt bara känns motigt och trist. Usch! Som tur är kommer de inte lika ofta nuförtiden…
  Kram ♥

  Svara
 • Härligt med en slappar dag! Här i Örebro så regnar det med hårda droppad så jag och min son charlie har oxå en riktigt slappardag! Det är mysigt ibland, speciellt när vädret är som det är!
  Kramar

  Svara
 • På sista bilden syns det att Liv skulle passa perfekt som ballerina! 😉

  Svara
 • De har ju dans för barn uppe på St:Olofs skola, börjar nu i aug så kanske försent att anmäla. Det är inte balett tyvärr men det kanske finns i Märsta?

  Svara
 • Hej,
  Jag tycker också det är kul att klä mina bar, tre pojkar, så man ser att de hör ihop. Inte exakt lika, men kanske samma modell på ex chinos i olika färger eller lika när det gäller överdelar.
  Nu är de väldigt klädmedvetna så det är väldigt sällan det duger, det just jag lagt fram, de vill välja själva!
  Ha en fin dag!
  /Johanna

  Svara
 • Hej Hannah! Krya på dig! Hade själv en förkylning förra veckan och inte är det kul när det är sommar o man ska räcka till för tre barn :-O Men nu är jag frisk och njuter av mina sista dagar av föräldraledigheten. Min minsta plutt ska börja förskolan i september och är bara 13 månader då, har lite ångest för det men vet att det kommer gå bra! Kramar till dig och din fina familj!

  Svara
 • Varför skola in en 1-åring på förskola? De flesta familjer med hyfsad ekonomi brukar genom att leva sparsamt, kunna vara hemma 1,5-2 år åtminstone. All forskning visar att det är först i 3-års åldern som barn kan ha behov av förskola. En 1-åring har ju inget tidsperspektiv alls. Varför inte barnflicka eller dagmamma så lilla Vida slipper förskolemiljön med de stora barngrupperna o höga ljudnivån om ni måste lämna bort henne. Har en dotter precis lika gammal som Vida, skulle aldrig komma på tanken att lämna bort henne, .

  Svara
 • Alla mina barn har börjat förskolan vid 1-års ålder och det är inget fel på dem. Trygga, glada och harmoniska barn allihop. Dessutom har de älskat förskolan från dag 1.
  Andra som säger att det ena är bättre eller sämre för mina barn påverkar inte mina tankar. Det är trots allt mina barn och mina beslut. Sedan finns det olika forskningsresultat man hänvisar till beroende på vad vill få fram. Så tack för förslagen men jag har bestämt mig för att jag själv tar besluten som gäller mina barn.

  Svara
 • Krya på dig kära Hannah, hoppas förkylningen går över fort! Jag brukar bälja i mig ett hälsote gjort på varmt vatten, skivad citron, skivad färsk ingefära och honung 🙂
  Men vilka söta klänningar till tjejerna, de var verkligen fina! Kul att Liv gick med på att ha något annat på sig än rosa 😉 En riktig prima ballerina är vad hon är, kan tänka mig att det blir en del dansuppvisning där hemma 🙂
  Ha det gott!
  Kram kram
  http://mittlivinorr.se/

  Svara
 • Haha söta Liv! Hon ser ut som en riktig baletttjej 😉 Och du är alltid lila strålande trots sjukdommar av olika slag. Hoppas att de har går över och att du kan försöka njuta av de sista lediga dagarna 🙂 Själv är jag mammaledig till mitt första barn och njuter av varje ledia dag med våran Melissa. Kram till dig

  Svara
 • Hannah du skriver att alla dina barn börjat redan vid 1-års ålder; varför undrar jag? Har du fått ett heltidsjobb till i höst? Det är ju orsaken till att förskola finns- annars känns det ju rätt knasigt att lämna bort så små barn, om man är arbetslös eller hemma på dagarna? Det finns de som lämnar bort sina (små) barn när de är sysslolösa, vilket jag inte kan förstå? Tryggheten finns enkom hos föräldrarna de första åren. Jag tror ingen av oss har som avsikt att gå till attack- men du som är så mycket ”mamma” så undrar jag över hur du ”klarar av” ( rent känslomässigt menar jag) att lämna ifrån dig en sådan liten knort..? Forskning är heller inget att förkasta; det är liksom inte humbug…

  Svara
 • Amen herregud…
  Det är Hannah och Peters barn. Låt dom bestämma själva när deras barn ska börja förskolan? Snälla, bara låt det vara!!

  Svara
 • Självklart vet du och Peter vad som är bäst för barnen och för er. Förstår att många skulle vilja vänta tills barnen är 3 år men att ekonomin inte tillåter det. Det är synd.
  Väldigt söt Ballerina . Vad roligt att hon gillar att dansa.
  Jag och syrran hade också likadana klänningar ibland fast i olika färger.
  Jobbigt att du känner dig hängig. Har känt mig hängig med lättare influensa i 17 år men det blir bättre och bättre. Sviter från borrelia. Vet hur det är att känna sig hängig, man blir lite låg av det. Hoppas på bättring för din del.
  KRAM och krya på dig 🙂

  Svara
 • Hej Hanna! De randiga klänningarna på dina tjejer, har du strl 92 på vida? Hittar nämligen ingen mindre storlek på hm hemsida… Jag har nämligen en tjej lika som dina vida, och en på 8år…vill matcha men trodde 92 blev stort…men den verkar ju sitta perfekt på vida! Hur lång är hon?
  Tack för en otroligt fin blogg, och att jag får vara med i ditt liv (det känns som så iallafall) ni är otroligt fina!!

  Svara
 • Japp, jag har 92 till Vida. Hon är stor för sin ålder.
  Kram

  Svara
 • Hej,
  Den svarta klänningen du har på dig, var kommer den ifrån?
  Superfin! 🙂

  Svara
 • Monki 🙂

  Svara